Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je kdo lajšal sladkorno bolezen s prehrambenimi dopolnili

A je kdo lajšal sladkorno bolezen s prehrambenimi dopolnili

Imam sladkorno bolezen v bolj začetnem stadiu oziroma sem že na tabletah Gliclada 30 mg, ampak se stanje po skoraj treh tednih od začetka jemanja teh tablet ne izboljšuje, zato mi je zdravnica predlagala čim bolj strogo dieto. Poleg vsega, so mi našli še povišan horesterol na
6,2 in povišane trigliceride. Stanje res ni nič kaj nedolžno, še težje pa mi je, ker najbolj rada jem vse kar je dobro in ravno tega ne smem.
Slišala pa sem, da se te zadeve uspešno lajšajo tudi s prehrambenimi dopolnili. Upam, da je med vami kdo, ki je kaj od tega uspešno preizkusil in bi mi znal konkretno svetovati, saj če grem preiskovat na internet vem, da mi bo vrglo ven marsikaj, a če točno ne veš kaj izbrati, nič ne pomaga, ker je verjetno več kot tričetrt vseh stvari, ki so predstavljene kot koristne, samo biznis. Zato bi rajši imela informacije od osebe, ki je tako zadevo sama sprobala in se je pokazal dober rezultat. Hvala že vnaprej.

…arašidovo maslo, uravnava sladkor v krvi.

Brez spremembe prehrane ti nobeno prehransko dopolnilo ne bo pomagalo.

In če ti sprememba prehrane ne bo pomagala, ti tudi prehranska dopolnila ne bodo in bo treba it na zdravila.

Sam holesterol niti ni hudo povišan, so pa povišani trigliceridi seveda znak za alarm.

In res ne razumem, kaj imaš za čakat in motovilit, spremeni prehrano, procesirana/predelana živila ven, več sadja/zelenjave, manj maščob, nič ocvrtih jedi, čim manj sladkega, pa saj si verjetno dobila navodila. Pa seveda obvezno vsak dan vsaj 30 minut gibanja, še bolje 1 uro.

In bodo izvidi v 4-8 tednih v mehaj normale.

Lahko pa seveda tudi vztrajaš pri svojem in končaš s kopici zdravil in še več težavami.

Ej tooo, gibanje! Sem imela soseda ki je pri 80+ začel telovadit in hodit, si je s tem ful cuker uravnaval.

Zaradi prehrane, v kombinaciji s stresom, si tudi dobila sladkorno. Torej sta ta dva dejavnika pod nujno za spremenit. Nujno. Brez izgovorov. Zelenjava, nekaj sadja, črtanje vsega belega, je prava hrana, antistresno pa je hoja. Vse ostalo te bo pripeljalo na insulin. Predvsem pa vključi res čimveč kuhane in dušene zelenjave v obroke.

Ker jih ni. Stroga dieta in rekreacija sta edina pomoč. Predlagam tečaj prehrane za sladkorne bolnike. Lačen si samo dva dni, potem se navadiš. Jaz sem v krizi jedla diabetično čokolado in pudinge. Kaj od tega še obstaja pa ne vem. Mislim da je bila firma Schnekoppe.

prehranska dopolnila so larifari

najbolj pomaga gibanje

Podpišem. Vsakodnevno gibanje + zdrava prehrana + redukcija telesne teže. Garantiran uspeh.

Magnezijev klorid, mazanje žez kožo, ureja tudi diabetes, tipa l.
Poleg še drugih problemov.
V bistvu zelo preprosta in poceni tehnika, učinkovita in celo popolnoma naravna.

Pardon, diabetes tipa ll.
Magnezijev klorid, ki se najbolje absorbira čez kožo, za telo tako ne povzroča težav ledvičnim bolnikom, ni težav s črevesjem, ker se obojemu ogne s transdermalnim načinom. Pri bolnikih z nizkim krvnim pritiskom je potrebna začetna previdnost v doziranju, pravzaprav količini mazanja, ker zmanjšuje, ureja tudi krvni pritisk.

Na spletišču je potrebno vnesti ključne besede, poleg mgcl še ustrezno težavo, da dobimo vsaj poljudno znanstveno razlago.
Splošne informacije v tej smeri so namreč kopija slabih splošnih obveščanj. Niti približno ne zadoščajo potrebam o naši osveščenosti.

Saj se ve, konoplja in poleg bela omela. Paziš na prehrano, gibanje in voila.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Ej srečo napiši kaj več…

Meni je pomagala , njo vprašajte
https://www.srecno-zivljenje.com/domov.html

Se strinjam z drugim stavkom. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bo pomagalo.
Prvi stavek pa je nepotreben, saj bo bolje že z ravnanjem po navodilih drugega stavka!

Težko razumem take, kot si ti. Grozi ti zelo huda bolezen, zaradi katere lahko oslepiš, ti režejo ude, sploh ker se ti mašijo žile, si idealen kandidat, da boš kmalu brez nog. Čez par let te čaka še pritisk.
In ti iščeš bližnjice, namesto da bi se vzela v roke. Tudi zdrava hrana je zelo okusna, samo prečistiti si moraš okus, ker imaš zaradi domnevam da bolj džank hrane zdaj čisto scvrte brbončice in sploh niso sposobne okušati manj agresivnih okusov brez ojačevalcev. Tri znance imam, ki so bili na podobnem kot ti, plus pritisk, vzeli so se v roke, vsak dan gibanje, shujšali in se začeli normalno prehranjevati. Eden je šel na vegansko hrano, dva pa na malo strožjo sladkorno dieto. In kot je nekdo že napisal, čez tri mesece so bile vse vrednosti v mejah normale. Da pri 40 dobiš sladkorno in greš na tablete … uh.

In? Pokojna Barbi že.
Hudič je, ko zboli že otrok. Idealni dosmrtni koristniki gigantov farme.

Jaz pa sem na tv gledala resnično zgodbo, kjer si je otrok pozdravil sladkorno, tako, da se je kopal v slanih kopelih. Torej, voda in sol. To je pomagalo in tablet ni več potreboval. Pojdi tudi večkrat na morje.

Ja, magnezijev klorid je sol. Če ni kadi in kadar se ne kopljemo, se pršimo. Pršilke imajo v Tediju, mgcl pa je najcenejši na kilo.

Tudi cimet pomaga, se dobi v tabletah in kapsulah, ni omejitve pri jemanju obeh…

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close