Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A je kak monovec športno aktiven?

A je kak monovec športno aktiven?

a je učitelj/ica, trener/ka … športnik … če mu/ji je to šiht ☺

To pa sigurno. Zdaj mu ni treba več težiti in zganjati ljubosumja, jaz imam pa mir.

haha…ok….mogoč smo narobe razložl tipe športa…pa poskusmo tkole matkič….eni se rangirajo recimo pod “fizični šport”, eni pa pod “mentalni šport”…vse je v sklopu športa….ampak da mi pride nek tip pa reče, da je ful športnik…”a res, ka pa treniraš” in un: “čuj mahjong nabijam na kompu” 😀 deeej no….. to jst tud špilam za možgane trenirat….. bomo drugič opredelil podskupine, da ne boš iskal dlake v jajcu…. again…uradno al pa neuradno 😀

Glej, saj jaz se strinjam s tabo, jaz samo izpostavljam, kako neumno se je norčevati iz tega, ko pa delaš dejansko bedaka iz sebe, ko nimaš prav (pa ne mislim zdaj tebe ampak na splošno)

Pa če se že pogovarjamo o šahu, največji mojstri šaha, so izjemno VELIKO časa posvečali fizični pripravi, toliko o tem kako nepomembna je, za ”miselni” šport (po vaše), že res da so bili to velemojstri, ampak med njimi in mano kot rekreativcem v igranju šaha je prav toliko razlike pri šahu, kot je v košarki med mano in Lebronom Jamesom ali Durantom, Wadom in podobnimi….

Jaz razumem, da ko povprečen človek reče šport misli nekaj kjer se prešvicaš in te drug dan bolijo noge ali roke al kaj jaz vem kaj še vse, ampak to ne pomeni da ma prav in da je odveč da se nauči kaj novega na tem področju.

Spet pa so potem tu taki, ko niti igranje GOLFA, ne bi opredelili kot šport….. pa bilijard, itd itd itd. težko bomo prišli skup, ker čim vzameš nekaj, pride naslednji šport na mejo…. ker če šah ni je potem golf? Zakaj? Ker se voziš z avtekom okrog in tolčeš po žogici, najbolj pa švicneš zaradi sonca? Al pa bilijard, ker si lahko oguliš členke in te drug dan bolijo, če maš čuden način nastavljanja palce na roki? 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glej, saj jaz se strinjam s tabo, jaz samo izpostavljam, kako neumno se je norčevati iz tega, ko pa delaš dejansko bedaka iz sebe, ko nimaš prav (pa ne mislim zdaj tebe ampak na splošno)

Pa če se že pogovarjamo o šahu, največji mojstri šaha, so izjemno VELIKO časa posvečali fizični pripravi, toliko o tem kako nepomembna je, za ”miselni” šport (po vaše), že res da so bili to velemojstri, ampak med njimi in mano kot rekreativcem v igranju šaha je prav toliko razlike pri šahu, kot je v košarki med mano in Lebronom Jamesom ali Durantom, Wadom in podobnimi….

Jaz razumem, da ko povprečen človek reče šport misli nekaj kjer se prešvicaš in te drug dan bolijo noge ali roke al kaj jaz vem kaj še vse, ampak to ne pomeni da ma prav in da je odveč da se nauči kaj novega na tem področju.

Spet pa so potem tu taki, ko niti igranje GOLFA, ne bi opredelili kot šport….. pa bilijard, itd itd itd. težko bomo prišli skup, ker čim vzameš nekaj, pride naslednji šport na mejo…. ker če šah ni je potem golf? Zakaj? Ker se voziš z avtekom okrog in tolčeš po žogici, najbolj pa švicneš zaradi sonca? Al pa bilijard, ker si lahko oguliš členke in te drug dan bolijo, če maš čuden način nastavljanja palce na roki? :P[/quote]

đizs krajst!! in pol mam jst nick filozofka…za crknt… 😀 si pa kul, s tabo bi lohk človk odpru debato o muhi, pa bi se jo spravu secirat v detajle…. a si rekla “mesarska muha al navadna muha…veš, k je ful razlika…mesarska muha je una večja… pa bolš vidi, kr preber si na wikipediji…pa tipalke ma drgačne od navadne… al si misla mogoč uno drugo muho…k sploh ne živi v sloveniji…tiste sploh ne morš omenjat v tem kontekstu…. da ni bla slučajn veša, pa si zamenjala…itd.” 😀

Samo v pojasnilo, ne bi hotel nadaljevati razpravo, kaj je šport in kaj ne.

Ko sem bolj aktivno igral golf (tko enih 60+ dni letno) in hodil na turnirje, sem lepo med udarci na turnirju hitro hodil, na običajni igri pa tekel. To nanese 8km vsak igralni dan. Švicneš vedno, tudi če je megla in hladno. Ne uporabljajo vsi avtekov. Eno sezono sem opremo recimo nosil, brez vozička. Tečt 8km (ok, s postanki) in nosit na rami 10+kg nahrbtnik – lahko mi verjamete, da se človek kar utrudi 😉

Ps: preden sem začel igrat, sem tudi jaz govoril golf, šport in šah.

Prijatelj je vrhunski sahist. Na turnirju v povprecju izgubi 3-4 kg.

Tudi jaz izgubim 3-4kg, ko se moj menstrualni ciklus umiri in izgubim zastajajočo vodo.

Pa jaz tudi, ko se dobro nakakam in polulam.

Vsak izgublja energijo na svojevrsten nacin… kar dobro pritisni.

Če pa ne bo šlo, mu bomo pa pripravili slive, namočene v Donatu Mg. :))

Uf, ko berem čemu vse si se moral odpovedati, sem pa kar vesela, da sem samska. Nisem si mislila, da mora človek vse svoje hobije skenslat, ko dobi partnerja.

A ti še nikoli nisi bila v zvezi? Mislim, da ni pri vseh tako, še manj pa, da bi karkoli MORAL skeslat. Bolj stvar želje, izbire, drugačnega sloga življenja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, v neki resni vezi, da bi s kom živela v dvoje še nisem bila.

Če pa ne bo šlo, mu bomo pa pripravili slive, namočene v Donatu Mg. :))[/quote]

To pa je ze … doping 😉

Če pa ne bo šlo, mu bomo pa pripravili slive, namočene v Donatu Mg. :))[/quote]

To pa je ze … doping ;)[/quote]

A pol praviš, da je tvoj prijatelj vrhunski šahist? Madonca, ti pa si en VIP. :))

Zenska logika. Ce poznas dobrega sportnika, ali znano osebo potem si avtomaticno tudi sam dober sportnik ali vipovec 😉
No poglej kaj dela sport:
http://www.rtvslo.si/zabava/iz-sveta-znanih/monica-seles-pomaga-americanom-premagati-prenajedanje/357490

Povecaj drugo fotko in se vprasaj koliko let bi ji prisodila?

Uf, ko berem čemu vse si se moral odpovedati, sem pa kar vesela, da sem samska. Nisem si mislila, da mora človek vse svoje hobije skenslat, ko dobi partnerja.[/quote]

Ti kar lepo ostani sama (boš imela najmanj problemov v lajfu), pa verjami še naprej v Božička in dedka Mraza. :-))))

Tko off the record … v življenju se odpoveduj samo stvarem, ki se jih želiš odpovedati sama. Če bo nekdo od tebe zahteval, da se nečemu odpoveš…. se raje odpovej njemu!

Kolk si ti nežen do mene zadnje čase…ampak, dobro, sem se že navadila. Prisodila bi ji blizu 50 let, zaradi gub. Sem že vedela, da se ni dobro preveč s športom ukvarjat. ;))

Uf, ko berem čemu vse si se moral odpovedati, sem pa kar vesela, da sem samska. Nisem si mislila, da mora človek vse svoje hobije skenslat, ko dobi partnerja.[/quote]

Ti kar lepo ostani sama (boš imela najmanj problemov v lajfu), pa verjami še naprej v Božička in dedka Mraza. :-))))

Tko off the record … v življenju se odpoveduj samo stvarem, ki se jih želiš odpovedati sama. Če bo nekdo od tebe zahteval, da se nečemu odpoveš…. se raje odpovej njemu![/quote]

Ja, samo res, ko sem tebe brala, sem dobila občutek, da je veza res nekaj groznega. Odpovedati temu in temu, da lahko delaš to in to. Hobije stran, namesto njih delo.
V službi poslušam bolj izkušene sodelavke koliko imajo dela in da je meni fajn, ko sem samska, da mi vsega tega ni treba.
Zgleda, da so te zadeve res grozne.

Je malo mlajša od mene, zgleda pa stara 55-60 let.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vceraj je bila luna. A nisi zaznala napetosti na forumu ;)?
Kaj sem zatipkal da sem ispadel nesramen????

Vedno pišeš “ženska logika”, “ženska pamet”….pamet je ena sama, le da so nekateri bolj pametni, drugi manj. Avtomatično degradiraš ženske…to ti zamerim, pa si lahko tudi “šef”. :))

Me prav čudi, da si spoznala šele ob branju mojega posta. :-)))
Tole mene in druge v zvezah prepričujejo že od kar sem nos privlekel na ta forum hahaha :-))

Tistim svojim sodelavkam pa lepo povej in razloži, da vedno obstaja možnost, da so samske (se ločijo, oddidejo, naženejo dedca), če jim kaj ne paše in niso srečne.
Bodo takoj tako srečne kot ti in ti ne bodo več zavidale. :-))

🙂
Retoricna situacija. Grem po cesti in srecam neko izjemno znano osebo (pojma nimam koga bi navedel za primer). Zase lahko trdim da ne bi delal s tega nobene drame in nobenemu temu niti omenil. Zenske pa ….oz.da ne bo zamer- veliko zensk pa bi ze tipkalo po telefoncku in razglasalo velepomembno novico 🙂
Jaa, so razlike med spoloma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close