A ljubite koga na skrivaj?
Sem zelo resnični možki sicer najraje ljubim svojo ljubezen z katero sva skupaj 12 let .
Mislim da je to pravično da imaš dovolj veliko srce za oba .
Ljubim tudi mojo bivšo punco z katero bila skupaj 17 let .
Saj pravi pregovor če si navezen na nekoga ki mu zaupaš da si lahko tudi zaljubljen vanjo .
koga in zakaj, 18.02.2019 ob 14:49
A ljubite koga na skrivaj? Zakaj ga/jo ljubite in zakaj nista skupaj? Je ljubezen obojestranska?
Bil je moj življenjski učitelj. Nikoli nisva bila intimna.
Ljubim ga zaradi tega, ker mi je na nek poseben način dal del sebe, ker me je v zelo kratkem času naučil nemogoče in me s tem pripravil do tega, da gledam drugače na svet okrog sebe. Pokazal mi je stvari, za katere sploh nisem vedela, da obstajajo. Čutim, da je ljubezen obojestranska – govorila sva v jeziku, ki sva ga samo midva razumela. Žal me je moral spustiti, ker je vedel, da imam določene poglede – prepričanja na življenje in da ne bi pristala na to zvezo. Nikoli pa se ne ve, mogoče pa bova kdaj v objemu zajokala od sreče.
Vem, da bo do mojega zadjega diha imel posebno mesto v mojem srcu. Vsak dan se mu v mislih zahvalim, ga objamem, poljubim in pobožam po licu.
Na skrivaj ne, zelo odkrito povem. Se mi zdi to edino pravilno. Zatajiti svojo ljubezen, je kot da bi zatajila sebe.
Ljubezen je nekaj lepega vendar če vidim kakšno punco ki je zelo lepa ter vesela se ji probam malo prikupit .
Vendar če je glasba jo lepo prosim za ples .
Včasih ko smo fantje hodili po zabavah so nas punca čakale za kakšnim drevesom .
Drugače sem pa zelo družaben fant in se rad družim ob dobrih prijateljev .
Kr neki. Avtorica, tebi se očitno sanja ne, kaj je to ljubezen. Ljubezen je opora v težkih trenutkih, nega v bolezni, to, da se čemu odrečemo, da ni naš partner žalosten (npr. ponočevanju s prijatelji, pogledovanju za drugimi ipd), to, da skupaj rastemo, ko da ženska na razpolago svoje telo, da se rodi novo življenje, ko se moški ponoči zbudi in previje ter nahrani dojenčka, da se lahko mamica naspi, ko s skupnimi močmi prebrodimo težave, ko si želimo en drugega še po 30 letih skupnega življenja, čeprav se zavedamo, da nismo popolni, da smo kdaj neurejeni, tečni, prepoteni, skuštrani, v slabi koži … To je ljubezen. Kar pišeš ti, je iluzija, projekcija svojih želja na neznanca, idealiziranje, sanjarjenje. To je znak nezrelosti in nima nič skupnega z ljubeznijo.
Forum je zaprt za komentiranje.