a je možno, da je res tak?
Zdaj pa ne vem, ali sanjam, ali pa je vseeno res.
Pred kake pol leta sem na OO spoznala moškega, dobrega videza, zabavnega, zanimivega, kasneje se je izkazalo, da je tudi dokaj premožen.Izobražen,nežen, pozoren, fenomenalen ljubimec, povrh vsega še super obdarjen:).
Priznam, kar sva skupaj sem poskušala najti kako “slabo” točko pri njem….pa je ne najdem.
Ne mislite, da sem kaka zelenčica, na moške se kar dobro “spoznam”, zato sem bila na štartu pač malo nezaupljiva, oz, se nisem na vrat na nos vrgla v zvezo, saj se mi navsezadnje niti ni bilo treba, kajti imam popolnoma zadovoljno življenje, a ko sem srečala tega moškega, sem ga spustila bliže.
In, bolj, kot ga spoznavam, bolj je “Mr Perfect”..
Ne šalim se, nisem brezglavo zaljubljena, preprosto, tak je.
Torej, le ni vse tako slabo na “moškem trgu”, kaj?:):)
Pa ne mi zdaj tiste jadne, sfrustrirane babnice pisat,m da naj počakam še malo, pa bo pokazal svoje prave barve:):):), verjemite mi, sem ga “obdelala” odspred in odzad, da bi kaj odkrila.
Aja, seveda je samski (sicer že več let ločen) in me je predstavil svojim otrokom….
Ja, ja, punce, saj ne, da kake malenkosti ni (npr, ne spušča wc deske:):)), ampak, meni so to popolnoma nepomembne stvari v odnosu dveh.
Mislila sem predvsem karakterne lastnosti….kake nogavice ali spodnjice na tleh v spalnici pa res niso merodajne…seveda, pod pogojem, da so druge stvari dobre, ljubezen in spoštovanje prva stvar med dvema…
No, jaz upam, da bo vse okej …
Ker s tega OO so take zgodbice, da glava peče. O takih, ki se prisesajo na tvoje finance, ker so čiste propalice, do takih, ki so vezani, tako da so tisti, ki v bistvu še vedno iščejo dalje, v bistvu nedolžne ovčice. Vzdevek lahko zamenja, obstajajo tudi drugi portali …
Je pa seveda možno, da je res tako, kot zgleda.
pri 50 tih (petdesetih ne petnajstih) bi pa res lahko vedela, da po pol leta poznanstva pri tebi najbolj deluje čebelca, realni možgani pa nič. Čisto možno je, da je v redu tip, zakaj pa ne, ampak realno boš videla po dveh letih. To je pa v tvojih letih taaaaaako dolga doba, da nobena ne more mal počakat.
pri 50 tih (petdesetih ne petnajstih) bi pa res lahko vedela, da po pol leta poznanstva pri tebi najbolj deluje čebelca, realni možgani pa nič. Čisto možno je, da je v redu tip, zakaj pa ne, ampak realno boš videla po dveh letih. To je pa v tvojih letih taaaaaako dolga doba, da nobena ne more mal počakat.
Saj imamo več ali manj sami sebe tudi za nek tip popolnosti…..zakaj ne bi bilo na drugi strani tudi kaj takšnih?
Čebelca..:):) …………….ne, ne…
No, potem je moj še bolj popoln: poleg lastnosti tvojega Mr. Perfecta, moj nima otrok od prej, ni bil nikoli v resni zvezi z drugo (je moj od 15 leta) in ne pušča deske dvignjene… in ne sodeluje na OO, nima FB in doma ne visi na računalniku (v službi pa narava dela ne dopušča pretiravanja)…
Je pa res, da če bi ga morala sedaj enega takšnega poiskat, prej zelenega psa najdem verjetno…
Forum je zaprt za komentiranje.