Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A ima kdo kar dosti izkušenj s testiranji za Covid?

A ima kdo kar dosti izkušenj s testiranji za Covid?

Ima kdo od tistih, ki se redno hodite testirat, aplikacijo “Do zdravnika”? Sprašujem zato, ker se mi je danes nekaj čudnega zgodilo.

Grem se testirat danes, 16.2., ob 11.40 uri. Me vpraša, če rabim papirnato potrdilo, rečem, da ni treba, naj mi pošljejo kar na mail oz. preko te aplikacije “Do zdravnika”. Čez približno 40-45 minut pride po telefonu obvestilo o novem dokumentu v aplikaciji “Moj zdravnik”. Obvestilo ima datum 16.2.2022 in naj bi vsebovalo potrdilo o testiranju z dne 16.2.2022, torej o mojem današnjem testiranju.

Ampak ko odprem dokument, na dokumentu sploh ni rezultata od mojega današnjega testiranja, ampak rezultat od 2.2.2022 (to je bilo moje zadnje testiranje pri njih). Kaj je zdaj to??? Najprej znorim, šibam nazaj tja v kontejner, naderem tisto punco da kaj se grejo in kaj mutijo in kako so mi lahko DANES poslali izvid testiranja od 2.2.2022??? Punca reče, da ni nič kriva, da se je to očitno zmotil sistem.

Kaj mislite, je to možno? Ali nekaj mutijo? Kdo sploh kontrolira vse te male s.p.-je in številne firmice, ki se s tem ukvarjajo? Kam naj se obrnem s tem vprašanjem, kaj menite?

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj se to dogaja, 16.02.2022 ob 13:35

Ima kdo od tistih, ki se redno hodite testirat, aplikacijo “Do zdravnika”? Sprašujem zato, ker se mi je danes nekaj čudnega zgodilo.

Grem se testirat danes, 16.2., ob 11.40 uri. Me vpraša, če rabim papirnato potrdilo, rečem, da ni treba, naj mi pošljejo kar na mail oz. preko te aplikacije “Do zdravnika”. Čez približno 40-45 minut pride po telefonu obvestilo o novem dokumentu v aplikaciji “Moj zdravnik”. Obvestilo ima datum 16.2.2022 in naj bi vsebovalo potrdilo o testiranju z dne 16.2.2022, torej o mojem današnjem testiranju.

Ampak ko odprem dokument, na dokumentu sploh ni rezultata od mojega današnjega testiranja, ampak rezultat od 2.2.2022 (to je bilo moje zadnje testiranje pri njih). Kaj je zdaj to??? Najprej znorim, šibam nazaj tja v kontejner, naderem tisto punco da kaj se grejo in kaj mutijo in kako so mi lahko DANES poslali izvid testiranja od 2.2.2022??? Punca reče, da ni nič kriva, da se je to očitno zmotil sistem.

Kaj mislite, je to možno? Ali nekaj mutijo? Kdo sploh kontrolira vse te male s.p.-je in številne firmice, ki se s tem ukvarjajo? Kam naj se obrnem s tem vprašanjem, kaj menite?

Veš kaj ti povem? Glede na tvoj odnos, obnašanje in nastop, resnično upam, da se ti zadeva še lep čas ne razreši.

Normalni ljudje znajo zaplete reševati normalno. Razumejo, da se napake dogajajo in poskrbijo za odpravo le-teh.

Kreteni kot si ti, pa nadirajo nič krive in se usajajo po forumih.

Te ni sram?

Joj, ti si pa res “bolna”. Ziher boš dobila not v aplikacijo test od danes. Samo ti si neučakana. Počakaj, da se aplikacija osveži.

Moje mnenje, 16.02.2022 ob 13:59

Joj, ti si pa res “bolna”. Ziher boš dobila not v aplikacijo test od danes. Samo ti si neučakana. Počakaj, da se aplikacija osveži.

Sem se že velikokrat testirala, ampak pri enem drugem izvajalcu. Niti enkrat samkrat ni prišlo do pomote! Aplikacija “Do zdravnika” je računalniška aplikacija, sistem. Je sistem zmotljiv ali je zmotljiv človek, ki vanj vnaša podatke???

Kaj se to dogaja, 16.02.2022 ob 14:08

Sem se že velikokrat testirala, ampak pri enem drugem izvajalcu. Niti enkrat samkrat ni prišlo do pomote! Aplikacija “Do zdravnika” je računalniška aplikacija, sistem. Je sistem zmotljiv ali je zmotljiv človek, ki vanj vnaša podatke???

Največji problem računalniških aplikacij so neumni uporabniki. Ni kode s katero bi lahko te popravil.

Skratka, noben nima pojma. Kot da se nekateri ne testirate vsak dan.

Te aplikacije ne poznam. Jaz pogledam na zVem in tam so potrdila v roku pol ure, hat in pcr, še nikoli ni prišlo do napake.

Za vstopiti v zVem pa moraš imeti na compu oz. telefonu certifikat (npr. sigenco) ali si-pass.

Daj, ustavi konje, dihaj malo zenska!

Ze en cas traja in traja, preden dobis sms ali je vneseno na zVem, zato VEDNO vzamem listek, potem pa elektronsko bo, ko bo.

Obicajno na elektronsko cakam dve uri, dobri dve uri, pri razlicnih izvajalcih, testiram se namrec tam, kjer mi je najbolj spotoma in je najmanj ljudi.

Moz je vceraj cakal 6 ur, preden je dobil obvestilo.

Sistem je res racunalniski, a da deluje, je nekdo moral napisati napotke racunalniku in kje in kaj zasteka, je vprasanje. Seveda je lahko tudi napaka vnasalca. In kaj zdaj? Clovek se pac zmoti. Se ti nikdar ne zmotis?!

Dihaj, ustavi konje, lepo pocasi, na testirnem mestu bi bila lahko prijazna 8n bi poiskalu tvoj test in ti izdali papir, dokler ne dobis elektronskega sporocila, a ker si divjak, se pac nisi uspela nic zmenit.

Dihaj! Da te ne bo kap doletela prej kot kovid!

listek – to naj ti bo šola… potem pa lahko elektronsko čakaš, ker navadno pride kasneje. do takrat z listkom lahko povsod šetaš…

sicer pa – upam,da to norijo asap ukinejo

Včeraj je sistem za sporočanje malce zatajil. Dolgo sem čakala na rezultat, vmes šla še na drugo testno mesto, zvečer šla v lekarno po izvid – na koncu pa po sedmih urah dobila štiri rezultate. Se pač zgodi.

Polna luna, ti recem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close