a je to normalno
mam enga kolega (zame je samo kolega! zdaj najbrž še to ne več), ki se je imel za mojga precej dobrega prijatelja. pol pa sem jaz mela ene probleme, na začetku je zgledal kao da razume, me spraševal o tem kaj in kako in zakaj. pol sem začela cenit to pri njemu, da razume, sem pa enkrat rekla, da ne vem kaj bo-glede mojih problemov in to, se je pa kar neki začel zajebavat, sem rekla da mi ni do zajebavanja, je reku da se sam heca. skoz se je neki zajebavu tud v resnih temah. pol je tko reku, da ve da mi ni do zajebavanja ampak, da me je hotu s tem spravt v dobro volljo. zdej ne vem a jaz ne razumem vsega tega al on ne ve kaj govori. kako bi me lahko spravu s tem v dobro voljo, če mi ni do zajebavanja? in kako lahko reče istočasno, da ve, da mi ni do zajebavanja in istočasno vseen še zajebava? ne vem, sej se da spravit v dobro voljo tud s prijaznimi besedami mar ne? ne vem a samo jaz tega ne razumem, pa je na tem ljubem svetu res dan danes tako, da se v dobro voljo spravlja samo s prcanjem v glavo, al se da kdaj lahko tud kakšno lepo besedo?
pa kaj ma zdej veze slovnica s tem kaj sprašujem? mislm pa, da je čist razločno napisan, da se razume kaj piše. če pa kje vejca manjka al pa kej takega … nismo v šoli. ne rabim ocene za slovnico, želela bi samo kakšen odgovor. očitno mate nekateri tuki gor preveč časa za pametovanje z bedarijami k nimajo veze z vprašanji.
a da me ne bi razumel? ne vem no, ker mi je pol reku tud, da je njegova prijateljica na istem, pa govoru o tem kot, da razume ampak pol se pa čist obrne kot, da je drug človek pa se o isti stvari začne zajebavat. sam mislm pa, da za tako stvar ni sprejemljiva zajebancija v nobenem pogledu. namreč se je govorilo o raku.
hm, tud ti ne pišeš kej preveč slovnično tko da…
marsikdo še slabš napiše kot sem jaz pa ga vsi razumejo. torej več kot očitno, kot sem napisala, dandanes večina zna samo še prcat v glavo. škoda forumov. se vidi kako je na forumih kot je “urgenca” vse veliko lepše, odgovarja zdravnik in se ne vtika v nobene slovnične napake, če pa že najprej odgovori na vprašanje potem pa bolj v hecu “pokritizira” slovnico, če že.
hm, tud ti ne pišeš kej preveč slovnično tko da…
marsikdo še slabš napiše kot sem jaz pa ga vsi razumejo. torej več kot očitno, kot sem napisala, dandanes večina zna samo še prcat v glavo. škoda forumov. se vidi kako je na forumih kot je “urgenca” vse veliko lepše, odgovarja zdravnik in se ne vtika v nobene slovnične napake, če pa že najprej odgovori na vprašanje potem pa bolj v hecu “pokritizira” slovnico, če že.[/quote]
res je
ampak ima glavo in rep
Forum je zaprt za komentiranje.