a kupite kdaj en dan strah kruh?
ga kdaj kupite? v pekarnah imajo npr da kruh, ki ga niso prodali tekom dneva pred zaprtjem prodajo po 4 eure za 7kg. v vreči je ali kruh od tistega dne, ali od enega dne nazaj. pri nas gre kruha kar veliko, imamo pač enga poba ki ga veliko poje, pa ga velikokrat kupimo, v skrinjo, in odtajamo po delih.
tudi vi to kdaj storite? ali le svež kruh?
Ne da ravno kupim kruh od prejšnjega dne. Če pa bi bil, ga bi zavila v folijo in dala v zamrzovalno skrinjo. Ko se znajdeš brez kruha, je pogret v pečici tak kot svež.
Še finta za ljubitelje kruhovih cmokov: suh bel kruh narežem na kockice in ga zmrznem. Zabela, mešenje in vse je gotovo v času, ko zavre krop.
Kupim brez problema. Moja mama dela v večji trgovini in dobijo na razpolago ves kruh, ki ga niso uspeli prodati tisti dan. Pač dajo ta kruh v nakupovalni voziček in pustijo pri izhodu in si lahko vzamejo. Isto z jogurti, ki jim je pretekel rok trajanja tisti dan. Meni se to zdi super, ker vsaj ne vržejo v koš.
Na tvojem služb. koncu ga ima vsak dan pekarna Damajanti, tudi slanike od 20. ure dalje.Če vidijo, da bo ostala večja količina, spustijo cene že popoldne. Od 19. ure dalje pa Mercator.
R[/quote] vem,da ima damajanti zvečer akcijo 50% za kruh.samo sem že 100x povedala,da ne delam v KC.hvala vseeno.lp
Forum je zaprt za komentiranje.