Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a je kaj z mano narobe

a je kaj z mano narobe

pozdravljeni.

Mene pa zanima neki. Z eno punco sma se ful zastekala si marsi kaj povedla in zaupala. Problem je pa nastal ko sem reko, da bi sla na pijaco glede na to, da se pogovorja ze en cas. Vendar ona rece ” da boma sla po novem letu ker je sla pred 4 meseci narazn z fantom po 8 letih” in da se ni pripravlena it na pijaco z drugimi. In pol mi  lepega dneva pove da gre ona za Bozic za 4 dni v toplice, vendar takoj ni povedla s kom ampak pol cez en dan mi pove da gre z najbojsim kolegom. in pol zenska natvezi da ji je blo to ful tesko povedat, ker me je kao zavedla pr vsem skupi, da nima cisto nc in da bi sla vsejen na pijaco ampak ne ker noce na dveh stolih sedet… Na kar mi pol pove da gre to ubistvo z kolegom od bivsega v toplice ker ji je vsec kot oseba drugac jo pa ne privlaci…

ka naj nardim se odmaknem al od nje al ka naj nardim

Ajoj dečko, si me pa nasmejal??? pa sma šla, pa je reko, pa je rekla, pa sma …. Hahaha

Glej, očitno sta oba še čisto premlada za resne situacije. Očitno je na Štajerskem hudič najdi pravega partnerja, je že bilo nekaj nesrečnih vez iz tega konca na tem forumu. Pusti ti pijačo. Uživaj dalje 🙂

a ti povem kaj naredi, teci od takšne kot te noge nesejo. Klepetaš z otročjo žensko, varalico in še kaj.

Najprej pišeš, da sta kot neka zaupnika, prijatelja. potem je pa pijačka problem. Pa saj še s kolegi, znanci, sodelavci… greš na pijačo. Pa niso to neke zaupne osebe. Ti pa nek cirkus s pijačko?

Da nisi mislil pijačo vključno s seksom? Ker, če gre pa samo za pijačo pa res to ni nič posebnega. Glede na to, da si vse tako zaupata, nista bila nikoli vmes žejna? Ne vem no, ampak, če si res z nekom zaupen, greš z njim kam na sprehod, v hribe, na izlet in vmes tudi kaj spiješ, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close