Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je kdo plačal Denise Dame OnlyFans, da meni ni treba?

A je kdo plačal Denise Dame OnlyFans, da meni ni treba?

Vprašanje v naslovu. A lahko kdo opiše? Je vredno plačati? Ali ima videe tipa ‘youtube’?

Denise je več kot vredna vsakega Evra. Jaz jo … ljubim.

No, resno me zanima. Torej, je kdo plačal?

Pa kdo je to sploh? Znana po čem? Ničemer. Pravo vprašanje je če Počivalšek že gnije v zaporu, ne pa kdo plačuje razne prostitutke.

Denise bi jaz prepisal bajto, 30€ na mesec se mi zdi premalo za tako kraljico… :/

Če katero normalno zanimjo taki mesečni prispevki, naj mi piše na majl fotosop.4free@gmail.com 😀

Pejt spat Denis.

Saj zato pa me zanima, če je kdo plačal njen OnlyFans: da ne mečeš denarja stran za brez veze.
Ampak očitno ni nobenega, ki je plačal …

Pa kdo bo gledal tega transvestita zadrogiranega in še plačal?

Ampak self branding pa obvlada tale Denise. Toliko besed o tako nepomembni osebi se zaradi nje prelije na netu; vsaka ji čast.

Še vedno ne bo nihče nič poročal, kaj ima na OnlyFans?

se registriraš na enega izmed ruskih trackerjev in zloadaš cel siterip dol. It’s as simple as that. Edino nedojebane mozoljaste budale plačujejo za takšne stvari

Daj link prosim

Nehajte simpat za Denise Dame, veliko več je drugih Onlyfans punc z osebnostjo, pa tudi nekaj awesome mladih domin,

https://mobile.twitter.com/MistressAlinx
https://twitter.com/goddess_akane

Linke do Onlyfans (Alina ima AVG, same shit) imate v opisu. Now tribute slave! Lets see kdo bo naj simp of them all xD

a vi tko poroceni z otroci dejansko placujete tem dekletom prakticno za nic koristi?

Saj Denise Dame je kr kraljica. Včasih se zna kr vlačit sicer, sam na njenem mestu bi se jaz tud, zna zaslužit od tega. Preden je “uspela” smo jo na enem xy eventu na metelkovi srečal in se družil z njo. Pol je bla nasekana z nami in mislim da je nekega kao prvaka v slam poeziji obdelala al sta bla celo dva v zaporedju… Haha srečkoviči v glavnem. S fantom sva naročena na onlyfans profil, se splača!

Denise obvlada sceno, ima smisel za humor. Velik fen tukaj, plačujem ne, na youtube pa pogledam. Prava Meduza-a.

Plehkoba od moških, ki gledajo takšno žensko.

Če si dec naredi spremembo spola še ni ženska!!!! In da gre v spremembo spola zato, da bo potem cipa je totalno fkt up. V resnici bi mu morali operirati možgane pa bi našli vzrok ne pa silikone pod kožo tlačit pa lulčka rezat.

Jaz jo gledam, ampak njeno trolanje in zajebancijo, super je!

Čau bau mijau bump

A je bila prej fant? Ker tudi meni se ne zdi normalna punca.

Zdaj spremljam enega tipa, ki je začel transformacijo v žensko. Dejansko je podoben temu Denise, bolj je feminilen od normalne ženske. Mi je pa grozno za starše in brata, ki morajo to spremljati.

Ce imate prosim sherajte

Vsi bi zastonj, ampak Denise je veliko vredna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close