a je možno, da je res tak?
zdj si sla sm razlagat o svojem popolnem ulovu, namesto da bi bila tiho in srecna z njim. Tako te bodo pa ljubosumne mone cisto napsihirale podzavestno in ko ga bos zapustila ces da se je spremenil ga bo ulovila tocno ena izmed njih inz njim zivela srecno do konca svojih dni;)
u glavnm, uzivej z njim!!!
Popoln je vedno tisti moški, v katerega je ženska zaljubljena. Za moškega pa je vedno polna tista ženska, ki ima velike …., ki ma veliko srce. :)))
Ženske, ki iščejo po osebnih listah (visok toliko in toliko, oči takšne, rad počne to in to, mora to in to….), bo težko kdajkoli njihov, ker ne bodo zaljubljene – ker kataloški pristop je pristop nespontanih ljudi, ki nimajo veliko domišljije.
Mene pa ne moti, če ima ženska kriterije za moškega. Le zakaj?
Saj imamo moški tudi kriterije za ženske.
In nisem še opazil tu gor, da bi katera pisala kake hude kriterije. Res pa je, da ne preberem vsega. Ampak tu in tam katero preberem in do sedaj še nisem prebral, da bi bila katera kaj hudo zahtevna.
Opazil sem isto, kot ti. Tu gor res ni napisanih hudih kriterijev, ker ne zgleda lepo, če si preveč zahteven. 🙂
S tem daješ vtis, da se imaš za nekaj več in tvegaš, da te drugi napadejo.
Želim poevadati, da je ta virtuala le ena plat, v resnici pa potem takšna “preprosta” ženska več ne daje vtis preprostosti. . 🙂
Razen, če so samski moški neuporabni…:)
Robi, tudi v reali ni tako, da bi bile ženske prezahtevne. Prej smo moški tisti.
Sem že nekaj časa samski in spoznavam ženske in ugotavljam, da je ogromno čisto ok žensk. Se tudi menim z njimi na temo samskosti in ne opažam, da bi imele hude kriterije. Pri moških opažam pa hujše kriterije, ki letijo predvsem na videz žensk. Nekako plešast in okrogel moški še vedno želi žensko z manekensko postavo in videzom :).
Avtorica, želim ti, da si res srečna in ne dvomi v to, da na OO ni poštenih fantov..
Midva sva se spoznala na OO in sva že eno leto srečna in ti povem, da se tudi taki najdejo, ki ne šarijo več gor od trenutka, ko spoznajo pravo..
Verjemi v srečo in usodo 🙂 in upam, da uživata tako kot midva :)))))))
Japkica, ker sem šel z bivšo narazen, zdaj pa malce tipam teren :). Je dosti prijetnih samskih žensk, samo morajo pa biti tudi iskre :). Sem pa zelo vesel tudi, ko spoznam prijetno žensko za prijateljico, pogovor, tudi, če ni isker.
V glavnem verjamem v to, da je dosti prijetnih žensk, ki so samske :).
Kolikor sem bral, se ženski kriteriji bolj gibajo okrog tega, da je moški samostojen in čustveno zrel.
Dolgotrajno brezposeln moški, ki v svojem življenju še ni nič ustvaril in živi v hotelu “mama”, nima šans pri ženskah.
Ženski je zelo pomemben občutek varnosti. In če moški še za sebe ne zmore poskrbeti, bo takšen moški težko odigral svojo moško vlogo.
Problem nastane pri predstavi tega, kaj je MOŠKA vloga. Vsak jo zase izpolnjuje (vsaj pri večini), ko pa pride do odnosa moški-ženska pa pride do trka svetov oziroma različnih predstav. 🙂
Problem nastane pri predstavi tega, kaj je MOŠKA vloga. Vsak jo zase izpolnjuje (vsaj pri večini), ko pa pride do odnosa moški-ženska pa pride do trka svetov oziroma različnih predstav. :)[/quote]
Ja, to je to. Zato pa, ko bereš kriterije, izgleda tako preprosto. 🙂
Ker ljudje na splošno nismo preprosti, ampak precej zakompleksani in vedno bolj nagnjeni k perfekcionizmu.
Ja. Samo glavno vprašanje je ali smo perfekcionisti do sebe ali do drugih? Imamo zase iste kriterije kot do ostalih?[/quote]
Kdor jih ima, navadno nima težav v odnosih s partnerjem (posebej, če sta oba takšna) in drugimi ljudmi. To pa zahteva kar nekaj vpogleda vase, kar pa je za marsikoga lahko preveč neprijetno.
Forum je zaprt za komentiranje.