Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice a je kdo rezerviral…

a je kdo rezerviral…

letalske karte na strani travel.over.net. Neki dedci se mi na tej strani javljajo naj ne kupujem kart. Ne morem rezervirati kart na Ryanair-ovi strani ker nima teh kartic (mastercard, Visa) ali mi preosstane še kaj drugega. Zanima me še nekaj, če ti neka druga oseba iz tujine rezervira karto ali je dovolj če ti da samo št. računa ali moraš imeti sprintano.

kako ne moreš rezervirat na ryanair strani?

jaz sem čisto preprosto rezervirala z mastercard, nobenih problemov, hitro in učinkovito

Ker nimam ravo teh kartic Mastercard, ….
Amapk sem že rezervirala preko agencije tak da vseeno hvala.

Meni tudi nikakor ne uspe rezervirati.

Poskušal sem z Viso Electron (ni doplačila), pa mi je napisalo:

Error
A problem seems to have occurred with the
credit card information you entered.

Please call our telesales centre and mention that
you had a problem with your credit card when you
tried to book. Or go back to the previous page and try another card.

For further assistance with your reservation please contact
your local Ryanair Reservations Centre.

Enako se je zgodilo tudi, ko sem izbral Mastercard.

Kaj na naredim?

Jaz sem rezervirala na Kompasovi agenciji in plačala nekje 1.000 sit za stroške, karta me je prišla (vse skupaj) 6.600 kar je smešno poceni. Kdaj pa greš in kam, če smem vprašat?

Jaz bi raje zadevo rešil kar preko spleta, toda ne vem kako bo šlo 🙁 Zdaj sem na banki izvedel drugo številko kartice, pa mi je tudi ne sprejme.

Drugeče greva pa 21.9. v London. Za dve povratni karti bom dal skupaj z vsemi taksami 92eur (karta tja je 0,5eur, nazaj pa 4.99 eur 🙂 )

Saj pravim, da se da preko agencij zrihtat, sej oni tudi preko spleta rezervirajo, drugače se tak ne da. Eden od zaposlenih pač na svojo kartico vzeme, ti plačaš in dobiš takoj sprintano kodo (enih par listov dobiš).
Škoda da greš 21. jaz odhajam 22. 09.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close