Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A kdo ve, če kje izposojajo otroške avtosedeže?

A kdo ve, če kje izposojajo otroške avtosedeže?

Med vikendom gremo z avtodomom v Gardaland, pa nam manjka en avto sedež, kupili ga pa ne bi, ker ga nimamo potem kaj potrebovati, ker za v osebni avto ga že imamo.

mogoče kdo ve?

zakaj ne vzamete iz avta?

sosed? prijatelji?

https://www.amzs.si/otroski-sedezi

4 otroci gredo z nami. Kar je bilo na razpolago smo že izkoristili. Hvala za idejo.

Hvala.

Ima kdo že izkušnjo mogoče z izposojo pri AMZS?

Ma po moje, če otroci niso premajhni, kupi za ta namen enega jahača. Ali pa kak rabljen otroški sedež …. Jaz osebno, bi si pa sedež sposodila od kakšnih prijateljev. Ja ti bodo šli toliko na roko

O Gardaland, so oboževali naši otroci, midva pa tudi. UŽIVAJTE.

Glede izposoje avtosedežev preko AMZS osebno ne poznam, bolj preko prijateljev, bi pa vsekakor tebe in vse vzpodbudila, da si čimveč stvari izposodimo in ne kupujemo. Tudi če za to nekaj plačamo. Hvala bogu, bo nekdo to vsaj lepo vzdrževal.
Tako isti izdelek res doživi svojo polno uporabnost.
Sama sem kot mlajša vse kupovala in vse je moralo biti novo. Zdaj vidim, da je to zgrešeno.

Vseh odpadkov je preveč, zato varujmo okolje in si izposojajmo.

ne razumem ravno: a se ta otrok drugače nikoli ne pelje v avtu, da nima sedeža?

Prvič slišim, da si je avtosedež možno izposoditi? Kako pa vem, da ni bil poškodovan?

mora imeti vsak mulc, tvoj ali sosedov. Torej, če pelješ sosedovega, naj ga stari odmotira iz svojega avta. Če pa voziš migrante brez spremstva, potem sedeža ne rabiš, niti avtodoma. Samo kombi, pelješ jih pa lahko preko 40. Sardince v konzervi pač.

ne razumem ravno: a se ta otrok drugače nikoli ne pelje v avtu, da nima sedeža?
[/quote]

Žal nima, ker gremo s prijatelji, ki so prišli k nam na obisk iz Kanade z avionom.

Žal nima, ker gremo s prijatelji, ki so prišli k nam na obisk iz Kanade z avionom.
[/quote]

Sama bi v takšni situaciji, če ne bi imela nikogar za prijateljsko izposojo, enostavno kupila na bolhi in potem prodala na bolhi. Izposojevalnice so tako, da ker ni množičnega povpraševanja, je cena dosti visoka. Bi ti odstopila našega, sicer že ful starega, ampak funkcionalnega, pa nisem v Sloveniji.

Kolikor vem ima amzs na izposojo samo lupinice?

mogoče pokličeš v babycenter, pikapolonico, evitas, mali zakladi…

Nam so tako posodili marela voziček za 1 teden za na morje 🙂

Tako je. Torej vse je odvisno za kako starega/velikrga otroka rabite.

9 evrov za mesec dni pa je dobra cena.

Sem šla pogledat na njihovo stran in kot vidim imajo samo sedežke 0 – 13 kg, ali se motim? Mi bi rabili za otroka, starega 3 leta.

Pozdravljeni,

v AMZS ponujamo na izposojo otroške varnostne sedeže – trenutno le lupinice, za najmlajše otroke. Ponudbo in cene si lahko ogledate na naši spletni strani https://www.amzs.si/otroski-sedezi.

Sedeži so dobro ohranjeni, prevleke oprane in nepoškodovane. Sedeži so pregledani (školjka, varnostni pas, notranjost pod prevleko), zaradi uporabe sedeža je na plastiki morda vidna kakšna praksa, ki se pojavi predvsem pri prenašanju sedeža in montaži/demontaži v vozilo.

Lep pozdrav,
AMZS

Hvala za odgovor.
Škoda, se bomo morali znajti drugače. Vseeno hvala za odgovor. Upam, da čim prej razširite ponudbo.

iz kje pa si?
če si blizu Velenja, se lahko kaj zmeniva

Ja, na AMZS izposojajo, vendar samo za najmanjše.

https://youtu.be/Dywgo13OnUs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close