Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika a je katera že pekla doma ciabatte?

a je katera že pekla doma ciabatte?

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=1758

A je tale recept ok? Obstaja kakšen trik, da fajn uspejo?

Ja, in je bilo fenomenalno dobro…….

Se pridružujem mnenju nats*

Jaz tudi. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLL…..dobre

tudi meni zelo dobro, vendar malokrat na sporedu zaradi dolge priprave.

Jaz vedno na tak način pečem, ampak kruh in vmes dam še prepraženo čebulco, to je prava čebato, da je čebula zraven!

Fino 😀 Bomo probali olivno narest.

Super ideja “čebato”. Pa pride kruh tudi tako dober? Jaz sem namreč mešala belo in polnozrnato moko in so bile ciabatte tudi super – bo treba še kruh poskusit!

kje pustite vzhajati 15 ur? v hladilniku ali na pultu? ,hvala

Jovanka na sobni temperaturi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

ej, goba :-)) pa mi ne bo šlo čez po tolikih urah?

J: vzemi veliiiiiko skledo 🙂 Baje ful naraste. Jaz sicer še nisem delala me je pa zamikalo in sem šla prebrat recept in vse komentarje pod receptom 😉 Jih punce tok opevajo, da se moram spravit. Samo še po moko tip 850 skočim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Hej!

Spečem, shranim v zamrzovalniku. Delam olivne, čebulne in navadne.
Testo vzhajam pri sobni temp. v veliki posodi za vzhajanje od TW Lp

Ni treba, da je glih 15 ur, lahko je tudi kaka ura manj. Testo je dost mehko, delala sem jih ta teden, pa sem morala dodat še moko, pa je testo še teklo. Na koncu se je vse lepo izteklo, so bile malo bolj ploščate kot običajno. S popraženo čebulo so res zelo dobre – kar preveč, potem se pa nažiramo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close