A je Mojca Mavec v predmenopavzi?
Anonimno 4247, 27.10.2024 ob 03:02
Mojca mavec je že toliko predelana po obrazu,da si več ni podobna. Samo tistih kravjih oči pa ne more noben kirurg zrihtat. A še prepisuje tuje članke,ali že kaj piše iz svoje betice?
Pogrevaš stare stvari! Kot da si ti brez napak! Dosti je takih ljudi, ki na tuje napake kažejo s prstom, svoje pa skrivajo kot kača noge!
OMG, 27.10.2024 ob 02:52
Vsaka vodička je navadna, razen če nima kakšnih nenavadnih navad.Povem pa lahko, da je Mojca Mavec zelo dobra in sposobna vodička!
Se strinjam. Odlična vodička. Ni nesramna, naduta in ne dela razlik med turisti. Je na voljo za vprašanja in od nje dobiš odgovore. Niti malo presrana v primerjavi z nekaterimi vodiči, ki so si sami sebi dovolj. Imela priliko spoznati v eni naših večjih agencij.
Ne morem verjeti, koliko nesramnosti veje iz nekaterih ljudi!
Nekateri vaši posti izžarevajo višek nesramnosti, nerazgledanosti. Takšne stvari ogromno povedo o avtorju, pa četudi je anonimen!
Kako lepo je iskati morenitne napakice ali močne točke posameznika spreminjati v negativne in se napak in pomsnjkljivosti celo izmišljevati o odrugih. Sami smo očitno, dploh nekateri avtorji, v piko popolni uspešni, lepi, večno mladi, razturamo na vseh področjih življenja in v vsakem obdobju življenja brez izjeme in smo za vzgled tudi dobro izobraženim, empatićnim, samozavestnim, energičnim, uspešnim posameznikom!
Metoo, 27.10.2024 ob 14:20
Prepisovanja pa ne bi kar tako pozabila. Gnil karakter veje iz takih dejanj. Preden to objavijo ima človek kar nekaj casa premisliti se. Ona se ni, kar veliko pove. In taki ljudje pri meni poradirajo za vedno.
Tudi pri meni isto. Žal. In Vida Žabot.
Pa ni šlo za enkratno dejanje, da bi lahko rekel, da je zdrs, osamljena napaka. Je kar trajalo.
Anonimno 10474, 28.10.2024 ob 11:38
Tudi pri meni isto. Žal. In Vida Žabot.
Pa ni šlo za enkratno dejanje, da bi lahko rekel, da je zdrs, osamljena napaka. Je kar trajalo.
Ja, se strinjam. Obe tatici in Dremeljca, ki je prijateljici najprej ukradla PIN, nato pa denar iz bankomata.
Se pa spomnim, da je pred leti krožil en kratek video, ko je ena gledalka MM rekla, naj ne bo tako osladna.
Forum je zaprt za komentiranje.