A je kak monovec športno aktiven?
Sem iz Celja. V golovcu sicer je guzva, ampak imam letno, ki je med tednom od 19-21 in pa med vikendom 15-20. Med vikendom guzve ni, cez teden pridem pa ob 20 in se dobi cisto dovolj prostora. Zadnje 30 minut pa je itak ze kr mal samotno 😛
Kar se tice druzenja. Poznanega nimam nikogar tako da v debate se ne spravljam. Ampak moski ki redno hodijo, kar dosti debatirajo med sabo med pocitkom. No moj namen ni druzenje.
Na plezanju je dosti druzenja. Zgodnja jesen in pa do poletja se pleza itak v telovadnicah.
Kjer ljudi za varovanje ni problem najti.
Pa se pridruzi skupini ali pa najdi moskega, ki ni copata.
Pa se pridruzi skupini ali pa najdi moskega, ki ni copata.[/quote]
He, he, redno hodim na plavanje pa moram reči, da se še nisem zapletla v kako debato. Razen kako vljudnostno frazo, ko se pridružiš komu v progi. Meni osebno bi pasala debata. Samo vsiljujem se pa ne nikomur, ker ni videt, da bi kdo imel željo debatirat.
S plezanjem sem pa poskušala in je bila težava ravno v tem, da nisem našla nikogar za družbo. Ja, je problem najti soplezalca, če si ženska.
Ja, enostavno reči pridruži se skupini, le kateri? V vseh je isto. Razen, če imaš partnerja, ki pleza. Potem pa nimaš težav.
je šport, ker so ga uradno tako kvalificirali, kljub temu, da normalni ljudje aktivnosti kot so šah, golf, namizni nogomet, pikado, dviganje kriglov in 52. liga vaškega nogometa (aja, sej to dvoje je isto), ne jemljemo zares kot šport.
ponavadi ga omenjajo kot šport zanemarjeni 30-letniki, ki hočejo prepričat blondinko, ki bi potencialno dala noge narazen, da so “ful športno aktivni”
je šport, ker so ga uradno tako kvalificirali, kljub temu, da normalni ljudje aktivnosti kot so šah, golf, namizni nogomet, pikado, dviganje kriglov in 52. liga vaškega nogometa (aja, sej to dvoje je isto), ne jemljemo zares kot šport.
ponavadi ga omenjajo kot šport zanemarjeni 30-letniki, ki hočejo prepričat blondinko, ki bi potencialno dala noge narazen, da so “ful športno aktivni”[/quote]
kaj pa žepni biljard? :-))
Hja, če je ženska zagreta rekreativka, on pa zagret kavčar, skupne kavčne aktivnosti delujejo le v začetku. Potem pa se med poliže in si zaželiš ob sebi nekoga, ki je aktiven športnik oz rekrativec, da ne bo pomote. Nič me ne fascinira, če je aktiven tv-športnik.
Hja, za pivom bi pa res marsikdo tekel, samo kaj češ s takim, tak še za kavčne aktivnosti v dvoje ni.
daj no, zresni se. SEVEDA je bila.
katera aktivna ženska v dobri formi in fajn postavo bi bila dolgoročno pripravljena prenašat enega zašpehanega (če ni, še bo) lenega črva na kavču, ki mu je še za do hladilnika vstat prevelik napor? jaz ga že ne bi.[/quote]
In vendar me zanima njen odgovor. Ti si kategorija zase.
Forum je zaprt za komentiranje.