Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A če Eurojackopota vplačaš v Avstriji, moraš tudi dati občini denar?

A če Eurojackopota vplačaš v Avstriji, moraš tudi dati občini denar?

A ni tako, da Avstrijska loterija izplačuje dobitke samo avstrijskim rezidentom? Torej če sem jaz slučajno v Avstriji in vplačam loto listek ter zadanem, potem mi ne izplačajo dobitka, ker nisem rezident v Avstriji?[/quote]

Ne, ni tako.

Izplačevalec je loterija, izplača pa ga rezidentom določenih držav. Če igraš Jackpot v Avstriji (kupiš srečko tam) ti nakažejo na tvoj račun, ki je, v kolikor si rezident slo, slovenski. Plačaš svoji občini.[/quote]

Kot da je tako težko odpreti račun v Avstriji….[/quote]
kot, da nihče ne ve, da avstrija in slovenija si izmenjujeta podatke o bančnih računih.

Kaj pa če se v dneh pred dvigom dobitka (in hkrati po žrebu) preselim in tako spremenim stalno bivališče?

Kateri občini je treba plačati davek? Stari ali novi?[/quote]

Davek plačaš občini, v kateri imaš stalno prebivališče. za Eurojackpot v država EUja: če imaš stalno prebivališče sedaj po novem na Češkem boš plačala……… gues where? DDDDDD…….

A ni tako, da Avstrijska loterija izplačuje dobitke samo avstrijskim rezidentom? Torej če sem jaz slučajno v Avstriji in vplačam loto listek ter zadanem, potem mi ne izplačajo dobitka, ker nisem rezident v Avstriji?[/quote]

Ne, ni tako.[/quote]

Zakaj pa ima avstrijska loterija win2day.at v pravilih napisano, da moraš imeti prebivališče v Avstriji, če hočeš igrati loto preko njihove strani?

win2day.at je nacionalna avstrijska loterija. In pri njih ne moreš registrirati online računa.

Barca, nekaj ne štima s tem kar pišeš.

Ne, ni tako.[/quote]

Zakaj pa ima avstrijska loterija win2day.at v pravilih napisano, da moraš imeti prebivališče v Avstriji, če hočeš igrati loto preko njihove strani?

win2day.at je nacionalna avstrijska loterija. In pri njih ne moreš registrirati online računa.

Barca, nekaj ne štima s tem kar pišeš.[/quote]

Win2day ima kazinoje, poker, športne stave … in povezavo, da je loto pa prek http://www.lotterien.at/

Barca, nekaj ne štima s tem kar pišeš.[/quote]

Win2day ima kazinoje, poker, športne stave … in povezavo, da je loto pa prek http://www.lotterien.at/%5B/quote%5D

ne razumem kaj si hotela povedat s tem?

Da se lahko online registriram pri win2day in vplačujem loterijo čeprav ne živim v Avstriji?

No jaz sem že pred letom dni pisal na win2day in jih vprašal ali lahko kot Slovenec, ki živim v Sloveniji, vplačujem in igram loto preko njihove spletne strani. Odgovor je bil, da ne, ker moram imeti v Avstriji bivališče.

Win2day ima kazinoje, poker, športne stave … in povezavo, da je loto pa prek http://www.lotterien.at/%5B/quote%5D

ne razumem kaj si hotela povedat s tem?

Da se lahko online registriram pri win2day in vplačujem loterijo čeprav ne živim v Avstriji?

No jaz sem že pred letom dni pisal na win2day in jih vprašal ali lahko kot Slovenec, ki živim v Sloveniji, vplačujem in igram loto preko njihove spletne strani. Odgovor je bil, da ne, ker moram imeti v Avstriji bivališče.[/quote]

Loto igre so obdavčene drugače kot športne stave in spet drugače kot pa dobitki v igralnicah…

Sorodnik redno igra loto v Avstriji in tudi dobitke (sicer ne velikih) brez težav dobiva nakazane v SLO, res pa je, da ne igra prek spleta.

No o tem sem govoril. Tudi sam občasno, kadar grem v Avstrijo, vplačam in dobim izplačilo manjših zneskov (do nekaj 100 eur) brez problema.

Problem se pa pojavi, če bi želel igrati preko spleta…takrat je pa očitno, da moram imeti naslov v Avstriji. In o tem govorim…da se preko spleta ne da igrati v Avstriji.

Kaj pa če se v dneh pred dvigom dobitka (in hkrati po žrebu) preselim in tako spremenim stalno bivališče?

Kateri občini je treba plačati davek? Stari ali novi?[/quote]

Lahko se preseliš na mars. Še vedno boš davčni rezident slovenije.

Ne morem verjet kakšni bedaki pišejo po tem forumu… a pa si ti bebec sploh prebral kaj je bilo vprašanje?

TO VELJA ČE VPLAČAŠ V SLOVENIJI,
ČE VPLAČAŠ V AVSTRIJI PO NJIHOVI ZAKONODAJI
NE PLAČAŠ NIČ KER V AVSTRIJI NI OBDAVČENA IGRA NA SREČO.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close