Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a če marmelado pa kislo smetano na kruh namažem, bo vsaj pol tako dobro, kot je v biskvitu?

a če marmelado pa kislo smetano na kruh namažem, bo vsaj pol tako dobro, kot je v biskvitu?

Ne vem ali bi se lotila peke peciva ali ne. Da bi še pečico laufala v tej vročini…
Zanima me, če je že kdo poskusil, da je marmelado in kislo smetano namazal na kruh (ker v biskvitu pride odlično) in če je bilo dobro?

Kajmak in marmelada…po moje užitno. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

aha pol si upoštevala moj nasvet! me veseli 🙂
ampak ne nikakor,na krughu je zanič! ta kombinacija paše samo na biskvit in palačinke! res

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Ne ne, nisem jaz tista, sem samo videla temo, nato pa na kulinariki na neko babičino pecivo s tem polnilom naletela in je bilo super. Zdajle pa še na kruhu zmazala, boljše kot nič je.

men na kruhu potegne samo maslo in marmelada.. al pa nutela.. druge kombinacije mi niso všeč

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

saj zdaj mi je pa slabo. O joj… vsaj naslednjih nekaj ur ne bom po hrani posegala.

:))) Drugič zmešaj raje kislo smetano in nutelo :)))

…meni je zelo všeč.

pa na tople palačinke je tud njamiiiiii

Ja, to je na jedilniku.

Džizs, pa to ni ravno najbolj zdravo tud za organizem, ki še raste, no – kisla smetana in vsaj 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} živalskih maščob, ki so težje prebavljive in lepljive na stene prebavil in žil, pa marmelada in vsaj 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} čistega cukra – pol je pa hudo, ko otroke tako razganja in so dobesedno “pijani” od energije, pardon cukra. Ne kompliciram, samo v današnjih časih pa res fast food prehrana ne pozna meja kombinacij 😉 Samo zato, ker je to simpl, pa otrokom dobro. Imejte no radi svoja telesa, ki vam bodo hvaležna na dolgi rok, če jih ne boste giftali s takimi kombinacijami – pa želodec tudi. Si ne boste krajšali življenja za vsaj 5 let glede na povprečno življensko dobo 😀

Za kruh ne vem, dobro pa pride na palačinkah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close