Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A nam kaj zavidate, nam lepim ljudje

A nam kaj zavidate, nam lepim ljudje

Še to: lepota zelo hitro mine.

Odgovor na objavo uporabnika
hehhheh heh eh hehhe he, 19.11.2021 ob 12:33

A nam kaj zavidate nam lepim, a, GRDI ljudje? Pa ne se sedaj sprenevedat in kontradiktirat v odgovorih (vsak je po svoje lep, kakšno lepoto misliš bla bla bla,..)

Povejte iskreno, ta GRDI.

Tebi pa velik manjka do lepote. Verjetno še eno užaloščeno osamljeno bitje, ki išče pozornost na tem forumu. Taprav oder za španciranje si našla/našel 🙂 🙂 sej ti nič ne zamerimo …

Nikoli se nisem imela za lepo. Vedno v ogledalu videla samo napake. Je pa res, da sem se vedno bolj kot ne rabila otepati tipov.

Pri svojih 40tih sem spoznala nekaj. Lepim ljudem je lažje. Zaposlijo te raje (tudi ženske), strankam si bolj simpatičen,  več vrat se ti odpre kot ostalim. To je dejstvo. Pa ni potrebno nič nog dajati narazen, kot bodo takoj zlobneži pripomnili. V službi ali privat nikoli nisem bila deležna kakršnegakoli spolnega nadlegovanja.

V bistvu šele sedaj po 40tem dojemam, da spadam med srečneže, ki nam je mati narava prišla nasproti.

Malce zavidam, ja. Da pa je ženska še pametna,dobra športnica, uspešna in za piko na še dobro poje …uf, takrat se pa res pritožujem, da stvari niso pravično potalane. Ampak – tudi nam povprečnežem ni hudega in dokler se imam lepo, je zavist bolj v besedah kot da bi me res morila .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close