A je primerno, da si v zvezi s PV in privat stvari objavljaš kot ena najstnica?
anonimno7845, 19.06.2024 ob 17:59
kaj pa, 19.06.2024 ob 14:47
Kaj pa maneken Pahor? Te ni nič motilo, ko je objavil fotko, ko se je drsal po stopniščni ograji in ko je na četvorki vpil dekletom?
Pahor? To so le še nostalgični spomini na nekoga, ki je našo državo še predstavljal na nivoju, ki pritiče predsedniku države. Tole, kar gledamo zadnji dve leti, pa človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal. Golob misli, da je direktor podjetja, ki se mu reče Slovenija d.o.o., ki mu v celoti pripada in da smo vsi ljudje, zaposleni v tem podjetju, navdušeni nad njegovim življenjkim slogom in zapravljanjem (našega) denarja. Takemu razmišljanju ustrezno se obnaša. In on še misli, da je težek frajer, ko vse svoje traparije objavlja na instgramu. Katastrofa.
+1 🙂
S tem, da nam zaračunava še elektriko po eni izmed najdražjih tarif v EUju…..
mamka Miška, 19.06.2024 ob 16:18
Mici- za izraz kurba moraš pa v tošel poseči. Glede na tvoje izrazoslovje pa pričakujem, da poveš kako sta se oba- e obnesli in koliko te je stalo, da sedaj operiraš z besedo kurba.
Sicer pa vsesplošno objavljanje svojih opravil, dejanj, pripetljajev…. me ne moti do tistega momenta, ko se posega v moj intimni prostor.
Vprašanje MamaMiška prosim:
je zato torej moralno dejanje, da se je z njo pojavil in frankiral naokoli z njo v javnosti že, ko je bil uradno še poročen s svojo ženo, ko se e komaj izvedelo, kaj je naredil s svojo družino, da jo je praktično razbil zaradi nje – , torej kot predsednik vlade RS , kot neka ugledna figura v državi, ki naj bi bila zgled narodu tudi s svojimi dejanji – tudi takimi koneckoncev? Napoložajanec na najvišji položaj v državi, pa si to privošči ? Kako naj narod sploh še ve, kaj so moralne vrednote takih osebkov? Ali jih sploh imata torej? 🙂
Ah, daj zdaj dlakocepi, no. Tako predednik države kot PV sta prva človeka v državi in jima tudi pritiče določen protokol in obnašanje. Nekdo zgoraj je omenil Pahorja in ga primerjal z Golobom, zato sem tudi komentirala, kot sem. Oprosti, če te boli, ker ne hvalim tvojega ljubljenega PV, a še enkrat preberi zgoraj in ti bo jasno, zakaj sem v debato o PV vmešala predsednika države (bivšega).
Forum je zaprt za komentiranje.