Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A je komu jasno katerega spola so teli friki na Tedniku?

A je komu jasno katerega spola so teli friki na Tedniku?

Men nič jasno, en zgleda kot moški in ima moško ime, govori pa kot ženska, ta drug zgleda kot moški pol pa reče, ko je ugotovil, da je moški se je zaljubil v fanta….WTF???

Odgovor na objavo uporabnika
men nič jasno, 10.01.2022 ob 21:53

Men nič jasno, en zgleda kot moški in ima moško ime, govori pa kot ženska, ta drug zgleda kot moški pol pa reče, ko je ugotovil, da je moški se je zaljubil v fanta….WTF???

To so posledice heteroseksualizma oziroma heteronormativnosti, ki je stalno promovirala heteroseeksualnost. Čeprav je heteroseksualnost tako kot homoseksualnost manjšinska spolna usmerjenost in vrjetno nenaravna. Ker večina ljudi je med skrajno desno heteroseksualnostjo in skrajno levo homoseksualnostjo in so torej biseksualci o čemer je prispevek. Torej to je naravno.

Vendar zaradi heteronormativnosti imamo občutek, da je večina ljudi heteroseksualcev, ker 90% biseksualcev nikoli ne naredi nič intimnega z istim spolom in se držijo tistega kar je norma v tej krščansko-muslimanski civilizaciji torej nasprotnega spola.

To so posledice heteroseksualizma oziroma heteronormativnosti, ki je stalno promovirala heteroseeksualnost. Čeprav je heteroseksualnost tako kot homoseksualnost manjšinska spolna usmerjenost in vrjetno nenaravna. Ker večina ljudi je med skrajno desno heteroseksualnostjo in skrajno levo homoseksualnostjo in so torej biseksualci o čemer je prispevek. Torej to je naravno.

Vendar zaradi heteronormativnosti imamo občutek, da je večina ljudi heteroseksualcev, ker 90% biseksualcev nikoli ne naredi nič intimnega z istim spolom in se držijo tistega kar je norma v tej krščansko-muslimanski civilizaciji torej nasprotnega spola.

Torej kaj je tem ljudem. Te ljudje trpijo zaradi posledic nenaravnega heteroseksualizma, ki je najbolj razširjena anomalija.

Torej tadrugi primer:

“ta drug zgleda kot moški pol pa reče, ko je ugotovil, da je moški se je zaljubil v fanta….WTF???” 

………………………………………..

To pomeni, da je bila heteroseksualna ženska vzgojena v okolju, ki je bolj kot biološki spol(moški ma penis, ženska vagino) poudarjalo družbeni spol, torej tradicionalno heteronormativno izmišljotino, da je moški tak ženska pa taka. Torej ta ženska pa se ni počutila kot ženske, torej zanimale so jo moške stvari, rada je igrala fuzbal s fanti, videla je svet kot ga vidijo moški in si je zaradi butaste heteronormativne družbe vbila v glavo, da se je rodila v napačnem spolu in, da ga more zamenjati. In ker so jo privlačili moški, zdaj misli da je gej.

Razumeš zdaj❓

V resnici pa je le heteroseksualna ženska… ??? Ampak heteroti so moteni tako kot geji.

Vse to pa ni posledica, današnjega norega sveta in slabih ultralevičarskih vplivov iz zahoda ampak je zelo pogosto tudi v zaostalem tretjem svetu.

Vse to nima nič z modernimi časi, ampak izvira iz naše zgodovine in tradicije. In je to nekaj kar so počeli v različnih zgodovinskih obdobjih krščanstva.

a ni grozno no da se morajo tako etikirat? Bodi kar ti paše, kaj folk obremenjuješ s tem. Biološka spola sta pa pač dva, al jim je všeč al ne. Jutri bo hotela bit riba.

Vademekum, 11.01.2022 ob 08:48

a ni grozno no da se morajo tako etikirat? Bodi kar ti paše, kaj folk obremenjuješ s tem. Biološka spola sta pa pač dva, al jim je všeč al ne. Jutri bo hotela bit riba.

Spola sta dva, moski in zenski, ne mores bit riba!

Bodi moski, bodi zensk, ljubi isti ali nasprotni spol, pa kaj koga briga, kaj imas v hlacah in s kom spis!

Nisem noben x-fob, razumem homoseksualnost, razumem transeksualnost, pac se zgodi, samo dajte zivet svoja zivljenja!

Kokoši ???????, 11.01.2022 ob 08:16

Torej kaj je tem ljudem. Te ljudje trpijo zaradi posledic nenaravnega heteroseksualizma, ki je najbolj razširjena anomalija.

Torej tadrugi primer:

“ta drug zgleda kot moški pol pa reče, ko je ugotovil, da je moški se je zaljubil v fanta….WTF???” 

………………………………………..

To pomeni, da je bila heteroseksualna ženska vzgojena v okolju, ki je bolj kot biološki spol(moški ma penis, ženska vagino) poudarjalo družbeni spol, torej tradicionalno heteronormativno izmišljotino, da je moški tak ženska pa taka. Torej ta ženska pa se ni počutila kot ženske, torej zanimale so jo moške stvari, rada je igrala fuzbal s fanti, videla je svet kot ga vidijo moški in si je zaradi butaste heteronormativne družbe vbila v glavo, da se je rodila v napačnem spolu in, da ga more zamenjati. In ker so jo privlačili moški, zdaj misli da je gej.

Razumeš zdaj❓

konec je z menoj. Sedaj sem ugotovila, da sem gej.

tocno tako je, 11.01.2022 ob 08:57

Spola sta dva, moski in zenski, ne mores bit riba!

Bodi moski, bodi zensk, ljubi isti ali nasprotni spol, pa kaj koga briga, kaj imas v hlacah in s kom spis!

Nisem noben x-fob, razumem homoseksualnost, razumem transeksualnost, pac se zgodi, samo dajte zivet svoja zivljenja!

Narava za reprodukcijo potrebuje dva spola, torej sta naravno razvojno pravilni pojavni obliki moški in ženska. Ostalo je kar nekaj, verjetno neuspeli poskus ali kaj.

Ne, to je znak wok sranja ki ga uvažajo iz zda.  Hec je v tem da američani ugotavljajo da je pri nas zadeva veliko boljša kot oni samo sanjajo lahko. Mimogrede ko gledaš okužbe z kovidom piše samo moški in ženska ni nobenega od ostalih 60 kvazispolov.

Narava terja dva spola, 11.01.2022 ob 09:05

Narava za reprodukcijo potrebuje dva spola, torej sta naravno razvojno pravilni pojavni obliki moški in ženska. Ostalo je kar nekaj, verjetno neuspeli poskus ali kaj.

V sosedstvu sta dve civavi, oba samca, prvi ima ocitno mocan spolni nagon, ko mu samice ne dajo, naskoci drugega in drugi se pusti naskocit. Je tudi to poskus?

“tocno tako je”,

Saj kaj sem pa jaz zgoraj napisal? Točno to, da sta le dva spola (razen izjem, ki se že rodijo dvospolni, ampak to nima veze s trendom, ko danes ljudje množično spreminjajo spol).

Drgač pa sej se načeloma strinjava.

Glede tvoje izjave (Bodi moski, bodi zensk, ljubi isti ali nasprotni spol, pa kaj koga briga, kaj imas v hlacah in s kom spis!) pa porečem tole. O seksu se pogovarjaš s prijatelji, ali pa so te stvari v filmih kjer kot voajerji opazujemo živlenja drugih ljudi. Kar se pa tiče pogovora o spolnosti (resen pogovor o spolnosti) pa se rabimo kot družba več pogovarjati, da ne bo take zmede.

Samo homoseksualnosti in transeksualnosti pa ne dajaj skupaj, Ker je transeksualnost vaša heteroseksualna stvar. Ali res ne razumete, kar sem zgoraj razlagal?

Imamo pa ja že stoletja dokazov zato.

Tudi meni ni bilo nic jasno…

mijav mijav, 11.01.2022 ob 09:03

konec je z menoj. Sedaj sem ugotovila, da sem gej.

“mijav mijav”,

Prvo ti želim lepo dobro jutro.

Ja si že napisala, da imaš brate. Tako da si odraščala z njimi in je razumljivo, da si tudi sama v določenih stvareh slična njim. Vendar družbena fantazija, ki se ji reče DRUŽBENI SPOL (gender v angleščini) pravi, da bi tebi mogla biti všeč roza barva, rožice, romantični filmi, štrikanje in kvačkanje. Nositi moraš visoke petke, imeti pobarvane nohte, uhane, našminkane ustnice. Pa kuhati, pospravljati in paziti otroke moreš.

No to pa so stvari, ki nimajo veze z BIOLOŠKIM SPOLOM, ki je edini, ki obstaja. Ljudje tega ne razumejo, družba jim da vedeti in izstopajo in na koncu mislijo, da morejo spremeniti spol. Vse to pa kot vidiš, izvira IZ TRADICIONALNE KRŠČANSKE (ali muslimanske itd.), ki je forsirala HETERONORMATIVNOST mimo NARAVE(torej biološkega spola) in razvijala DRUŽBENI SPOL v vse mogoče napačne strani.

Nima veze z nekimi wok in liberalci iz zahoda (oni so le eni izmed ostalih zblojencev, ki to promovirajo).

Ljudje kot je “WD….” so preveč vpeti v to družbo, današnjega sveta in nič ne razumejo. Morda je gledu kake debilne videe na You Tube od ameriških kretenov, ki govorijo proti temu, v resnici pa sploh pojma nimajo o čemu govorijo.

civava824, 11.01.2022 ob 09:11

V sosedstvu sta dve civavi, oba samca, prvi ima ocitno mocan spolni nagon, ko mu samice ne dajo, naskoci drugega in drugi se pusti naskocit. Je tudi to poskus?

Da, neuspeli. Sploh pa o pseh ni več možno govoriti o naravni živalski vrsti, ker je človek čisto preveč posegel v pasjo reprodukcijo.

Narava terja dva spola, 11.01.2022 ob 09:31

Da, neuspeli. Sploh pa o pseh ni več možno govoriti o naravni živalski vrsti, ker je človek čisto preveč posegel v pasjo reprodukcijo.

“Narava terja dva spola”,

Joj jaz ne morem vrjeti v kako neumnem svetu živim!

Kaj pa opice in morski sesalci? A je pri njih tudi človek posegel v njihovo reprodukcijo? Si vedel, da imamo 100% biseksualne vrste, kjer heteroseksualnost ne obstaja?

Poleg tega je naravno tako, da je biseksualcev več KER SE BOLJŠE RAZMNOŽUJEJO. Temu se reče EVOLUCIJSKA PREDNOST. Torej, če imaš dve podobni vrsti, bo izumrla tista z bolj heteroseksualnimi vzorci obnašanja, kot una z biseksualnimi.

Pa to so osnove. Nemorem več, vi čist nič ne štekate. A ste se vse o biologiji naučili v cerkvi? Karkoli več bi vam razlagal bi vas le zmedel in potem bi se zaprli, ker bi posegel in postavil na trhla tla vse v kar ste vrjeli.

Kokoši, 11.01.2022 ob 09:28

“mijav mijav”,

Prvo ti želim lepo dobro jutro.

Ja si že napisala, da imaš brate. Tako da si odraščala z njimi in je razumljivo, da si tudi sama v določenih stvareh slična njim. Vendar družbena fantazija, ki se ji reče DRUŽBENI SPOL (gender v angleščini) pravi, da bi tebi mogla biti všeč roza barva, rožice, romantični filmi, štrikanje in kvačkanje. Nositi moraš visoke petke, imeti pobarvane nohte, uhane, našminkane ustnice. Pa kuhati, pospravljati in paziti otroke moreš.

No to pa so stvari, ki nimajo veze z BIOLOŠKIM SPOLOM, ki je edini, ki obstaja. Ljudje tega ne razumejo, družba jim da vedeti in izstopajo in na koncu mislijo, da morejo spremeniti spol. Vse to pa kot vidiš, izvira IZ TRADICIONALNE KRŠČANSKE (ali muslimanske itd.), ki je forsirala HETERONORMATIVNOST mimo NARAVE(torej biološkega spola) in razvijala DRUŽBENI SPOL v vse mogoče napačne strani.

Nima veze z nekimi wok in liberalci iz zahoda (oni so le eni izmed ostalih zblojencev, ki to promovirajo).

Ljudje kot je “WD….” so preveč vpeti v to družbo, današnjega sveta in nič ne razumejo. Morda je gledu kake debilne videe na You Tube od ameriških kretenov, ki govorijo proti temu, v resnici pa sploh pojma nimajo o čemu govorijo.

Mogoče ga pa razumem bolj kot večina. Nikoli ne boš čisto prepričan.

Pozabil dopisat-

med razumevanjem in odobravanjem je razlika. In če se počutiš užaljenega še ne pomani da imaš prav.

Osebno poznaš?

Te kaj z njimi povezuje?

Ja? Potem vprašaj!

Ne? Potem pusti, naj živijo tako, kot njim ustreza.

wd40a, 11.01.2022 ob 09:48

Pozabil dopisat-

med razumevanjem in odobravanjem je razlika. In če se počutiš užaljenega še ne pomani da imaš prav.

“WD…”,

zmedel si se popolnoma. Jaz, da bi se počutil užaljenega, ki sem napisal, da sem bolan peder in, da moja usmerjenost ne more biti normalna??? 🙂

Torej ti si pisal, da niso te stvari normalne in naravne. A JAZ PA SEM PISAL, DA SO NARAVNE IN NORMALNE? Ne prav tako sem pisal, da so nenaravne in nenormalne! Fora je le  tem, da ti nimaš pojma zakaj so nenarvne in nenormalne.

Imaš pa dosti glupih idiotov v ZDA, ki tem stvarem nasprotujejo. Lahko jih gledaš po You Tube ali jih bereš. A to je največji debilizem kar je možen. Vse so pomešali in njihove razlage, ko nasprotujejo so še trikrat bolj smešne in blesave od razlag LGBT+++ ideologije.

a potem, če se oblečem v krilo, pa nisem več gej, ampak sem spet ženska al kako?

a eni res občutite spol kot nekaj posebnega in veste, da je to neko posebno občutje, ki se loči od ostalih občutij?

razumem, da se enkrat človek počuti slabo, drugič veselo, tretjič utrujeno, zadovoljno in tako naprej?

Ampak kako hudiča občutiš, da si ženska, moški in da veš, da je to nekaj različnega?

enako mislim jaz.. sem pomislila, ce tudi v živalskem svetu obstajajo take… da se zival ne more opredeliti… ne ne obstajajo…  to je spet neka izmisljotina cloveka, ki bi rad izigral naravo…

sicer pa  to njihovo opredeljevanje bomo zdaj izkorostili za transcepljenje… nusem cepljena, ampak opredeljujem se kotcepljena ? in kdorkol me napada kaj in tezi s tem cep. mu bom rekla, da je homofob ?

mijav mijav, 11.01.2022 ob 10:26

a potem, če se oblečem v krilo, pa nisem več gej, ampak sem spet ženska al kako?

a eni res občutite spol kot nekaj posebnega in veste, da je to neko posebno občutje, ki se loči od ostalih občutij?

razumem, da se enkrat človek počuti slabo, drugič veselo, tretjič utrujeno, zadovoljno in tako naprej?

Ampak kako hudiča občutiš, da si ženska, moški in da veš, da je to nekaj različnega?

Si že slišala za Ljubo Prenner?

Nisi?

Hitro googlat, kdo je on bil.

“mijav mijav”,

Bravo MIJAV MIJAV. Odlično si opisala občutke in z temi besedami ujela samo bistvo!

Tega ne moreš občutiti! KER SPOL NI OBČUTEK ampak le biološko dejstvo! To naprimer pravijo tapametne med radikalnimi feministkami. MIJAV MIJAV mogoče bi morala postati radikalna feministka, ker to kar si povedala ponavadi govorijo one. Tudi one pravijo, da ne vejo kaj pomeni biti ženska, da vejo samo, da imajo vagino in joške. Liberalci, levičarji, pripadniki LGBT+++ ideologije in feministke(ki pripadajo feminizmu, ki prevladuje v svetu) pa jih hočajo zaradi tega linčati.

In še ta stavek, ki si ga zapisala: “a eni res občutite spol kot nekaj posebnega in veste, da je to neko posebno občutje, ki se loči od ostalih občutij?”.

Ja oni pravijo, da to občutijo. To pa pravijo zato ker so bolani in moteni. In trpijo posledice bolane družbe v kateri živimo in v kateri smo vedno živeli, ker v preteklosti ni bilo nič drugače.

pcrrcp, 11.01.2022 ob 10:37

enako mislim jaz.. sem pomislila, ce tudi v živalskem svetu obstajajo take… da se zival ne more opredeliti… ne ne obstajajo…  to je spet neka izmisljotina cloveka, ki bi rad izigral naravo…

sicer pa  to njihovo opredeljevanje bomo zdaj izkorostili za transcepljenje… nusem cepljena, ampak opredeljujem se kotcepljena ? in kdorkol me napada kaj in tezi s tem cep. mu bom rekla, da je homofob ?

“pcrrcp”,

napisala si: “to je spet neka izmisljotina cloveka, ki bi rad izigral naravo…”

DELFINI:

No naprimer pri eni vrsti delfinov samice seksajo tako, da kot dildo potiskajo kljun v v vagino od druge samice. Samci delfinov pa si jih drgnejo drug ob drugega, nato pa imajo analni seks. Samci so zato boljši bojevniki in bolje sodelujejo pri zaščiti tropa in tudi skupaj osvajo samice. Nato odplavajo v atlantik kjer srečajo druge vrste delfinov in namesto, da bi se spopadli z njimi kot počnejo primitivne heteronaravnane vrste jih raje zapeljejo v homoseksualna dejanja. Zato pa jim ne grozi izumrtje. So ena najbolj prilagodljivih vrst, ki ima najbolj izpopolnjene načine medsebojnega sodelovanja.

Praviš, da je vse to izmišljotina a? Bi rada, da obdelava še ene 100 živalskih vrst glede tega kakšna je njihova spolnost???

No vabljena k debati. Se že veselim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close