a gre kdo z mano na morje?
Pozdravljeni!
Ker sem ostala sama, drugi pa ne dobijo več dopusta, me zanima, če bi šel kdo z mano na morje. Grem za 3 dni (3 nočitve) nekam na Hrvaško, najverjetneje Krk. V hotel s 3 zvezdicami. plača vsak sam, stroške za prevoz delimo. Pač mi ni, da bi se sama dol vozila.
Vzamem vsakogar, ki je normalen. Lahko se tudi samo dol pripelje in potem nazaj, tko da ni treba da je z mano v hotelu. Hotel bom tako ali tako rezervirala samo zase.
Se kdo javi? 🙂
Pa prej bi bilo fajn, da bi se vsaj enkrat videli, da se malo spoznamo (ker ne bi rada našla enga psihopata) :)))
Če prav razumem, te je samo strah vožnje do Krka? In bi pol šla dol kar z nekom xy (biti “normalen” je zelo relativna zadeva), samo da se ne bi sama vozila?
Daj, daj, zberi korajžo, se vsedi v avto pa proti morju. Če ti je Krk predaleč, imaš tudi bližje destinacije, za 3 dni zna bit tud kak Umag al pa Poreč čisto v redu, hotelov kolkr češ, tud ugodne cene. Mal se skopaš, mal posončiš, s sabo vzameš kakšno knjigo, greš na sprehod … Ja to je pa ja čist fajn tud sam počet par dni, vsaj meni.
Logarska dolina.
Bo manj stresno:)
V glavnem grem tudi jaz sam na dopust, ker so idealni plani propadli.
Lahko pišeše na mail: allbright1000@hotmail.com
,….,in prosim, če najprej poveš koliko si stara?
V primeru, da počitnic še nisi realizirala, bi se mogoče dogovorili za skupno dopustovanje.
Tudi jaz bi šla za kake 3 dni na morje, vendar bolj konec tedna ali po 15.9. ko si lahko
privoščim dopust. Tudi otok Krk in vse ostalo kar pišeš je zame sprejemljivo.
Sem iz Bohinja in hodim v službo v Kranj – nisem pa več rosno mlada. Lahko se srečava in
mogoče načrtujeva še kak drug izlet. Sama sem pogosto razmišljala o odhodu na izlet z
Alpeturom za 1 do 3 dni.
Lep pozdrav od Jane.
ja že ki je tukaj vroča tema dopusti na hrvaški obali , jaz sm primorc z obale star 45 let in na razpolago če je katera resna ženska družba za na dopust v maximalnem relaxu ob morju tam od 23 avgusta do enga 8 septembra , seveda ne vse te dni sam za nekaj dni po dogovoru v tem terminu . Moji predlogi so Rab (Lopar) , Pag (osrednji del) ostale pa dajte vi .. ja lahko tudi 2 ženske tako da si delimo prevoz pa tud za družbo in klepet je boljše . Ja seveda sm prilagodljiv sam da je zares relaxing dopust ! Za rezervacijo nočitve si lahko vsak po svoje priskrbi al apartma popolnoma po vaši izberi , zame je vseeno. Torej kar pogumno , ne grizem ne ščipam ne kričim , nisem gluh tako da če se dobimo z primorske je možno tud se srečat prej drugače pa samo če pridete na primorsko ker jaz nimam preveč časa za laufat po Sloveniji …pa lepo pridno v vrsti mi lahko odgovarjate , da ne preveč gužve tud s PV sporočili , vsak vaš odziv je dobrodošel 🙂
Iščem umirjeno žensko družbo (nekadilko) za dopustovanje v drugi polovici septembra, destinacija Djerba, Tunizija, severni Ciper, Grčija …… razmišljam o pol penzionu, ostalo pa da si gre človek tudi kaj pogledati in doživeti. Nisem ravno tip, ki bi po cele dneve poležaval na plaži. Star sem 36 let, prihajam iz okolice Velenja. Če iščeš kaj podobnega tudi ti, se mi oglasi.
stylko@gmail.com
Tudi jaz imam isti proglem sem za da greva skupaj. Piši mi and.urbas@gmail.com pa bova vidla kako naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.