A je sin Simone Weiss res podoben svoji mami?
Itak da ni preveč podoben. Mami je bila manekenka, naravna lepotica. On je mali, čokat, kot oče. Črnolas. Zdaj kao punca. Novinarjem se smili, pa napišejo, kako je cela mama, da ga malo po glavi potrepljajo. Priden, priden. Ali pa ata plača te objave v cajtengih, da fant ni še bolj depresiven, kot je. Se mi pa smili poba, se tako išče…
bozomon, 22.09.2025 ob 19:38
Stari… Nikakor! Zadnjic je on kupoval ene stvari od mene. Res. Prav on je prisel.
Ja ji je podoben…meni Simona ni bila všeč niti kot pevka je še dosti lepših…ja je umrla tako kot se veliko mladih mam….verjetno lepših kot ona…samo o teh se ne govori….
Andersenka, 22.09.2025 ob 19:24
Ojla! Že večkrat sem prebrala, kako je sin omenjene pevke podoben svoji mami, zdaj, ko je postal dekle. Meni se pa ne zdi. Sploh ne. Očetu se mi zdi zelo podoben, mami pač ne. Pa čeprav se na blond pobarva.
Vaše mnenje?
Njegova mama je bila zdrava,lepa,postavna,on pa je spaka z psihiatrično boleznijo.Dokler ima prostato je moški.
Mama je bila lepotica, da jo iščeš!!! Otrok je Šarcu podoben. Ima res krizo identitete, to se bo slabo končalo. Mama je bila tudi doktorica psihologije, lahko bi mu mogoče pomagala, če ne bi bilo te njene krute bolezni. Mali je bil v puberteti, oče že z novo ljubico, zlomilo ga je… To je vse skupaj zelo tragično. Pišete, da ga ata podpira… A res? Meni se zdi le indiferenten! Saj sploh ne ve, kako bi se problema lotil. On je samo za šalala, je vedno bil! Po mojem je bila Simona srce in duša tistega doma, zdaj je pa vse uničeno.
Forum je zaprt za komentiranje.