A je kak monovec športno aktiven?
Me prav čudi, da si spoznala šele ob branju mojega posta. :-)))
Tole mene in druge v zvezah prepričujejo že od kar sem nos privlekel na ta forum hahaha :-))
Tistim svojim sodelavkam pa lepo povej in razloži, da vedno obstaja možnost, da so samske (se ločijo, oddidejo, naženejo dedca), če jim kaj ne paše in niso srečne.
Bodo takoj tako srečne kot ti in ti ne bodo več zavidale. :-))[/quote]
Presenčena sem bila ob tvojem zapisu. Do sedaj sem bila vajena poslušati le od žensk koliko dela imajo, kako je nam samskim fajn. One pa morajo kar naprej delat, nimajo časa zase in za svoje aktivnosti.
Zdaj pa en moški trdi isto.
Zanimivo. Bi človek mislil, da, ker sta dva, si delo porazdelita in manj ostane na enega. Tako pa očitno je dela še več.
Pa naj človek razume, če more.
Ti kar lepo ostani sama (boš imela najmanj problemov v lajfu), pa verjami še naprej v Božička in dedka Mraza. :-))))
Tko off the record … v življenju se odpoveduj samo stvarem, ki se jih želiš odpovedati sama. Če bo nekdo od tebe zahteval, da se nečemu odpoveš…. se raje odpovej njemu![/quote]
Ja, samo res, ko sem tebe brala, sem dobila občutek, da je veza res nekaj groznega. Odpovedati temu in temu, da lahko delaš to in to. Hobije stran, namesto njih delo.
V službi poslušam bolj izkušene sodelavke koliko imajo dela in da je meni fajn, ko sem samska, da mi vsega tega ni treba.
Zgleda, da so te zadeve res grozne.[/quote]
Ok, moraš pa tudi razumet, da eni v delu uživajo, drugi pa trpijo. Oboji pa govorijo o svojem delu. 🙂 Moraš pa ločiti jamranje in tisto drugo, nasprotno od jamranja. :))
Je malo mlajša od mene, zgleda pa stara 55-60 let.[/quote]
Upam, da ni zaradi njene prehrane, glede na to, kje sodeluje. 🙂
Me prav čudi, da si spoznala šele ob branju mojega posta. :-)))
Tole mene in druge v zvezah prepričujejo že od kar sem nos privlekel na ta forum hahaha :-))
Tistim svojim sodelavkam pa lepo povej in razloži, da vedno obstaja možnost, da so samske (se ločijo, oddidejo, naženejo dedca), če jim kaj ne paše in niso srečne.
Bodo takoj tako srečne kot ti in ti ne bodo več zavidale. :-))[/quote]
Presenčena sem bila ob tvojem zapisu. Do sedaj sem bila vajena poslušati le od žensk koliko dela imajo, kako je nam samskim fajn. One pa morajo kar naprej delat, nimajo časa zase in za svoje aktivnosti.
Zdaj pa en moški trdi isto.
Zanimivo. Bi človek mislil, da, ker sta dva, si delo porazdelita in manj ostane na enega. Tako pa očitno je dela še več.
Pa naj človek razume, če more.[/quote]
Jah, če nekomu ni dano razumeti ironije, bo šlo tudi tole zelo težko. Ampak glej, če ne gre, pač ne gre.
Upam, da moški lahko tudi komentiramo za ženske. :-))
Pri meni je kar se tiče ženske lepote to simpl kot večina stvari.
Važno je, da ženska vzdržuje obline v tolerancah, ki so sprejemljive za moje umetniško izostreno oko.
Če ji to uspeva z štrikanjem, kvačkanjem, kofetkanjem, surfanjem po internetu ali pa poslušanjem glasbe mi je pa čisto vseeno. :-)))
Kaj pa je narobe s šahisti? To je šport, pri katerem najbolj napenjamo sive celice. 🙂
[img]http://memekingdom.com/static/content/a9ec5d00d721fe54624c94dc61a88e16.jpg[/img][/quote]
Sam pod roko ne narastejo……
….mišice, da se razumemo :-))[/quote]
Veš, katera je največja in najpomembnejša mišica, ki tudi rabi redno “razgibavanje” – možgani.
🙂
Ok, moraš pa tudi razumet, da eni v delu uživajo, drugi pa trpijo. Oboji pa govorijo o svojem delu. 🙂 Moraš pa ločiti jamranje in tisto drugo, nasprotno od jamranja. :))[/quote]
Kaj je bolje: it smučat/na jogo/plavat/v gledališče/v knjižnico… ali likat srajce?
Dvoma ni.[/quote]
Ja, eni res mislijo, da morajo še nogavice zlikat. Pa naj. :))
In najhuje? Vzrok za to smo moski 😉 Slaba izkusnja-e naredi-jo zenske taksne.
No potem se pojavi en problemcek-ki lahko postane velika ovira za vse nadaljne veze. Od potencialneg partnerja pricakujete vse + lastnosti ki jih je imel prejšni … “kandidat” (kot da je to nekaj samoposebi umevnega) ter ste stalno na prezi za – lastnostmi , saj take tipe spoznate ze na dalec 😉
Forum je zaprt za komentiranje.