Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je kje splosna zdravnica,ki bi me vzela..

A je kje splosna zdravnica,ki bi me vzela..

20 let nisem bila pri zdravniku..nimam kam it a potrebujem recept za zdravila,ki sem jih dobila na urgenci(povisan pritisk) hvala od srca vsem za pomoc

Napišite vsaj lokacijo, verjetno ne boste šla na drug konec Slovenije do zdravnika. Sicer pa poskusite v dežurni ambulanti ali v Pro bono ambulanti…

Kakšna je to država, ki svojim državljanom ne omogoča osnovne zdravstvene oskrbe 🙁

Vsak ima pravico do osebnega zdravnika in dolžnost države je, da to zagotovi. Sramota.

300 000 ljudi v Sloveniji nima svojega osebnega zdravnika. Nimas kaj izbirat, vzsmes kar dobis.

Odgovor na objavo uporabnika
Smrketa3, 09.06.2021 ob 08:07

20 let nisem bila pri zdravniku..nimam kam it a potrebujem recept za zdravila,ki sem jih dobila na urgenci(povisan pritisk) hvala od srca vsem za pomoc

Pojdi nazaj na urgenco, ti tam napišejo recept če nimaš osebnega zdravnika!!  In take zadeve se na urgenci povejo takoj!

Studio R d.o.o., koncesija.

Sicer pa, ko pride do situacij, se ugotovi, da niste vsemogočni. Tudi ljudje, ki nikdar niso bili sploh pri zdravniku in ko ti očitajo, kako oni folgajo brez zdravnikov, brez bolnišk. Slej ko prej pridete ven.

Če si dobila zdravila za pritisk, je smotrno, da jih jemlješ kot doživljenjsko terapijo. Pritisk je tihi ubijalec. Zdravila si dobila vsaj za cca mesec dni, če je ena škatlica oz. odvisno, kakšen je tvoj pritisk. Lahko jemlješ zgolj eno na dan, če je hudo, pa eno in pol. Odvisno spet, kakšna zdravila si dobila. Vsaj za Concor je tako. Ker sem imela pritisk tudi 170/120, predvsem v stresnih situacijah. Concor je obnovljivi recept za celo leto.

Pokliči Studio R, so prijazni in te ne bodo odpikali, če potrebuješ pomoč.

Tudi sam bi potreboval vrhunsko splošno zdravnico. Učila bi se vrhunskega zdravljenja s pomočjo besed. Če je kje kakšna vrhunska splošna zdravnica zainteresirana in seveda, da ima še proste kapacitete, bi se morda dalo vzpostaviti kar tu kontakt. V vsaki ženski je princesa skrita.

Meni je vseeno s katerega konca planeta Zemlja je vrhunska splošna zdravnica. Nisem v času Marije Terezije. Komunikacijski most je lahko vzpostavljen preko neta. Seveda, če bi vrhunska splošna zdravnica zahtevala od mene bolj podroben oseben pregled bi to lahko malce zapletlo situacijo.

No, zdravila za pritisk ne dobiš na urgenci zaradi ene epizode, ampak bi bilo prav, da te zdravnik spremlja nekaj časa in potem predpiše primerno terapijo. Ne takole na horuk. Kaj pa, če v resnici nimaš stalnega visokega pritiska?

Kar se tiče izbire, pa pokliči ZD v bližini in se pozanimaj. V Radovljici imajo novo zdravnico, ki sprejema nove paciente – če ti ta podatek kaj pomaga.

Avtor, če bi bili zdravnik bi lahko samemu sebi predpisovali raznorazna zdravila. Vaše zdravje bi bilo več kot vrhunsko. Prekipevali bi od zadovoljstva, veselja in sreče.

Morajo te sprejeti v dežurni.

Vrzi recept v smeti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close