A je v Mozirskem gaju kaj za jest
Ce se boste peljali mimo braslovč, je tam picerija afrika kjer imajo dobre pice, testenine…Ali pa se zapeljete do šempetra v picerijo nekropolis. Full dobre lignje imajo, hamburgerje, pice, testenine. Ob nedeljah pa tudi kosila. Priporocena je seveda rezervacija, razen, ce imate moznost sedeti notri
Starejšiobcan, 12.06.2021 ob 14:54
Ce se boste peljali mimo braslovč, je tam picerija afrika kjer imajo dobre pice, testenine…Ali pa se zapeljete do šempetra v picerijo nekropolis. Full dobre lignje imajo, hamburgerje, pice, testenine. Ob nedeljah pa tudi kosila. Priporocena je seveda rezervacija, razen, ce imate moznost sedeti notri
O Bog. Afrika je kar neki. Pač vse instant. Nekropolis ajd, malice ok, dobra cena, v Motirju imaš drugače v centru Lesniko, pri gaju restavracijo Gaj, višje Mozirja (5min vožnje) Nizka gostišče Markelj zelo dobra domača hrana v prijetnem okolju in s prijazno postrežbo….
Mislila sem prav notri, v parku, da mi ni treba sendvičev delat za sabo, če ostanemo dlje. Recimo v Arboretumu mi to ful manjka, ker si tam lahko cel dan z otroki, a do letos so imeli samo kafič s kavo in sladoledom. Letos imajo celo še hot-doge (česar pa naši ne marajo preveč). Tako da moram vedno s sabo nosit sadje, sendviče ipd. V ZOO Ljubljana recimo imajo pa super gostilno. Ne zdaj, da je nek kulinarični presežek, a vsak najde kaj zase, da ni lačen. Mogoče pa tale gaj niti ni tako velik?
Forum je zaprt za komentiranje.