Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je pol zdravstvo razpadlo al se kaj cakamo

A je pol zdravstvo razpadlo al se kaj cakamo

Al mormo se mal pocakat, kje je tista meja ko recemo da je razpadlo. Ce moras si privat operacijo placat da ne postanes hrom a je pol razpadlo al se ne. Pa ce oddelke zapirajo ker sester ni.

Sestre bodo zdaj pi. cko stisnil, ker korona dodatki odpadejo. 

Po delih je že čisto razpadlo. Manjka oprema, lokalni zdravstveni domovi so brez zdravnikov, na splošno jih manjka povsod, ortodont ima čakalno dobo tako, da otrok vmes odraste, CT čakaš pod nujno skoraj en mesec…. samo moje izkušnje.

Vsemu temu sem se z velikimi dodatnimi stroški izognil in šel samoplačniško. Kaj pa tisti, ki te možnosti nima?

so resevali zdravstvo, da ne bo odpovedalo, pa očitno je odpovedalo ZA VSE OSTALE BOLNIKE RAZEN ZA COVIDNE, KI NO PRINASALI (kako naravnost ogabno) ZASLUŽEK BOLNICAM.

pacienti in bolezni so tako postali tržno blago – oni revež s potrebo po ortopedski op pač ni prinesel dovolj zaslužka in dohtarjev ni zanimal zato, zakaj pa mislite,da v šempetru so tako dolgo pustili  prazen ort. oddelek in rezerviran za covid bolnike, ker so še upali na zaslužek, zdaj, ko je država epidemijo odpovedala pa vidijo,da tega ne bo več toliko, pa bodo poooočasi začeli nazaj se z drugimi stvarmi ukvarjat… Uni direktor iz UKC je izjavil,da bodo počasi pazi zdaj Z JESENJO zalaufali poln, in povečan obseg dela,da bodo krajšali zaostanke… šele z jesenjo, ker itak je cajt še…

vse pohvale Loredanu in podobnim odgovornim zdravnikom, ki so redki in se še edini zavzemajo za zdravje pacienta… samo kaj ko v kolesju gnid belih bogov, sami kaj dosti ne morejo premakniti… pohvale pa za iskrenost in strokovnost in da si upajo na vse to tudi javno opozoriti – kljub posledicam s katerimi jim ostala neodgovorna bela banda grozi.

Odgovor na objavo uporabnika
Razpadla drzava, 17.06.2021 ob 10:36

Al mormo se mal pocakat, kje je tista meja ko recemo da je razpadlo. Ce moras si privat operacijo placat da ne postanes hrom a je pol razpadlo al se ne. Pa ce oddelke zapirajo ker sester ni.

Sej je že razpadlo. Zobarstvo npr. sem hodila na koncesijo in brez. Ni nobene razlike v ceni. Ko sem imela nujno stanje. Plačaj, ker so čakalne dobe tako dolgo, da če ne plačaš pač ostaneš brez. V mojem primeru je javno zdravstvo samo na papirju, realno pa mi je nedosegljivo.
Pa tudi kar se tiče cen storitev v zdravstvu. Ni razlike.

Zato sovražim izkoriščevalce v zobarstvu. A ni dovolj da plačamo? Če že kradete, zakaj morate malim ljudem osebno… tistih par, ki se to pač gre.

In zakaj čreda neumna še vedno plačuje in financira korupcijo ter mafijo s prostovoljnim zavarovanjem ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close