Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A je kak monovec športno aktiven?

A je kak monovec športno aktiven?

Tvoj status je ovira za najino pijačo. Če se le da, se izognem kavicam z oddanimi tipi. Pa si drugače kar zanimiv forumaš, da ne bo pomote in zamere. :)[/quote][/quote]

Ma nisi razumela. Midva prideva oba z mojo. Potem pa ti potrdiš ali ovržeš svojo intuicijo, šloganje…
Drugače pa pusti v spisku karakteristik za Watamaro “nemirni šarmer”.
Se bolje sliši kot dolgočasni nakladač. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

[img]http://med.over.net/forum5/file.php/124/60656/20150124_175603_20150124180828723.jpg[/img]

Ma nisi razumela. Midva prideva oba z mojo. Potem pa ti potrdiš ali ovržeš svojo intuicijo, šloganje…
Drugače pa pusti v spisku karakteristik za Watamaro “nemirni šarmer”.
Se bolje sliši kot dolgočasni nakladač. :-))[/quote][/quote]

A ti res misliš, da nimam drugega dela kot kofetkanje s forumaši in njihovimi boljšimi polovicami? :))

A ti res misliš, da nimam drugega dela kot kofetkanje s forumaši in njihovimi boljšimi polovicami? :))[/quote][/quote]

Seveda imaš. Predvidevanje in šloganje. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Seveda imaš. Predvidevanje in šloganje. :-))[/quote][/quote]

No, jaz vem, da sta vidva s tvojo N. (Nina, Nataša, Natalija, Nuša, Nevenka) najboljši par. 🙂

[img]http://med.over.net/forum5/file.php/124/60656/20150124_175603_20150124180828723.jpg[/img][/quote]

Aja? Kje so pa poljubčki objemčki in pozdravčki za Margot? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

[img]http://med.over.net/forum5/file.php/124/60656/20150124_175603_20150124180828723.jpg[/img][/quote]

Aja? Kje so pa poljubčki objemčki in pozdravčki za Margot? :)))[/quote]
Na zadnji strani monitorja:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Aja? Matr maš ti srečo. Zgleda, da men pa ni nič napisal. Sem šla gledat :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Aja? Matr maš ti srečo. Zgleda, da men pa ni nič napisal. Sem šla gledat :)))[/quote]

Ziher sem teb tut.

Pejd še enkrat pogledat…so v šifrah…tko fejst zakodirani…da ne more vsak prebrat…kaj šele razumet…glej pod S/N…

Aja? Matr maš ti srečo. Zgleda, da men pa ni nič napisal. Sem šla gledat :)))[/quote]
Moja je potacana, so jo pajki skrivali:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sicer sem 100%, da na to nobena ”velepametna” odpiralka take in podobne teme ne pomisli, ampak kaj točno se definira pod športno aktiven, ker (ja vem odpiralka verjetno ne ve) ampak ŠAH, je šport…. torej če igram šah, vsak dan eno partijo, ki traja tam okrog 30-45 min, sem športnik? Po ”knjigi” zagotovo, vsaj rekreativec bi rekla filozofka 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Švoh. Zelo švoh…. kar se tiče ugibanja imena.
4 črke
redko ime

Nora, Nera, Naja? 🙂

Recimo, da je eno od naštetih zgrešeno le za eno črko. :-))
Evo verjamem v tvoje sposobnosti, sam tiho bodi. .-))

Recimo, da je eno od naštetih zgrešeno le za eno črko. :-))
Evo verjamem v tvoje sposobnosti, sam tiho bodi. .-))[/quote]

Prav, saj sem itak takoj vedela, le malo sem se sprenevedala. :))

Surfam vsak dan. Tako da… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

no dej umir se ti s takimi, šah zame ni šport, kr ni prisotna telesna aktivnost, ampak je bl na mentalni bazi, tko da….tolk globok pa niti jst ne filozofiram o tem 😀

Zate, zame, nič ne šteje. Šah je šport.

ja sj vem, da je uradno rangiran pod šport…. sam pač jst ga ne štejem zraven

Sam pač, tvoje mnenje ne šteje zraven. Šah je še vedno šport.

ja…vem

A skoraj vsakodnevno furanje otrok na treninge, tekme, razne nastope ipd., a to se tudi šteje pod šport? Utrudljivo vsekakor je.

Šport… hudo blizu 0. Kakšen sprehod s psom (in otroci), ko/če pridem pred 20 uro domov za več kot pol ure. Pa še to bi bolj težko imenovala šport.

Balinanje, to je nekej. Pa kvihtanje pirovskih flaš, vsak dan z drugo roko, da se mišice enakomerno razvijejo.

To pa res, da smo ženske na plavanju redke. Samo kravlanje in delfinčkanje ni ravno družabna športna aktivnost. Vsak v svoji progi in to je to. Največ pogovora dobim, ko vprašam, če smem plavati v progi, kjer je že plavalec. In dobim ja. IN konec debate :).
Na plezanje pa bi hudo rada hodila pa nikakor ne dobim soplezalca. Ženske plezajo s partnerji. Moškega soplezalca pa tudi ne najdem, ker njihove ženske seveda ne pustijo, da bi imel soplezalko. Samski so pa tako, ko najde partenerko, te odpika. Če seveda naletiš na samskega.

da hodiš pozimi v ljubljani plavat, moraš bit po moje malo premaknjen. na difu in v tivoliju je vedno taka gužva, da se niti premikat ne moreš 🙂 mogoče lahko nalo po pasje pomigaš. to ni plavanje, ampak namakanje, wtf.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close