A je res, da vejpanje povzroča luknjice v pljučih?
Xyz560, 27.09.2023 ob 00:09
Tega ne vem. Vem pa, da mi je vejpanje povzročilo zelo hud kaselj ponoci. Sem probala dva dni. Kasljala celo noc, se dobesedno dusila.Kadim ze skoraj pol stoletja in ne kasljam. Tako, da bo nekaj na tem. Kaj za eno sranje je v tisti tekočini ? Vse sintetično, glicerin, sam vrag vé, kaj je notri.
Uf, tudi sama sem poskusila ta vejp in mi je bilo noro slabo, tudi kasljala sem, a ne tako hudo kot ti.
Vejpanje, 26.09.2023 ob 23:56
Videla sem en video, kjer je punca umrla … dobila je luknjice na pljučih in potem so jo v bolnišnici dali na respirator. Vejperka, vsakodnevna. Baje je od vejpanja slabše dihala oziroma zajela sapo.
Kakšna je razlika v primerjavi s kajenjem cigaret?
Kljub temu da se zavedam, daje kajenje zelo škodljivo, je vejpanje še veliko, veliko bolj. Sam ostajam na cigaretah
Ena tam, 27.09.2023 ob 08:24
Jaz sem celo pred kratkim prebrala, da je tobak pravzaptav zdravilen, je pa seveda v cigaretah namešano ene svinjarije, ki je seveda kilometre dalec od cistega tobaka. Vejp je pa verjetno popolno sra …
ja pa to bo. zakajanje pljuč je zdravilno
čisti nikotin ima kakšno pozitivno lastnost, recimo spodbujanje možganske aktivnosti, ker je stimulant, ampak čistega nikotina ne moreš dobit s kajenjem. s kajenjem dobiš v pljuča poleg nikotina še katran, monoksid, pa še kaj bi se našlo
Čebela_adela, 27.09.2023 ob 08:36
ja pa to bo. zakajanje pljuč je zdravilno
čisti nikotin ima kakšno pozitivno lastnost, recimo spodbujanje možganske aktivnosti, ker je stimulant, ampak čistega nikotina ne moreš dobit s kajenjem. s kajenjem dobiš v pljuča poleg nikotina še katran, monoksid, pa še kaj bi se našlo
Pa dobro … kaj sem drugega napisala?
Forum je zaprt za komentiranje.