A je to drago?
moji lasji so nekaj srednjega in toliko plačam okoli 50, barvanje narastka, kaksen pramen in če je se malo strizenja, sam konice. Taka cena je normalna, seveda ce je pravi frizer in ti daje na lase kvaliteto, še je ceneje se vprašaj zakaj, mogoče ti na lase popa hidrigen in slično. Vpraša katere barve uporablja mal poglej salon po preparatih in ti bo hitr jasn koliko kaj stane, recimo tigi sampon stane kar nekaj denarja, da o drugih se boljsih ne govorim.
Sama dam isto v centru Ljubljane. ravno prejšnji teden sem bila pri frizerki, h kateri hodim že nekaj časa…prameni po celi glavi, pranje, striženje, fen, neki dodatki…40 eurov. Postrigla je še obe hčerki, dolžino in frufru, tako da sem na koncu dala 50 eurov. meni se zdi to ugodno in OK cena, ki si jo lahko privoščim na vsake kvatre.
papa, Peggy
56 evrov sem dala nazadnje, in to ne v Ljubljani temveč v Celju. Barvanje, par pramenov in striženje, kratek las. Pač odvisno h komu se greš strič.
Sem pa ravno zadnjič gledela oddajo z naslovom – Se je življenje res podražilo?, primerjali so cene pred 30 leti in danes. In kot zanimivost npr. oblačila so se pocenila za kar nekaj odstotkov, računalniki, televizije kar 70%, medtem ko so se storitve kot so frizerske, kozmetičarke podražile za 90%!!
striženje(kratki lasje)+barvanje s prameni+fen frizura=45 EUr. Sem pa z Dolenjske (vas, ne mesto). Frizerka je odlična, obiskuje razne tečaje in seminarje po Evropi, je zelo spretna in hitra. Barve in ostale preparate ima višjega cenovnega razreda. Bistvo pri vsem tem pa je, da grem vedno zadovoljna od nje. In to je vredno svojega denarja.
Vidm da se cene gibljejo tako tako. Ne vem katere preparate ima ta frizerka, ampak glede na to da si želim svetlejše pramene, barva las je temno rjava…predvidevam da bo dala blanž gor. Ne vem če je še kakšna druga opcija…razn kvalitetna svetla barva..samo ne vem kok bo prijel na moj las.
Bomo vidl kaj in kako…upam da bo ok, pa da mi ne uniči preveč las…so se v 2 letih glih mal “spočili” od vsega dolgoletnega barvanja.
Forum je zaprt za komentiranje.