A je komu jasno katerega spola so teli friki na Tedniku?
Ti LEVI niso geji!!!
Počnejo le kar je najbolj naravno za leve KRALJE ŽIVALI, ko samice lovijo hrano za njih. Ja mačke so uživaške živali.
.https://www.youtube.com/watch?v=8N86PgCtqlA
V tem naslednjem videu pa moški in ženska (upam, da se prav spomnim, ker mi trenutno zvok ne dela) opazujeta leve v safariju, med opazovanjem ugotovita in ubesedita bistvo narave in narave spolnosti:
.https://www.youtube.com/watch?v=yn42A-EhDow
“WD…”,
eno veliko napako si naredil, ko si mislil, da obstaja samo amerika in zahodni svet. Pač vidiš, da se v Ameriki in na zahodu dogaja neka norija in da so izumili 50 novih spolov in ni ti všeč kar slišiš in ker znaš angleščino hočeš preveriti, kaj se dogaja in najdeš stran, ki temu nasprotuje in tvojim ušesom so všeč njihove besede s katerimi si lahko logično pojasniš nastalo situacijo. In na koncu je rezultat tega samo to, da je tvoje razumevanje na ravni preprostega Rusa, ki pa jim ni čisto nič več jasno, kaj se pravzaprav dogaja. Rusija je ista katastrofa kot Amerika. Te državi sta sranje zato sta stalno v sporu in dobro za ta svet bi bilo, če bi ju lahko z čarovnijo premestili na kak drug planet.
No WD… napisal si, da so te stvari znak wok sranja, ki ga uvažajo iz ZDA. Mar res? Pa mi povej WD… a so ga tudi na bližnji vzhod v Iran uvozili? A so ga v Afriko v Bocvano uvozili? A so ga v Brazilijo uvozili? A so ga 80 let nazaj v čas uvozili, ko se je ista zadeva dogajala v določenih delih sveta? A so ga 300 let nazaj uvozili?
Ali pa je morda to kar se dogaja niso izumili ne levičarji in liberalci iz ZDA in ne LGBT ljudje in sploh nima veze z ZDA in zahodom ampak izvira iz nečesa globjega iz vseh koncov sveta in različnih zgodovinskih obdobij(predvsem krščanskih)??? In, da so PAČ ČIST SLUČAJNO neki liberalci, levičarji iz ZDA rekli o mi pa podpiramo raznolikost in zato zdej podpiramo te čudake in jih vključili v svojo propagando sprehjemanja raznolikosti. In da ti njihovi politični nasprotniki (pa naj bojo iz amerike, ali rusije, sli srbije) so le omejeni z razumevanjem sveta, ki izvira iz njihovega okolja in ti ne morejo nuditi prav nobenega pojasnila, kaj se v resnici dogaja.
Problem je, ko smo omejeni le z percepcijo, ki izvira iz našega okolja. In na katero vpliva medijsko bombandiranje le iz določenega dela sveta (amerike, angleško govorečega sveta(naš drugi jezik), zahoda). Ker potem več ne moremo razumeti drugih delov sveeta IN PREDVSEM NE MOREMO VEČ RAZUMETI SVETA in človeštva KOT CELOTE.
Misliti da imamo tu levičarsko poblaznel ZAHOD, ki je zašel z feminizmom, LGBT+++ ideologijo in 50 novimi spoli in je zdaj s temi stvarmi trčil v preostal svet, ki pa mu še nekaj pomenijo tradicija, skupnost in družinske vrednote pa je ZELO, ZELO, ZELO poenostavljen pogled.
Folk ki je reven in je zaradi tega zakompleksan in in ima težave ker ga nerevni ne sprejemajo imajo točno iste težave. Zdaj pa povej a je to naravno, a gre za mentalne probleme zelo podobne tem voke 66 spolom. Tudi zame to ni isto kot gay pri obeh spolih- zame to pač pomeni kdo nekoga privlači. Ljudje ki imajo pa probleme s tem kam sploh pašejo .. pa so pač ljudje ki imajo probleme s tem kam pašejo.
Kokoši, 11.01.2022 ob 12:40
Problem je, ko smo omejeni le z percepcijo, ki izvira iz našega okolja. In na katero vpliva medijsko bombandiranje le iz določenega dela sveta (amerike, angleško govorečega sveta(naš drugi jezik), zahoda). Ker potem več ne moremo razumeti drugih delov sveeta IN PREDVSEM NE MOREMO VEČ RAZUMETI SVETA in človeštva KOT CELOTE.
Misliti da imamo tu levičarsko poblaznel ZAHOD, ki je zašel z feminizmom, LGBT+++ ideologijo in 50 novimi spoli in je zdaj s temi stvarmi trčil v preostal svet, ki pa mu še nekaj pomenijo tradicija, skupnost in družinske vrednote pa je ZELO, ZELO, ZELO poenostavljen pogled.
Tole mi je padlo v oči na Quora.com, kje nas tudi sam vidim .
There are certainly a few things that I have found rather odd over the years.. this will largely be a comparison between Russia, Ukraine, the Balkan and my native Sweden.
No feminism – or are they post-feminist?
According to Western media, Eastern Europe is a place where feminism has yet to be developed. I was certainly under that impression as well before visiting. I was very surprised to discover that in many ways they are much more advanced in empowering women than the West.
Eastern Europe has the highest percentage of female presidents and business leaders. It is a remnant from the millions upon millions of male soldiers losing their lives during a series of events a hundred years ago. Women were forced to step into roles that were previously considered to be male professions. It is perfectly normal for women to be presidents and business leaders in EE. In their post-feminist society, they take full advantage and pride of being women and celebrate what makes them different. There are of course discrimination going on in different ways, but at least in some ways they are surprisingly even ahead of the West!
Just have a look at this list of female heads of state, you will see that Slavic countries have had female country leaders since as early as 1917, and Western Europe didn’t catch up until the 70’s!
“WD…”,
kaj govoriš zdaj, da je V Evropa post feministična? A ni to nekaj kar jaz cel čas trobim tu gor? Ali ne pišem skos, da so bile moja prababica, prateta in babica Američanke iz premožne družine, ki so pobegnile v Jugoslavijo, ker so rekle, da niso ne kur.be in ne kuhinjski pripomočki, da bi še vstrajale v zaostali Ameriki.
Res ne razumem, kaj si hotel povedati s to zadevo. Poznam Rusko zgodovino. Sam ne razumem kaj mi to karkoli veze z stvarmi, ki sem jih napisal? (Morda ker sem napisal, da je Rusija ista katastrofa kot Amerika? Aha ti imaš Rusijo za moderno državo??? 🙂 Saj sem napisu, da je Ameriški pogled naprimer na 50 novih spolov isti kot Ruski(torej ameriški pogled, ki temu nasprotuje). Ziher so You Tube videi teh ameriških bebcev zelo popularni v Rusiji.)
Skratka, dve najbolj butasti državi. Lahko jih pošljemo na drug planet skupaj z Madžarsko in Poljsko. Ker… Dobr naj ti zdaj razsujem možgane… Ker… A si pripravljen? Ker LGBT+++ ideologija (50 novih spolov itd.) in njihovi nasprotniki, ki se zavzemajo za tradicijo in družinske vrednote pravzaprav sploh niso dva različna pola AMPAK SO ENA IN ISTA ZADEVA, ENO IN ISTO SRANJE. Lahko bi rekel oni so črno in belo jaz pa sem v sivi coni, ampak niti tega ne morem reči ker so oni samo črno. Tako kot se zdi, da sta Madžarska in Poljska braniteljici tradicionalnih vrednot proti poblaznelemu zahodu z Ameriko na čelu in njeno LGBT+++ ideologijo a v resnici pa sta to, državi v katerih je Amerika in njena pop kultura bolj priljubljena kot v katerikoli drugi evropski državi. Je to zate nerazumljiv paradoks? Meni je popolnoma logično saj vem, DA ISTO SRANJE PAČ PAŠE SKUPAJ! 🙂
.
Kokoši, 11.01.2022 ob 11:40
pcrrcp, 11.01.2022 ob 10:37
Narava terja dva spola, 11.01.2022 ob 09:05
tocno tako je, 11.01.2022 ob 08:57
Vademekum, 11.01.2022 ob 08:48
a ni grozno no da se morajo tako etikirat? Bodi kar ti paše, kaj folk obremenjuješ s tem. Biološka spola sta pa pač dva, al jim je všeč al ne. Jutri bo hotela bit riba.
Spola sta dva, moski in zenski, ne mores bit riba!
Bodi moski, bodi zensk, ljubi isti ali nasprotni spol, pa kaj koga briga, kaj imas v hlacah in s kom spis!
Nisem noben x-fob, razumem homoseksualnost, razumem transeksualnost, pac se zgodi, samo dajte zivet svoja zivljenja!
Narava za reprodukcijo potrebuje dva spola, torej sta naravno razvojno pravilni pojavni obliki moški in ženska. Ostalo je kar nekaj, verjetno neuspeli poskus ali kaj.
enako mislim jaz.. sem pomislila, ce tudi v živalskem svetu obstajajo take… da se zival ne more opredeliti… ne ne obstajajo… to je spet neka izmisljotina cloveka, ki bi rad izigral naravo…
sicer pa to njihovo opredeljevanje bomo zdaj izkorostili za transcepljenje… nusem cepljena, ampak opredeljujem se kotcepljena ? in kdorkol me napada kaj in tezi s tem cep. mu bom rekla, da je homofob ?
“pcrrcp”,
napisala si: “to je spet neka izmisljotina cloveka, ki bi rad izigral naravo…”
DELFINI:
No naprimer pri eni vrsti delfinov samice seksajo tako, da kot dildo potiskajo kljun v v vagino od druge samice. Samci delfinov pa si jih drgnejo drug ob drugega, nato pa imajo analni seks. Samci so zato boljši bojevniki in bolje sodelujejo pri zaščiti tropa in tudi skupaj osvajo samice. Nato odplavajo v atlantik kjer srečajo druge vrste delfinov in namesto, da bi se spopadli z njimi kot počnejo primitivne heteronaravnane vrste jih raje zapeljejo v homoseksualna dejanja. Zato pa jim ne grozi izumrtje. So ena najbolj prilagodljivih vrst, ki ima najbolj izpopolnjene načine medsebojnega sodelovanja.
Praviš, da je vse to izmišljotina a? Bi rada, da obdelava še ene 100 živalskih vrst glede tega kakšna je njihova spolnost???
No vabljena k debati. Se že veselim.
FASCINANTNO! Živali res presenetijo kako zapletene socialne strukture imajo.
Kokoši, 11.01.2022 ob 11:14
mijav mijav, 11.01.2022 ob 10:26
Kokoši, 11.01.2022 ob 09:28
mijav mijav, 11.01.2022 ob 09:03
Kokoši ???????, 11.01.2022 ob 08:16
Torej kaj je tem ljudem. Te ljudje trpijo zaradi posledic nenaravnega heteroseksualizma, ki je najbolj razširjena anomalija.
Torej tadrugi primer:
“ta drug zgleda kot moški pol pa reče, ko je ugotovil, da je moški se je zaljubil v fanta….WTF???”
………………………………………..
To pomeni, da je bila heteroseksualna ženska vzgojena v okolju, ki je bolj kot biološki spol(moški ma penis, ženska vagino) poudarjalo družbeni spol, torej tradicionalno heteronormativno izmišljotino, da je moški tak ženska pa taka. Torej ta ženska pa se ni počutila kot ženske, torej zanimale so jo moške stvari, rada je igrala fuzbal s fanti, videla je svet kot ga vidijo moški in si je zaradi butaste heteronormativne družbe vbila v glavo, da se je rodila v napačnem spolu in, da ga more zamenjati. In ker so jo privlačili moški, zdaj misli da je gej.
Razumeš zdaj❓
konec je z menoj. Sedaj sem ugotovila, da sem gej.
“mijav mijav”,
Prvo ti želim lepo dobro jutro.
Ja si že napisala, da imaš brate. Tako da si odraščala z njimi in je razumljivo, da si tudi sama v določenih stvareh slična njim. Vendar družbena fantazija, ki se ji reče DRUŽBENI SPOL (gender v angleščini) pravi, da bi tebi mogla biti všeč roza barva, rožice, romantični filmi, štrikanje in kvačkanje. Nositi moraš visoke petke, imeti pobarvane nohte, uhane, našminkane ustnice. Pa kuhati, pospravljati in paziti otroke moreš.
No to pa so stvari, ki nimajo veze z BIOLOŠKIM SPOLOM, ki je edini, ki obstaja. Ljudje tega ne razumejo, družba jim da vedeti in izstopajo in na koncu mislijo, da morejo spremeniti spol. Vse to pa kot vidiš, izvira IZ TRADICIONALNE KRŠČANSKE (ali muslimanske itd.), ki je forsirala HETERONORMATIVNOST mimo NARAVE(torej biološkega spola) in razvijala DRUŽBENI SPOL v vse mogoče napačne strani.
Nima veze z nekimi wok in liberalci iz zahoda (oni so le eni izmed ostalih zblojencev, ki to promovirajo).
Ljudje kot je “WD….” so preveč vpeti v to družbo, današnjega sveta in nič ne razumejo. Morda je gledu kake debilne videe na You Tube od ameriških kretenov, ki govorijo proti temu, v resnici pa sploh pojma nimajo o čemu govorijo.
a potem, če se oblečem v krilo, pa nisem več gej, ampak sem spet ženska al kako?
a eni res občutite spol kot nekaj posebnega in veste, da je to neko posebno občutje, ki se loči od ostalih občutij?
razumem, da se enkrat človek počuti slabo, drugič veselo, tretjič utrujeno, zadovoljno in tako naprej?
Ampak kako hudiča občutiš, da si ženska, moški in da veš, da je to nekaj različnega?
“mijav mijav”,
Bravo MIJAV MIJAV. Odlično si opisala občutke in z temi besedami ujela samo bistvo!
Tega ne moreš občutiti! KER SPOL NI OBČUTEK ampak le biološko dejstvo! To naprimer pravijo tapametne med radikalnimi feministkami. MIJAV MIJAV mogoče bi morala postati radikalna feministka, ker to kar si povedala ponavadi govorijo one. Tudi one pravijo, da ne vejo kaj pomeni biti ženska, da vejo samo, da imajo vagino in joške. Liberalci, levičarji, pripadniki LGBT+++ ideologije in feministke(ki pripadajo feminizmu, ki prevladuje v svetu) pa jih hočajo zaradi tega linčati.
In še ta stavek, ki si ga zapisala: “a eni res občutite spol kot nekaj posebnega in veste, da je to neko posebno občutje, ki se loči od ostalih občutij?”.
Ja oni pravijo, da to občutijo. To pa pravijo zato ker so bolani in moteni. In trpijo posledice bolane družbe v kateri živimo in v kateri smo vedno živeli, ker v preteklosti ni bilo nič drugače.
mijav mijav sedaj gotovo prebira na internetu o radikalnih feministkah.
jo kar vidim, 11.01.2022 ob 15:03
mijav mijav sedaj gotovo prebira na internetu o radikalnih feministkah.
seveda in nikakor se sedaj ne morem odločit al sem gej ali radikalna feministka ali samo stara tečna baba. tako kot ne vem, zakaj naj bi Ljuba Prenner imela neko motnjo spolne identitete, za Pepco Kardelj pa tega nihče ne pravi.
Dohtar, 11.01.2022 ob 17:58
Ob vseh teh neumnostih v tej temi je ponovno dokazano samo eno – predolgo ze ni bilo vojne, da bi se folk prenehal ukvarjati z idiotizmi in bolj z osnovami. Potem spol ne bo vec problem.
“Dohtar”,
a kljub vsem teh neumnostih v tej temi ni bilo bolj butastga odgovora (no morda razen una, ki je živali umenjala).
KJE JE LOGIKA V TVOJEM ODGOVORU❓
Torej ker so se v svetu, zahodu razvile take neumnosti rabimo vojno, da se ljudje ne bojo več ukvarjali s takimi neumnostmi❓?
In po tvoje v tej temi ponavljam te neumnosti. JA KAKO PA JE TO MOŽNO, ČE PA NOBEN V SVETU NE GOVORI TEGA KAR JAZ GOVORIM? ? Razen znanstvenikov in raziskovalcev.
Imaš šhizofrenijo ali si samo butast?
In da ne bo vojne kako boš živalske vrste prisil, da se ne bojo več obnašale kot veli narava in bojo postale heteroseksualne? ?
VOJNA PA BO JA, IN TO LE ZATO KER SE LJUDJE NE OBNAŠAJO NARAVNO. Ker z heteronormativnostjo delajo proti naravi. Tako kot je bila 1.svet.vojna in 2.svet.vojna itd.
Ker glede na to, da se družim z skinheadi, pocestnimi pretepači, fanti iz popravnih domov, pretepači gejov in nekaterimi nestrpnimi južnaki vem da so te ljudje biseksualci in včasih geji. In zato ker zaradi heteronormativne družbe ne živijo svoje seksualnosti se v njih nabira pritisk in so ta del svoje narave zamenjali z agresijo. Ko se narave ne upošteva pride do anomalij in ena od njih je agresija takšne vrste.
Tako, da bo vojna zaradi bolanega heteroseksualizma in heteronormativnosti.
Ker kreten si.
Pa mimogrede, biološki spol spada med osnove.
men nič jasno, 10.01.2022 ob 21:53
Men nič jasno, en zgleda kot moški in ima moško ime, govori pa kot ženska, ta drug zgleda kot moški pol pa reče, ko je ugotovil, da je moški se je zaljubil v fanta….WTF???
Ja prvo sta bili ženski in nato sta spreminili spol in sedaj sta geja.
mijav mijav, 11.01.2022 ob 19:34
seveda in nikakor se sedaj ne morem odločit al sem gej ali radikalna feministka ali samo stara tečna baba. tako kot ne vem, zakaj naj bi Ljuba Prenner imela neko motnjo spolne identitete, za Pepco Kardelj pa tega nihče ne pravi.
“MIJAV MIJAV”,
jaz te podpiram. ?
Pa še govoriš kot radikalne feministke.
Radikalne feministke pa pravijo, da obstajata samo dva spola in da si tistega spola v katerem se rodiš. Smo torej ali moški ali ženske. Obstaja le biološki spol.
Zato pa zdaj vsi napadajo radikalne feministke, da govorijo kot moški šovinisti in kot desničarji in da so transfobne. ???
A vendar imajo prav, ko pravijo, da je spol biološko dejstvo in ne občutek. Tako kot si zapisala. Vsi ti ljudje, iz LGBT+++ ideologije pa govorijo o občutkih. Zato ker so psihotični in ker so taki postali zaradi kvarnih vplivov družbe.
No evo tole je primer radikalne feministke, ki jo napadejo LGBT+++ propagandisti 50 novih spolov in tatipične feministke(huje kot je Erika napadla ubogega Kanglerja). In ona odgovori, da če si moški odreže penis ni ženska ampak je pač moški brez kurca. ?
Faca.
Zato jih pa hočejo linčati.
Simpatična mi je.
Kokoši ???????, 11.01.2022 ob 22:10
Ne le pred 50 leti ampak že pred 2.svetovno vojno je to počel. Je bil družinski prijatelj. V ameriki in na zahodu nikoli nebi mogel doštudirati. Tam so takim ljudem delali lobotomijo ali jih pobijali, zapirali.
Ne poznam tebe, poznam pa njene bližnje, tudi Jerco. Moji starši pa so poznali tudi Ljubo.
Ampak poanta mojega pisanja je to, da tole ni nič novega, da se je to dogajali vedno.
Ah daj no, 11.01.2022 ob 22:53
Ne poznam tebe, poznam pa njene bližnje, tudi Jerco. Moji starši pa so poznali tudi Ljubo.
Ampak poanta mojega pisanja je to, da tole ni nič novega, da se je to dogajali vedno.
Zakaj jo nazivaš kot njo? Ker Jerca ga naziva kot njega.
Sicer pa enako. Saj, ko sem govoril, da sem imel v družini ljudi, ki so se družili z njo, nisem govoril o sorodstvu ampak prav o bližnji družini in že pokojni osebi, ki mi je bila najbližje. Ta oseba pa se ni samo družila z njo ampak tudi prijateljevala z njo.
Tako, da kako veš, da me ne poznaš in da ne vem gdo si?
Eno je intersex, pač vmesni, hermafroditi in podobno. Se taki rodijo, so naravni, jih pa leta in leta nenaravno, umetno operirajo v enega od spolov po binarni klasifikaciji. Če jih birokracija priznava, je čisto vseeno (pri nas jih ne, v nemčiji jih), oni obstajajo in so naravni.
Transseksualci so pa posledica prekomernega posplošenega poudarjanja binarnosti. Družba pač moškim in ženskam pripisuje neke spolne vloge, tem ljudem ta družbena vloga ne paše in si zamenjajo spol. Če ne bi večina vsiljevala binarnosti, bi bilo transseksualcev manj.
Forum je zaprt za komentiranje.