Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A je kak monovec športno aktiven?

A je kak monovec športno aktiven?

m111, prosim nehaj, zdaj se najini zapisi berejo, kot da bi obupala nad vsem. :)) Ne vem, zakaj bi pričakovala, da bo imel lastnosti od prejšnjega? Če bi imel ta dobre lastnosti, ne bi bil prejšnji, kajne? 🙂

– Govorim na splosno-za vecino zensk (nobenega posamicnega imena)
– Vsak ima + in -.
– Kje moski vidimo + v zenskah verjetno ni treba razlagat 😉
– Zenske (splosni izraz) pa ste tu malce bolj izbir…. sorry previdne.
– In ja, kljub plusom lahko postane eks (druga alineja)

Podvprašanje: po tvojem lahko nekdo postane bivši ali bivša, čeprav je dobra oseba? In kaj bi bil lahko potem razlog za prekinitev veze?

Kot receno njegovi MINUSI.
Ali pa mu nekaj stvari ni jasno:
https://www.youtube.com/watch?v=o9zS-e-oH5U

The Slits – Typical girls

Don’t create
Don’t rebel
Have intuition
Can’t decide

Typical girls get upset too quickly
Typical girls can’t control themselves
Typical girls are so confusing
Typical girls, you can always tell
Typical girls don’t think too clearly
Typical girls are unpredictable, predictable

Typical girls try to be
Typical girls very well
Typical girls try to be
Typical girls very well, well

Typical girls are looking for something
Typical girls fall under spells
Typical girls buy magazines
Typical girls feel like hell
Typical girls worry about spots, fat
And natural smells, stinky fake smells

Typical girls try to be
Typical girls very well, well

Don’t create
Don’t rebel
Have intuition
Don’t drive well

Typical girls try to be
Typical girls very well
Can’t decide what clothes to wear

Typical girls are sensitive
Typical girls are emotional
Typical girls are cruel and bewitching
But she’s a femme fatal

Typical girls stand by their man
Typical girls are really swell
Typical girls learn how to act shocked
Typical girls don’t rebel

Who invented the typical girl?
Who’s bringing out the new improved model?
And there’s another marketing ploy
Typical girl gets the typical boy

Who invented the typical girl?
Who’s bringing out the new improved model?
And there’s another marketing ploy
Typical girl gets the typical boy, typical boy

The typical boy gets the typical girl
The typical girl gets the typical boy
The typical boy gets the typical girl
The typical girl gets the typical boy

Are emotional

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

🙂

Kot receno njegovi MINUSI.
Ali pa mu nekaj stvari ni jasno:
https://www.youtube.com/watch?v=o9zS-e-oH5U%5B/quote%5D

Ne morem verjet, priznal si, da lahko moški s svojimi minusi razsuje vezo, ki bi bila lahko kvalitetna. :))

Zatipkal sem: nesprejemanje minusov partnerja lahko temu doprinese.
Ampak ce se bolje pocutis, potem … zakaj pa ne -moski smo krivi 😉

Mene to, kar pišeš, sploh ne vznemirja. Težko se na splošno pogovarjam….bodi bolj konkreten, tipček….ne jemlji našega dragocenega časa.

Grizes? Bom bolj tiho.

Samo, če mi je moški všeč. :))

Potem je tvoj “kostko” dobro obgrizen 😉

Kostko? Ti to svojo ženo opisuješ? :))

Spadam v skupino mesojedcev 😉

Torej je tvoja draga dobro obložena? :)) To je dobro, bo imela vsaj nekaj zaloge, če bo zima dolga. :))

Samo suhice se limajo name 😉 Konkretne pa zbezijo. Tako kot bom sedaj jaz. Sory opravki.

Nekaj je na tebi, da privlačiš suhice. Saj sem ti rekla, da imaš kostkota. :))

Ne, zakaj bi razglašala, da sem srečala izjemno znano osebo? Srečujem jih vsak dan, to zame ni nič posebnega.[/quote]

Haha, to so kure, ne tega enačit z žensko… Jaz jih tudi srečujem, nekatere znane, zaradi narave poklica pač. Pa tudi prej nisem delala drame. Z enim sem hodila, ampak ni bil znan v takem smislu, da bi ga vsi. Za določen, bolj moški krog. Ni nič drugačen od drugih, kvečjemu je sebe rad izpostavljal do določene mere. In je hotel, da se grem slikat zraven njegoa ko je imel intervju, pa sem zavrnila. Ne maram izpostavljanja in všeč mi je neka oseba zaradi čist drugih stvari. Res je pa, da imajo nekateri znani eno karizmo. Ampak pri nas ni veliko znanih, ko bi jaz kar dol padla… Itak na celem svetu me fascinirata 2Cellos od znanih. To bi menda res skakala :)) kokoko…Pa še to me zanima, ker igram ta inštrument. Sta pa khm… njami in to skupaj z nadarjenostjo, se ti kar zvrti 🙂

Fitnes in laufanje, meni to zadostuje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Enako 🙂 Najboljša varianta je en dan fitnes, drug dan tek.

Jaz pa ne bi mogla ob tem fajn se imet.
Samo to dvoje? Ni šans, pozimi je toliko raznih športnih aktivnosti, poleti še toliko več. Si ne predstavljam, da je človek tako ozko usmerjen.

Jaz sem si pa vedno predstavljala, da si zelo športno usmerjen. Tak ves naspidiran in vedno v akciji za vsak šport.

Nisem. Nikoli nisem trdil. Kdo pa ima čas za 10 športov? Sicer pa, meni je vseeno, kaj kdo misli, pač po resnici sem napisal.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nisem mislila, da si trdil, samo tako predstavo sem si ustvarila o tebi: pozimi drveč po belih strminah, poleti na kolesu, potem na kakem raftu pa tako.
Deloval si mi tako poln elana, energije. Lahko pa sem te s kom drugim pomešala. Ne spremljam preveč redno zadev tu gor pa kdja pa kdaj komu kaj napačnega pripišeem.

Točno tako – ljudje z energijo se usmerjajo na sezonske športe, so fleksibilni in vedno najdejo čas tudi za rekreacijo. Ravno slednje daje energijo še za druge stvari. To je vse povezano. Če je človek v dobri fizični kondiciji, se dobro počuti in lepo funkcionira z zunanjim svetom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close