Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek a kdo pozna…

a kdo pozna…

Hola, a kdo pozna tega podjetnika iz Ljubljane, menda mu pravijo Gucci iz Ljubljane, vsaj tako ga kličejo v Ljubljani. Ime mu je Dejan Kitić, poročil pa se je z voditeljico iz Pink TV – Vse za ljubezen. Prilagam link slike poroke [www.slovenskenovice.si]
A je res podjetnik, s čim pa se ukvarja (menda neke neremičninske investicije) mladi je kupil jahto vredno preko 2 mio €, gradi vilo v okolici Blejskega jezera….Mislim ko neki Ruski oligarh.

S poštenimi posli se zagotovo ne ukvarja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj že ???? seveda če je revež potem je pošten, če ima denar je pa lopov !!!! razmišljanje nevoščljivega slovenčka !!

Zakaj že ???? seveda če je revež potem je pošten, če ima denar je pa lopov !!!! razmišljanje nevoščljivega slovenčka !![/quote]
da ne bo pomote, jaz mu privoščim, noben problem, želel sem da se razvije debata

Zakaj že ???? seveda če je revež potem je pošten, če ima denar je pa lopov !!!! razmišljanje nevoščljivega slovenčka !![/quote]

Zaradi razsipnosti in razkazovanje perja, torej nastopaštva ali “preseravanja”. Zaradi mene lahko ima, vendar le, če si je na pošten način zaslužil. Bojim se, da ti naivno verjameš v poštenost tipa ala Jankovičevi sinovi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tipičen folirant, v Asu ga bos sigurno srečala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close