Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ljudje res zaupate tem kitajskim maskam?

A ljudje res zaupate tem kitajskim maskam?

Jaz ze od starta ne. Nosili smo do sedaj te tekstilne, ki smo jih redno prali.

Tega nekega cenenega kitajskega sranja, ki je proizveden v kdo ve kakih pogojih, pa jaz res ne bom dajala na gobec.

Ze pakirano je tako, da sterilno sploh ne more bit.

Zgleda, da je nekdo od prikoritnikov na novo rabil denar, pa je bilo treba iti v nabavo. Lahko pa, da so v kakšnem skladišču odkrili kakšno pozabljeno robo, ki jo je treba spraviti v promet. Nosila jih bom, a pod njimi svoje iz blaga.

Mene vedno malo zapeče ali zaboli malenkost grlo, če jo nosim dlje časa. Se pa ve, iz kakšnega materiala so. Podobno kot cepivo. V lekarni prodajajo ene nemške, sicer verjetno tudi made in china.

Daj spodaj pralno, čez pa kitajsko.

Preberite si prispevek

Val 202 “poklicnih bolezni sploh ne priznavamo.”

Gostja dr. Metoda Dodič Fik Fak.

Formaldehid, ki je v maskah je izjemno alergen in kancerogen.

Preberite celoten prispevek.

Plastika mora v promet. Z blagom ni dobička.

A res zaupate kitajskim računalnikom?

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 07.11.2021 ob 10:38

A res zaupate kitajskim računalnikom?

A ti si tiscis računalnik na usta in nos?

.https://www.youtube.com/watch?v=nt0VsVLNoJ4

Zaupajmo. Vrhunska kvaliteta. Nizke cene. Odlična provizija.

To z maskami je navaden biznis. Po 4 urah so vse maske modni dodatek. S tem da je Logarjeva izjavila da za otroke sploh niso primerne druge kot kirurške.

Glede na to da so šole dobile navodilo, da je otrok v šoli (tudi po hodnikih) brez maske če ima povsod 1,5 metersko razdaljo pričakujem da bo čedalje več učencev prišlo v šolo brez mask. Zakaj bi jo nosili če ni potrebe?

A res zaupate kitajskim telefonom?

Pa pejte u kurac že enkrat. Čemu pa naj še zaupamo po vaše? Kitajski telefon ja, kitajska maska ne. Dohtar za raka ja, za cepljenje ne. Novice proti Janši ja, za Janšo ne. Dajte že mir, z registracijo na FB niste kupili vse pameti sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close