A je kak monovec športno aktiven?
Torej si bila ti tista s problemi?[/quote]
Ja, jaz sem imela probleme, ker sem imela moškega, ki mi je kar naprej težil zakaj to, zakaj grem tja, zakaj nisem doma, zakaj ne pečem peciva, namesto, da grem športat in še tisoč zakajev in teženj, če je slučajno v moji športni družbi kakšen moški.
Teženja sem imela polno kepo, nisem pa imela družbe v svojih hobijih. Torej sva šla narazen. Družbe še vedno nimam, samo mi pa nihče ne teži.
Predlagam, da se prijaviš na Ljubljanski maraton in vse sodelujoče moške povprašaš, če so samski. Nato pa med njimi izberi. :)) Ne boš zgrešila, le zgodi se ti lahko, da je tip bukselj, ampak z mišicami. :))[/quote]
Maratonci so bukslji z mišicami? Ja, verjamem, da so vmes tudi bukslji (še vedno dosti manj pogosto kot med kavčarji), ampak mišičasti pa res niso.
Vsak kolikor toliko razgledan ve, da šport dviguje storilnost, da se med športanjem človeku prevetrijo možgani, da je bolj poln energije (ja, tudi za seks), da ima več volje, da kar žari. Od kavčanja in tipkanja po monu pa postane človek zastan, ja tudi v glavi.
O tem sem že večkrat tu pisala.
Torej si bila ti tista s problemi?[/quote]
Ja, jaz sem imela probleme, ker sem imela moškega, ki mi je kar naprej težil zakaj to, zakaj grem tja, zakaj nisem doma, zakaj ne pečem peciva, namesto, da grem športat in še tisoč zakajev in teženj, če je slučajno v moji športni družbi kakšen moški.
Teženja sem imela polno kepo, nisem pa imela družbe v svojih hobijih. Torej sva šla narazen. Družbe še vedno nimam, samo mi pa nihče ne teži.[/quote]
Se pravi, da ti je bolj težil, kot ti njemu. Kdo bi si mislil. Nekako se mi je dozdevalo, da je tako, oprosti ker sem ti težil z vprašanjem:-))
Predlagam, da se prijaviš na Ljubljanski maraton in vse sodelujoče moške povprašaš, če so samski. Nato pa med njimi izberi. :)) Ne boš zgrešila, le zgodi se ti lahko, da je tip bukselj, ampak z mišicami. :))[/quote]
Maratonci so bukslji z mišicami? Ja, verjamem, da so vmes tudi bukslji (še vedno dosti manj pogosto kot med kavčarji), ampak mišičasti pa res niso.
Vsak kolikor toliko razgledan ve, da šport dviguje storilnost, da se med športanjem človeku prevetrijo možgani, da je bolj poln energije (ja, tudi za seks), da ima več volje, da kar žari. Od kavčanja in tipkanja po monu pa postane človek zastan, ja tudi v glavi.
O tem sem že večkrat tu pisala.[/quote] Glede na to, kakšen sem, ko sem prevetren, bi se kar strinjal.
Močan duh od zdravega telesa:-))
Teženja sem imela polno kepo, nisem pa imela družbe v svojih hobijih. Torej sva šla narazen. Družbe še vedno nimam, samo mi pa nihče ne teži.[/quote]
Se pravi, da ti je bolj težil, kot ti njemu. Kdo bi si mislil. Nekako se mi je dozdevalo, da je tako, oprosti ker sem ti težil z vprašanjem:-))[/quote]
Hja, jaz mu nisem mogla težit, da okrog pohaja, če je pa bil doma :-).
O tem sem že večkrat tu pisala.[/quote] Glede na to, kakšen sem, ko sem prevetren, bi se kar strinjal.
Močan duh od zdravega telesa:-))[/quote]
Res je, da je treba iti ven na zrak in se razgibati, samo pri njej razmerje temelji na športanju.
Takega moraš že na začetku začet vzgajat. Recimo gresta na tek ali kolo in če te ujame, sledi nagrada na kavču. Seveda mu moraš občasno tudi omogočit, da te zmaga, če je bolj brez kondicije. Drugače bo revež obupal. :-))[/quote]
Seks ni nagrada, ampak je obojestranski užitek. Kavčarji pa niso kaj prida vzdržljivi.
Glede na to, kakšen sem, ko sem prevetren, bi se kar strinjal.
Močan duh od zdravega telesa:-))[/quote]
Res je, da je treba iti ven na zrak in se razgibati, samo pri njej razmerje temelji na športanju.[/quote]
Še huje- obstoj. Odvisnost od športa je tudi odvisnost. Jaz teh problemov nimam, lahko neham, kadar hočem:-))
daj nehaj no. je znanstveno dokazano, da je branje škodljivo.
ukvarjanje s športom tudi, ker potem postaneš preveč mišičast, sploh ženske. še posebej se je za izogibat teka, pilatesa in aerobike. to so hudičeve aktivnosti.
najbolj je, da oba ležita cel dan na kavču pred skledo čipsa. ona je zoprna, on ima mlahavega. če večkrat dnevno napišeš na forum, da si srečen v razmerju z impotentnežem, mogoče postaneš celo res.
daj nehaj no. je znanstveno dokazano, da je branje škodljivo.
ukvarjanje s športom tudi, ker potem postaneš preveč mišičast, sploh ženske. še posebej se je za izogibat teka, pilatesa in aerobike. to so hudičeve aktivnosti.
najbolj je, da oba ležita cel dan na kavču pred skledo čipsa. ona je zoprna, on ima mlahavega. če večkrat dnevno napišeš na forum, da si srečen v razmerju z impotentnežem, mogoče postaneš celo res.[/quote]
Dobra tole :-). Kot pred stoletji, ko so bili prepričani, da je šport samo za moške (samo tule gor se je stvar spremenila, so prepričani, da tudi moškim škodi), ženskam pa škodi in menda jim bo maternica izpadla.
Verjameš ali ne, tu gor sem celo nekoč zasledila, da je gibanje med menstruacijo škodljivo. Ene so zelo prepričane v to, tako zelo, da tudi takrat ne migajo, ko nimajo menstruacije. Za vsak slučaj, da se maternica ne izgubi .
Ne bi ti škodilo kdaj pa kdaj vsaj pogledati tekače, da ne boš pisala neumnosti o mišičastih maratoncih. Vsaj na kavču preberi kako knjigo o gibanju in pozitivnem učinku na možgane.[/quote]
Ne boš verjela, ampak jaz se o svojem športanju ne hvalim na forumu. Tudi glasba pozitivno vpliva na možgane, pa se tisti, ki jo poslušamo, o tem ne hvalimo na forumu, niti ne izbiramo partnerja glede na glasbeni okus oziroma celo glasbeno nadarjenost. Na forumu je bilo odprtih kar nekaj tem, v katerih so ženske travmirale, ker ne morejo dobiti športnika. Če bi bile resnično toliko športno aktivne, bi brez težav dobile športnika.
Ne bi ti škodilo kdaj pa kdaj vsaj pogledati tekače, da ne boš pisala neumnosti o mišičastih maratoncih. Vsaj na kavču preberi kako knjigo o gibanju in pozitivnem učinku na možgane.[/quote]
Ne boš verjela, ampak jaz se o svojem športanju ne hvalim na forumu. Tudi glasba pozitivno vpliva na možgane, pa se tisti, ki jo poslušamo, o tem ne hvalimo na forumu, niti ne izbiramo partnerja glede na glasbeni okus oziroma celo glasbeno nadarjenost. Na forumu je bilo odprtih kar nekaj tem, v katerih so ženske travmirale, ker ne morejo dobiti športnika. Če bi bile resnično toliko športno aktivne, bi brez težav dobile športnika.[/quote]
Ob neumnostih, ki jih pišeš, mi je zelo jasno koliko se res ukvarjaš s športom.
Ne boš verjela, ampak jaz se o svojem športanju ne hvalim na forumu. Tudi glasba pozitivno vpliva na možgane, pa se tisti, ki jo poslušamo, o tem ne hvalimo na forumu, niti ne izbiramo partnerja glede na glasbeni okus oziroma celo glasbeno nadarjenost. Na forumu je bilo odprtih kar nekaj tem, v katerih so ženske travmirale, ker ne morejo dobiti športnika. Če bi bile resnično toliko športno aktivne, bi brez težav dobile športnika.[/quote]
Ob neumnostih, ki jih pišeš, mi je zelo jasno koliko se res ukvarjaš s športom.[/quote]
Pri tebi se vidi, da se s športom ne ukvarjaš toliko, kolikor zatrjuješ, ker bi te do sedaj kak športnik že “povohal”. A ni čudno, da te vedno zgrešijo?
Če je pa res…. Vidim da si še v zanikanju, če te še malo dražim, boš jezna…. ;-))))
Resno, če bi hotela najti športnika, bi ga lahko, jaz veliko več dedcev videvam, kot pa žensk. Samo dedci ne vihajo nosov nad vsem, kar jim ni všeč.
Antilopa ali gazela ali karkoli že si, zakaj si tako naperjena proti športu? Poglej, začni počasi trenirati in bo šlo. Namesto, da se mečeš po trepalnicah in težiš drugim ljudem, da je so bukslji, ker športajo, raje začni migat. Potem pa ne boš pisala traparij kot jih pišeš. Se mi zdi, da športne ljudi zato označuješ za bukslje, ker imaš leno ta zadnjo in si nevoščljiva.
Če je pa res…. Vidim da si še v zanikanju, če te še malo dražim, boš jezna…. ;-))))
Resno, če bi hotela najti športnika, bi ga lahko, jaz veliko več dedcev videvam, kot pa žensk. Samo dedci ne vihajo nosov nad vsem, kar jim ni všeč.[/quote]
Če smo ravno pri tem, jaz nič ne iščem. Se prepustim toku. Sem pa res bila v par razmerjih z lenimi moškimi in ja od začetka je bilo fajn, potem pa sem se naveličala dolgočasnežev, ki jim je edini šport tipkanje in preklapljanje kanalov.
Tudi o tem se že pisala, da med znanci, ženske na veliko športajo, moški pa ne. Ja, tudi jaz vidivam veliko moških, ki športajo, samo niso samski. Samski pa visijo na netu in preklapljajo kanale na tv, to jim je pretežni šport.
Vedno znova isto pišem pa ravno na mon, kjer je zbirališče neaktivnežev.
umiram :)))) tole prečekiraj :)))))
http://www.siol.net/priloge/kolumne/miha_mazzini/2015/02/elektronski_geto.aspx
Forum je zaprt za komentiranje.