A ni minister določil, da je najvišja cena za hitri test 12 €???
Zanima me756, 27.09.2021 ob 19:50
Zakaj potem nekateri računajo 15€? Prekleti vojni dobičkarji!!! Test stane 1 € ali manj in zdaj za klinčevo hitro testiranje računajo že 15€!!! A zna kdo izračunati niihov profit? Barabe!
Tega Covida še dolgo ne bo konec, enim je namreč sekira v med padla…
Cela ta “koronska kriza” je bila ustvarjena prav zaradi dobičkarstva. Pozabi, kaj je kateri minister rekel, ker nič več ne velja. Jaz jih ne jemljem več resno, ker si sproti zmišljujejo.
Res si naiven, 27.09.2021 ob 20:04
Cela ta “koronska kriza” je bila ustvarjena prav zaradi dobičkarstva. Pozabi, kaj je kateri minister rekel, ker nič več ne velja. Jaz jih ne jemljem več resno, ker si sproti zmišljujejo.
Anpak covidni oddelki so pa polni … In bliža se nam kolaps slovenskega zdravstva ….. Tako nam zatrjujejo ……
Grenivka422, 27.09.2021 ob 20:45
Anpak covidni oddelki so pa polni … In bliža se nam kolaps slovenskega zdravstva ….. Tako nam zatrjujejo ……
Naj že crkne , saj itak ni zdravstvo ampak gnusoba,ki je je dobiček važen in ne zdravje človeka. Naj crkne. Pa še obveznega (hh kr obvezno a vidš to) zavarovanja nau treba plačevat.
marička610, 28.09.2021 ob 08:54
Pri nas za Bežigradom je že ves čas 30 eur.
Sicer pa je testiranje bolj zaščitno in bolj odgovorno. Testirani je zdrav in ne more bolan hodit naokoli. Cepljen pa lahko bolan pride na koncert, kjer je množica ljudi.
Ena pesem pravi:
I’ve No More Fucks To Give
Forum je zaprt za komentiranje.