Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a je to pravi vagabund?

a je to pravi vagabund?

Oh ja… Hahahahahh ovce vse peljete. Dobr nima veze hahahhahahah

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

No, dejanski komentar posnetka strani, ki je bila izbrisana, a še vedno v google posnetku.
Tega ni mogoče kar tako ponarediti.
Lahko ponarediš sam posnetek strani, ne pa zadetka prek googla!
Tako da – tisto zapisano je res obstajalo, le da tega zdajle ni več, ker so moderatorji tu na tem forumu to izbrisali.

No, dejanski komentar posnetka strani, ki je bila izbrisana, a še vedno v google posnetku.
Tako da – tisto zapisano je res obstajalo, le da tega zdajle ni več, ker so moderatorji tu na tem forumu to izbrisali.
[/quote]

😉 no in kdo je Barca? A mi bo že kdo razložil?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

😉 no in kdo je Barca? A mi bo že kdo razložil?
[/quote]

Še vedno sem mišljenja, da je posnetek tiste strani pristen in da je to tema, ki si jo ti odprl!

Še vedno sem mišljenja, da je posnetek tiste strani pristen in da je to tema, ki si jo ti odprl!
[/quote]

On bi rad, da ga pohvališ kako je ON tisti, ki je Barco spodil. Ker je sam pri sebi ponosen na to, da ima tako moč, da se nekdo umakne zaradi tega.

On bi rad, da ga pohvališ kako je ON tisti, ki je Barco spodil. Ker je sam pri sebi ponosen na to, da ima tako moč, da se nekdo umakne zaradi tega.
[/quote]

Pa saj se je s tem že večkrat hvalil, a se ni nihče nikoli spomnim pravočasno, da bi naredil posnetek strani!

Pa saj se je s tem že večkrat hvalil, a se ni nihče nikoli spomnim pravočasno, da bi naredil posnetek strani!
[/quote]
Škoda placa na pomnilniških enotah za njegove traparije… Je že takrat pokazal, da je navaden lažnivec; zakaj bi bilo zdaj kaj drugače?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

[/quote]
Aleš in potem? Priimek rabimo!

Kaj toliko govorite o tej Barci?
Nickov je ogromno, lahko je med njimi tudi ta Barca.

Škoda placa na pomnilniških enotah za njegove traparije… Je že takrat pokazal, da je navaden lažnivec; zakaj bi bilo zdaj kaj drugače?
[/quote]

Res mi je žal, da je Barca zaradi takega tepca zapustila ta forum.

Ampak ne pozabimo pa še na Antilopo, ki je takrat ravno tako napadala in pa eno južno, ki ga je tudi vedno zagovarjala. Pa še par, dve, tri podobne cvetke, ostalo sem prepričana, da je bil kar on sam s črnimi vzdevki.

Res mi je žal, da je Barca zaradi takega tepca zapustila ta forum.

Ampak ne pozabimo pa še na Antilopo, ki je takrat ravno tako napadala in pa eno južno, ki ga je tudi vedno zagovarjala. Pa še par, dve, tri podobne cvetke, ostalo sem prepričana, da je bil kar on sam s črnimi vzdevki.
[/quote]

Verjamem, samo mi je še vedno premalo pomemben, da bi shranjevala posnetke zaslona za vse traparije, ki jih je že napisal, in tiste, ki jih še bo. Tip se futra s pozornostjo, z reakcijami na svoja duhovičenja, meni se pa zeha zraven.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Verjamem, samo mi je še vedno premalo pomemben, da bi shranjevala posnetke zaslona za vse traparije, ki jih je že napisal, in tiste, ki jih še bo. Tip se futra s pozornostjo, z reakcijami na svoja duhovičenja, meni se pa zeha zraven.
[/quote]

Meni se ne zeha ob njegovih traparijah, meni se bruha!
Duhovičenja pa so samo v njegovi glavi, v resnici sploh ni duhovit.

Meni se ne zeha ob njegovih traparijah, meni se bruha!
Duhovičenja pa so samo v njegovi glavi, v resnici sploh ni duhovit.
[/quote]
O, saj ljudje, ki duhovičijo, niso duhoviti. Bi bili pa radi, ja.

O, saj ljudje, ki duhovičijo, niso duhoviti. Bi bili pa radi, ja.
[/quote]
Kaj je stara cepanka, danes si ti na polno zalaufala? Se izmenjujete četvorica najbolj norih bab na monu med sabo,da je obvezno vsaj ena dežurna?😁

Kaj je stara cepanka, danes si ti na polno zalaufala? Se izmenjujete četvorica najbolj norih bab na monu med sabo,da je obvezno vsaj ena dežurna?😁
[/quote]

A ti pa delaš zgago na izmeno z Vagabundom?

Sicer so te včeraj obtožili, da je tudi Vagabund tvoj nick, pa ne verjamem, ker besedni zaklad imata vseeno precej različen.
Ti si bil prepoznaval tudi takrat, ko si se iz Modrega vala preimenoval v Polarni sij in še potem v Viharnega jezdeca, Vagabund pa vseeno uporablja drugačen način pisanja in zmerljivk.

Koliko od tistih, ki so ga kovali/kovale v zvezde, kako oh in sploh je, je zasledilo včerajšnje dogajanje in kaj zdaj mislijo o njem.

Res misliš, da se bo kdo od tistih oglasil?

[/quote]

O ja, Ena južna se bo, ko se bo vrnila z morja in včerajšnjega dogajanja ni videla.

[/quote]

Ne, sem prepričana, da nihče “ni opazil”, kaj se je dogajalo.

Slab poskus,kako temo speljati nekam drugam.
Še zmeraj, pa je že kar nekaj časa od odprtja te teme, nisi pojasnil tega posnetka strani!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close