Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je Nina Osenar že rodila?

A je Nina Osenar že rodila?

A je Nina Osenar že rodila, kdo ve?

A je noseča?

Sem malce prečekirala novice, prilagam copy paste. Rodila bo v mesecu maju. Na FB ju je objavljeno, da naj bi pričakovala fantka.

“Svojega prvega otročka tako pričakuje tudi simpatična voditeljica Nina Osenar, ki je srečno poročena z nekdanjim hokejsitom Dejanom Kontrecem, ki ima iz prvega zakona že dva otroka. Nina ima rok v mesececu maju, mi pa že komaj čakamo, da objavi kakšno fotko svojega nosečniškega trebuščka.
Iskreneee čestitke! “

Ker vem, da ste tule nekateri hudo občutljivi na pare, ki so skupaj brez blagoslova od zgoraj ali vsaj brez podpisa na matičnem uradu, tudi Nina Osenar s Kontrecem ni ( uradno) poročena.

Bivša Kontrecova je Pika Božič? Že nekaj časa nista skupaj. Mislim, da je z Nino začel kasneje.

Ma ne morem verjeti. Te mlade lepe medijske pupe, pa vse cepajo na stare-Tanja Žagar-Miki Šarac, Tara Zupančič-Tomi Meglič, Nina Osenar- Dejan Kontrec.
A ne morejo dobiti svoje glihe, ne pa tiste ki so zihr že oddani in imajo otroke.

Veš, če tisti oddani in z otroki ne bi hotli, jih tele bejbe ne bi mogle kar zvlečt od družin. Mogoče so se pa oni napalili na mlajša telesca? Ker ne verjamem, da si prav veliko žensk, sploh mlajših, grozno želi starejšega dedca s prtljago. Pač zgodi se, ljudje se zaljubijo, a je to res tako težko zastopit?
Sicer pa, kar se mene tiče, nobena od navedenih ni neka lepotica.

Ja, ja …te moške, ki so bili svoj čas IN, daje druga puberteta.
In te medijske mladenke padajo na te ostarele tipe.
Ajda Smrekar, Sebastjan Cavazza.

Včasih se mi zdi, da gredo ta mlada inteligentna dekleta že čez mejo doputnega okusa.

Ti ostareli tipi bi skoraj lahko bili njihovi očetje.

vsaka čast jim, da zmorejo skrbet za vse otroke ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close