Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A je kak monovec športno aktiven?

A je kak monovec športno aktiven?

Točno tako. Sezonski športi, rekreacija, fleksibilnost to daje energijo. Boljša fizična kondicija pomeni tudi boljšo delovno storilnost.
Tako, da namesto na kavč in pred TV po službi, ampak v hrib gazit v sneg 🙂 pa bo energije na pretek.

Jah, klinac, jaz sem to razumela kot ali se nekdo ukvarja z nekim določenim športom ves čas. Ker potem sem tudi jaz športno aktivna. 50 dni morja, 10-15 dni smučanja, drsanje, kolesarim tudi, od časa do časa splezam na kakšen vulkan, ah ja pa ribe lovim, vmes kakšen big game fishing, potem z dedcem skočiva na kakšen raft, uf pa rolke ne smem pozabit, pa odbojka, pa jaham tudi, navsezadnje imam tudi izpit, hm, bi morala prav razmislit kaj še vse počnem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

preberi svoj podpis ☺

Fitnes je za mnoge tu prenaporen šport, pa gredo potem raje na aerobiko, gimnastiko ipd.

Čakam dežurne opice, ki bodo napisale, da lovljenje rib in fitnes nista šport, tako kot šah….. le kam se je zgubil tisti multiplinickname 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

preberi svoj podpis ☺[/quote]

A te čudi? Ne vidiš koliko aktivnosti imam? 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ne, noben monovc ni športno aktivn…vsi visimo 24h na dan tle gor…brez služb, zavaljeni, antipatični, skor hromi, kar zadeva gibanje….

naredi velik korak v šport .. pa se nocoj zdrkaj ☺

naredi velik korak v šport .. pa se nocoj zdrkaj ☺[/quote]

ahhh kje, pol me bo pa jutr roka bolela, pa tle gor ne bom mogla tipkat…tega pa res ne bom tvegala 😀

naredi velik korak v šport .. pa se nocoj zdrkaj ☺[/quote]

ahhh kje, pol me bo pa jutr roka bolela, pa tle gor ne bom mogla tipkat…tega pa res ne bom tvegala :D[/quote]

od tipkanja boš dobila pa “tipkovničarske sklepe ” na rokah, da še drkat ne boš mogla ☺

ahhh kje, pol me bo pa jutr roka bolela, pa tle gor ne bom mogla tipkat…tega pa res ne bom tvegala :D[/quote]

od tipkanja boš dobila pa “tipkovničarske sklepe ” na rokah, da še drkat ne boš mogla ☺[/quote]

piz.da.ri.ja, zdej si mi pa dal mislt…. pol si bom mogla pa koga umislt, kr sama ne bom mogla poštimat zadev… sam glede na to, da sm na monu- tle gor smo pa vse grde, debele in neumne, bo to tud težko izvedljivo 😀

Nisem mislila, da si trdil, samo tako predstavo sem si ustvarila o tebi: pozimi drveč po belih strminah, poleti na kolesu, potem na kakem raftu pa tako.
Deloval si mi tako poln elana, energije. Lahko pa sem te s kom drugim pomešala. Ne spremljam preveč redno zadev tu gor pa kdja pa kdaj komu kaj napačnega pripišeem.[/quote]

Temu, da grem kdaj s kolegi na raft, jaz ne rečem ravno šport. Bolj izlet.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V to sploh ne dvomim,da ste sami leni,

Ha, ha, ha, tu gor iskati tipa, ki se ukvarja s športom?
To so sami leni, zamaščeni, zavaljeni obupanci.
Mogoče kak nekulturnež in spider, da kaj migata. Ostali moški pa še m od moškega niso.

Sej lahko da se ukvarja, ampak to zgleda bolj tako, za hec. Npr. gre na fitnes, se na začetku malo ogreje, potem pa takoj tiste kable vlečt, kao nekaj za bicebs dela, zraven pa se s prijateljem meni. Taki fegeti, ki ti samo naprave zasedejo, delajo pa nič koristnega….

Agreed. Grem takoj na 3/4kg nutelle.

A ni povsem logično, da tisti, ki športa ni na monu? Mogoče tu in tam.
Tisti, ki se rekreaira, se raje rekreaira kot piše po monu. Če pa že je na forumih je pa na tekaških, kolesarskih ali kaj takega.
Tule pa se zbiramo taki, ki nam šport ne diši.

To piše v FAQ MONA ane? Govori za sebe prosim….. Jaz grem ravno čez kakšnih 30 minutk na par kilometerski sprehod… aja ne, moram vprašat filozofko, če je sprehod smatran kot rekreacija ali ne 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Po rekreaciji pač paše malo MONA. Zdaj pa se zamisli, koliko se rekreiram. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sprehod spada pod šah, ker tam samo razmišljaš in bolj malo migaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, monovci smo kot stare mame, zmoremo kak sprehod in to je to.

živjo starunklja, adijo starunklja

Po preverjenih podatkih je debela starunklja v psihiatrični bolnici končno našla sebe primernega tipa. Tako, da tudi vse ostale imate še upanje, da ne boste ostale samske. Če ena debela, zanemarjena babura dobi tipa, imate ostale še veliko več šans.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close