a je še kaj takšnih
Japkica…Pa to ni nič v primerjavi s tem, ko si želite dominantne ženske podrediti moškega. :)[/quote]
Slabo predalčkaš. Jaz prisegam na takšnega, ki lahko parira… v vse plus in minus odtenke… odvisno od situacije. ;)[/quote]
Jaz sem pisal na splošno, ker sem menil, da tudi sama pišeš na splošno. Zdaj pa vidim, da ni bilo mišljeno na splošno. 🙂
Zdaj pa ne razumem….Medvedki so kosmati…To pomeni, da si tudi sama rada kosmata ?. 🙂
Spet se je našel moški, ki želi tekmovati s pametjo. Najbolj hecno pa je, ko se še vtakne v urejenost samih žensk.
Glede vprašanja v postu…kot je bilo že ugotovljeno, je na začetku džungla. Ženska si uredi t.i. “trikotnik”, torej že poseže in si oblikuje po svoji meri. Kdor ima fetiš na nedotaknjeno džunglo in mu to predstavlja že breme pri vzpostavljanju kontaktov z nasprotnim spolom, naj si poišče nadomestek.
Mogoče pa imajo ženske preprosto višji prag bolečine, saj se tako pripravijo na rojstvo otroka in jim v resnici morda niti ni tako hudo, kot ti želiš prikazat. ;)[/quote]
ne drži , da imate žensle večji prag bolečine, ampak je narava vaših možganov taka (evolucija), da se vam ob porodu sproča v telo naravno protibolečinsko sredstvo, pa navljub temu se nekatere derejo ob porudu kot bi jih klali..[/quote]
In kaj je narobe s tem, če se derejo?
Mogoče pa imajo ženske preprosto višji prag bolečine, saj se tako pripravijo na rojstvo otroka in jim v resnici morda niti ni tako hudo, kot ti želiš prikazat. ;)[/quote]
ne drži , da imate žensle večji prag bolečine, ampak je narava vaših možganov taka (evolucija), da se vam ob porodu sproča v telo naravno protibolečinsko sredstvo, pa navljub temu se nekatere derejo ob porudu kot bi jih klali..[/quote]
moški na simuliranem porodu:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZlsPXpR2ORU&noredirect=1
Forum je zaprt za komentiranje.