Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a je to pravi vagabund?

a je to pravi vagabund?

Seveda ni zdravnik! To smo pogruntali prav kmalu, ze dolgo nazaj. On zdaj pravi, da se dela norca iz nas, se pa v bistvu iz sebe. To, da ima namisljeno druzino je tudi vsem jasno. V bistvu so to vse njegove bolane, skrite zelje, kako bi on pretepal zeno, seksal koze, plisaste medvedke…To so vse njegove neizživete sanje. Cetudi se on opravicuje, da pise tu za svojo zabavo, je to zabava bolanega, psihicnega cloveka, ki bi bil potencialno nevaren, da si sploh kdaj ustvari druzino. Poznam dosti zdravnikov in resnicno nihce ne bi pisal taksnih psihoz na nekem forumu iz lastne zabave.
[/quote]

Mene samo zanima, če bi njegove potencialnemu delodajalci poslali print screene njegovih pisanj, kaj bi se zgodilo.
Verjetno pa bi bilo bolj smiselno vse skupaj poslati na psihiatrijo, da ga tam vzamejo v roke.
Mi je pa žal, zelo, da je zaradi njega zapustilo ta forum kar nekaj forumašev in forumašic.

Zanimivi komentarji.
Še vedno vam ni nič jasno.

Jasno kaj?
Da je tipček ultra zmešan?
Nam je že dolgo.
Da nima pojma, da se da izbrisane strani še vedno najti?
Očitno je analfabet v računalništvu in to ne ultra zahtevnem.

Ne 😀. Daj povej!

Ne 😀. Daj povej!
[/quote]

Pikajla je en od neregistriranih vagabundovih nickov, zelo verjetno.
Priznal seveda ne bo, tako kot je tudi trdil, da nima pojma, kdo je Barca, pred tem pa sam odprl temo, kjer je napisal (spet) to, da jo je on pregnal. Prvič sem to zasledila že kak mesec po tistem, ko je to naredil.

[img]https://i.ibb.co/2MpzfXT/vaga.jpg[/img]

Ma ne no, on pa sploh ne ve, kdo je Barca.

Ma ne no, on pa sploh ne ve, kdo je Barca.
[/quote]

Sedaj se je že preobrazil v drug registiran vzdevek in preko njega sam sebe napada.

Sedaj se je že preobrazil v drug registiran vzdevek in preko njega sam sebe napada.
[/quote]

????

Pikanten že, zmešan ne.

Res nehaj ga braniti, ker tipček je zmešan do konca. Tole, kar piše, niso duhovite provokacije, ampak blodnje zmešanca.

Ne 😀. Daj povej!
[/quote]

Ne spotikajte se v tekste, ki jih piše.
Tipček je nabrit, da se kar kadi.
Piše in se smeji.

Je pa res, da mu domišljija uhaja iz vajeti.

Ne spotikajte se v tekste, ki jih piše.
Tipček je nabrit, da se kar kadi.
Piše in se smeji.

Je pa res, da mu domišljija uhaja iz vajeti.
[/quote]

Ja seveda se bomo spotikali v to, kar napiše.
In komentirali to, kaj je napisano.
In ocenjevali, da normalen človek, res normalen, tudi provocira ne na tak način.

No dajmo dajmo. Gospodinje pa take. Vsaka normalna ženska bi sedaj stala za štedilnikom in kuhala za svojo družino, ne pa da zijate po forumih in se delate norca iz svoje ženskosti. Moja žena ima doma gospodinjo, njo ne rabim gledati za štedilnikom.
Ji pa kdaj naredim kakšno simpatično presenečenje. Danes sem recimo namesto juhe v krožnik se poscal in ko se je vsedla za mizo ni vedela. hahahhaha, še kroglice za juho je notr stresla. Ojoj ojoj kako smo se smejali hahahahhahahahahahahahha

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Kako pa zdaj komentiraš svoje čudenje, da ne veš, kdo je Barca, če si pa sam odpiral temo, kako si jo pregnal?
Zgornjega tvojega zapisa pa raje sploh ne komentiram in ne, sploh ni duhovit.

Kako pa zdaj komentiraš svoje čudenje, da ne veš, kdo je Barca, če si pa sam odpiral temo, kako si jo pregnal?
Zgornjega tvojega zapisa pa raje sploh ne komentiram in ne, sploh ni duhovit.
[/quote]

Kot sem rekel. Res nimam pojma kdo je barca. Verjetno kakšna ki je bila pred leti na forumu. Domnevam. Ne vem.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Kot sem rekel. Res nimam pojma kdo je barca. Verjetno kakšna ki je bila pred leti na forumu. Domnevam. Ne vem.
[/quote]

Poglej tole https://ibb.co/wJzRK9F

[img]https://i.ibb.co/2MpzfXT/vaga.jpg[/img]

Ko te ne zna, skupo bi te platio – imajo južni pregovor.

Že dlje časa kažeš znake erektilne diskunkcije, ampak da pa tako hudo mimo ustreliš je pa že indikator hujše krize. Humor, ki ni smešen, stare zlajnanje teme, iskanje pozornosti. Človek prijavi se na pregled, preden bo prepozno!

Vsak zna naredit vse. Fotomontaže niso nič novega gospodinčna. Kot pravim, prvič slišim za neko Barco. Žal.

Vsak zna naredit vse. Fotomontaže niso nič novega gospodinčna. Kot pravim, prvič slišim za neko Barco. Žal.
[/quote]

No, potem pa vtipkaj v google “jaz osebno sem barco brcnil s foruma” in poglej posnetek prvega zadetka.
Boš videl, da ni nobena fotomontaža.

Pri prvem zadetku je zapis
MedOverNetmed.over.net › Forumi › Klepetalnice › Starševski čvek in tam stoji še navzdol obrnjen trikotnik in s klikom nanj se dobi posnetek strani, kakršna je bila ustvarjena. Z avatarjem, registriranim nickom in točno mesto, kje se je ta stran nahajala.
Na vrhu celo piše

To je predpomnjeni zapis iskalnika Google o strani https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11220894. To je posnetek strani, kot je bila aktualna dne 7 jun 2020 10:29:02 GMT. Trenutna stran se je od takrat lahko spremenila. Več o tem.

V bistvu je tole zgornje pisanje namenjeno vsem ostalim, ki mogoče dvomijo v to, da je bila res odprta taka tema tu.

No, potem pa vtipkaj v google “jaz osebno sem barco brcnil s foruma” in poglej posnetek prvega zadetka.
Boš videl, da ni nobena fotomontaža.

Pri prvem zadetku je zapis
MedOverNetmed.over.net › Forumi › Klepetalnice › Starševski čvek in tam stoji še navzdol obrnjen trikotnik in s klikom nanj se dobi posnetek strani, kakršna je bila ustvarjena. Z avatarjem, registriranim nickom in točno mesto, kje se je ta stran nahajala.
Na vrhu celo piše

To je predpomnjeni zapis iskalnika Google o strani https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11220894. To je posnetek strani, kot je bila aktualna dne 7 jun 2020 10:29:02 GMT. Trenutna stran se je od takrat lahko spremenila. Več o tem.

V bistvu je tole zgornje pisanje namenjeno vsem ostalim, ki mogoče dvomijo v to, da je bila res odprta taka tema tu.
[/quote]

Vse skupaj je le produkt pataloškega iskanja pozornosti, dolgočasi se, za to se pa tudi namerno spreneveda. Išče odziv.

Vse skupaj je le produkt pataloškega iskanja pozornosti, dolgočasi se, za to se pa tudi namerno spreneveda. Išče odziv.
[/quote]

Dolgočasi se verjetno res, zmešan pa je toliko, da sam sebi verjame.
Je kot otrok, ki si potegne brisačo čez glavo in ker ne vidi okolice, je prepričan, da tudi drugi njega ne vidijo.
In vaga sam sebe prepričuje, da tega zgoraj ni pisal in je prepričan,d a mu bomo verjeli. Kot tudi drugim njegovim lažem.

Upsss, zdaj tudi jaz popolnoma verjamem, čeprav sem včasih še rahlo dvomila v to, da je bil on tisti krivec.

No, Vagabund, komentar zdajle na dokaze zgoraj. In potrditev, da print screen ni ponarejen.
Čakamo!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close