Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je kdo prejel klic iz te številke 082282420

A je kdo prejel klic iz te številke 082282420

Danes mi je zvonil telefon. Sem se oglasila. Na drugi strani vse tiho in sem odložila. Spomnim se, da sem 1x po mailu dobila eno svarilo glede telefonskih številk, ki se začnejo z 082 in 083. Ne spomnim se več zakaj točno se je šlo. Sem preverila na spletu, mi odpre eno nemško stran in je videt po statistiki podatkov, da so ljudje od 10. oktobra naprej kar veliko preverjali to tel. številko. A ve mogoče kdo kaj več o tem?

Preveri še porabo pri svojem operaterju. Najbrž ti je kar pošteno narasel račun.

Zakaj, če je bila v EU in je sprejela klic?

zakaj se javljate na totalne čudne cifre. Jaz se niti na naše nepoznane ne.
upoštevaj nasvet od QBR

Zakaj, če je bila v EU in je sprejela klic?
[/quote]

Obstajajo klici, ki ti krepko nabijejo tel. račun. Boga molite, da je bil to le zgrešen klic.

Zakaj bi mi narastel račun?Prevzem klica ni trajal niti 30sek. Samo sem se oglasila z prosim , počakala par sekund in prekinila.

Obstajajo klici, ki ti krepko nabijejo tel. račun. Boga molite, da je bil to le zgrešen klic.
[/quote]
Kolikor vem, vsi mobilni operaterji vedno pojasnjujejo, da to ne drži. Stroške nabije povratni klic, če sam kličeš nazaj (glej Wangiri).

Aja, sama vedno dvigujem telefon, na znane in na neznane številke, klice vračam samo na domače (SLO) številke.

[/quote]

Dajte nehat to neumnost prodajat, no.
Ne. Ne obstajajo. Če klic sprejmeš ti ne morejo zaračunati ničesar.

[/quote]

Razsvetli me: Kako mi lahko nabije račun, če nisem jaz klicatelj?

Hju, mi je odleglo. Sem preverila na A1 in so mi preverili račun. Je vse ok. Operaterka me je edino opozorila, da naj ne kličemo nazaj na takšne številke iz tujine, ker se potem lahko zgodi, da je velik račun porabe.

Seveda niste še nikoli slišali za “call collect”?

Ti pa verjetno še nisi slišala, da je treba “collect call” (da boš vedela, kako je pravilno) izrecno potrditi.

Jaz sem prejela klic iz te številke par dni nazaj, nisem dvignila. Ne vem čigava naj bi ta cifra bila.

to pa je neka čudna številka o bog

Tudi jaz sem imela neodgovorjen klic na službenega s to številko. Sem klicala 2x nazaj, ker v guzvi sploh nisem pomislila, da bi bil kakšen nateg, ampak, da je kdo od stranke. Ko sem klicala ni pozvonilo niti enkrat, bil je dvig in takoj prekinitev. Upam, da se ne bo poznalo na računu. Imam pa neomejene klice, tako da upam, da me res ne bo kap.

Joj joj joj, kakšni paničarji.
083…… je TELEMACH, ima tudi sama takšno številko :-))))))))

tudi mene so klicali iz točno te cifre kak teden nazaj. Nisem dvignil in tudi ne klical nazaj.

Prevare so se letos dogajale iz +881 in +882 tel. številk, ki spadajo pod satelitsko mobilno omrežje. Če tak klic dvigneš, ni problema. Problem nastane, ko dobiš neodgovorjen klic in takšno številko pokličeš nazaj, saj dejansko kličeš v satelitsko omrežje, kar pomeni visoke stroške klica.

tudi mene ze 2 x v tem tednu.. se javim vse tiho . klicem nazaj pa tako preusmerjen klic

Vedno znova se čudim, kakšna panika, če se pojavi malce drugačna številka na telefonu in kako je nekatere prav strah se na takšne številke javit …

Mislim da je tel. od kontaktnega centra NKBM.

Danes klic iz omenjene banke. ponujajo razna varčevanja.

Danes me je točno ta številka klicala. Jaz se ne številke, ki jih ne poznam, ne oglašam. Zato sem prav vesela, da se nisem.

Jaz sem prejela klic iz te številke par dni nazaj, nisem dvignila. Ne vem čigava naj bi ta cifra bila.
[/quote]

Evo, sem šla gledat, mene je tudi ta št. klicala in se nisem oglasila.

Res ne razumem tega, da se ne oglasate na neznane stevilke….

Mene so npr.v petek klicali iz nepoznane stevilke – sem dvignila – klicali so me iz Medilaba, da so preverili, da nisem pozabila na dogovorjen termin v ponedelje za preiskavo z magnetno resonanco (na napotnico).

Ce pa kaj prodajajo, pa enostavno recem “ne hvala, ne bom”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close