Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je v Mozirskem gaju kaj za jest

A je v Mozirskem gaju kaj za jest

Še nismo bili, gremo jutri. Je tam kakšna gostilna/kafič, kjer lahko z otroki kaj pomalicamo? Na netu sem našla gostilno, pa zgleda precej fancy, za poroke ipd., to pa lih ne pride v poštev…

Ce se boste peljali mimo braslovč, je tam picerija afrika kjer imajo dobre pice, testenine…Ali pa se zapeljete do šempetra v picerijo nekropolis. Full dobre lignje imajo, hamburgerje, pice, testenine. Ob nedeljah pa tudi kosila. Priporocena je seveda rezervacija, razen, ce imate moznost sedeti notri

Odgovor na objavo uporabnika
Starejšiobcan, 12.06.2021 ob 14:54

Ce se boste peljali mimo braslovč, je tam picerija afrika kjer imajo dobre pice, testenine…Ali pa se zapeljete do šempetra v picerijo nekropolis. Full dobre lignje imajo, hamburgerje, pice, testenine. Ob nedeljah pa tudi kosila. Priporocena je seveda rezervacija, razen, ce imate moznost sedeti notri

O Bog. Afrika je kar neki. Pač vse instant. Nekropolis ajd, malice ok, dobra cena, v Motirju imaš drugače v centru Lesniko, pri gaju restavracijo Gaj, višje Mozirja (5min vožnje) Nizka gostišče Markelj zelo dobra domača hrana v prijetnem okolju in s prijazno postrežbo….

Bil mavrični pred kratkim v gaju?

Imaš kar nekaj dobrih okoliških restavracij. Katero pa ste gledali?

Mislila sem prav notri, v parku, da mi ni treba sendvičev delat za sabo, če ostanemo dlje. Recimo v Arboretumu mi to ful manjka, ker si tam lahko cel dan z otroki, a do letos so imeli samo kafič s kavo in sladoledom. Letos imajo celo še hot-doge (česar pa naši ne marajo preveč). Tako da moram vedno s sabo nosit sadje, sendviče ipd. V ZOO Ljubljana recimo imajo pa super gostilno. Ne zdaj, da je nek kulinarični presežek, a vsak najde kaj zase, da ni lačen. Mogoče pa tale gaj niti ni tako velik?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close