Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A je intimno milo za tamalo primerno tudi za moško intimo

A je intimno milo za tamalo primerno tudi za moško intimo

Moj se umiva z mojim intimnim milom po tamalem in pravi,da mu paše,jaz pravim,da to ni za njegovega tamalega,ker je to milo narejeno za tamalo.Kaj mislite o tem kdo ima prav?

dobrsigaupedenla

Tvoj ima prav. Načeloma univerzalnosti ni, uporablja se tisto, kar ti na kožo “paše”.
Tvoje intimno milo sploh ni nujno da paše “ta malim” vseh žensk …

Jaz bi te brcnil skozi okno in zamenjal ključavnice.

Če pa piše da je narajeno za vaginsko sluznico.To pa ni isto kot od tamalega sluznica,ki pa je sploh ni.

Ti imaš prav, nikakor se on ne sme umivati tamalega z milom za tamalo, tamali mu lahko odpade.

Ker je sluznica bolj občutljiva kot koža, nožnica pa še toliko bolj, saj potrebuje ustrezen pH za vrzdrževanje primerne flore, tvojemu partnerju milo ne more škoditi. Nikakor pa ti ne bi smela uporabljati mila, ki je namenjeno njegovemu korenjaku.

Če je milo narejeno za tamalo, se ne uporablja za tavelikega. A niso v takih milih neke bakterije – kot v jogurtu. Naj si ga raje kar v jogurt namaka. Pravi moški uporabljajo hmeljevo ali grozdno milo.

Ne skrbi, taka mila so zello nežna in se lahko z njim umiješ tudi po rokah če želiš. Razen če nimaš občutljive kože in moraš skrbno paziti katera mila kupuješ

se je pr lubici navadu, ker ona mu pa menda za tist ene parkrat res ne bo kupvala neki posebi.
ti mu pa le kupi, si pa ja žena in moraš za tako poskrbet ane?

Midva oba uporabljava Lactacyd, piše da je primerno za moške in ženske 🙂

Ti njemu reči, da bo ratal pička, če se bo s tvojo žajfo umival. (V kolikor pička še ni) :)))

Tamali, tamala….. nagnusno, si lahko izmislite še kak bolj beden naziv???

“Intimno milo za tamalo”, očitno obstajajo intimna mila še za druge dele telesa

Kaj ti misliš baba glupa,da če se tvoj kurba okol da je vsak dec tak.Moj se ne mu zaupam 100 procent vedno vem kje je pa iz kom.Ti pa se grizeš kje je zdaj drugač ne bi tukaj neumnosti pisala ,zdaj pa baj baj

Ma ti copata plešasta z trebuhom kot bojler se doma niti pisnit ne upaš zato pa nekaj tukaj groziš ,ko se skrivaš pa noben ne ve kdo si a jaz sem te prebrala takoj,da si en inpotenten grdauž.

Kako pa ti kar rečeš k . ..c pa p. . .a ti kmetica neuzgojena,pejd raj na šank plesat tja pašeš z takimi besedami.

Meni, je prav posrečeno, sem se pa nasmejala ob teh postih.

Pravi moški se spodaj ne umiva!

Kako pa ti kar rečeš k . ..c pa p. . .a ti kmetica neuzgojena,pejd raj na šank plesat tja pašeš z takimi besedami.[/quote]

Ojej, kakšen primitivizem! A to so vsi izrazi, ki jih poznate? A ne veste kako se imenujejo spolni organi? Resnično ste nagravžni!!!!

Kako pa ti kar rečeš k . ..c pa p. . .a ti kmetica neuzgojena,pejd raj na šank plesat tja pašeš z takimi besedami.[/quote]

Ojej, kakšen primitivizem! A to so vsi izrazi, ki jih poznate? A ne veste kako se imenujejo spolni organi? Resnično ste nagravžni!!!![/quote]

Ma kaj se ti javljaš kdo te je kaj vprašal,odgovori na vprašanje če pa ne znaš pa se pejd solit ti zoprna čarovnica.

Intimno milo just je zakon – za oba partnerja, pa še naravni izdelek. Jaz ga uporabljam kot žena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close