Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a boste še kupovali meso Kolšaki?

a boste še kupovali meso Kolšaki?

Tu je video in opis.

Nikoli več Košaki! Šef je točno vedel kaj se dogaja!

https://www.zurnal24.si/slovenija/zaradi-grozljivih-prizorov-iz-klavnice-eden-od-trgovcev-ze-umaknil-prodajo-proizvodov-378544

Itak.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 22.12.2021 ob 10:18

Itak.

Verjamem, idioti se vedno najdete ?

ja čaki mal neki pa morš met za postrečt gostom, a ne.

lan671, 22.12.2021 ob 10:24

Verjamem, idioti se vedno najdete ?

Pa sta se le našla.

Ni panike. Ceprav pojem vec cokolade kot mesa, ga bom se dalje jedel.

Ja.

Tale hit piece je nekatere res šokiral. Kako vas bo šele šokiralo, ko boste ugotovili, da vse klavnice po celem svetu operirajo podobno – enako.

Pa ne mi o kmetih in lokalni pridelavi. Če mislite, da se živalim pri vašem lokalnem kmetu godi kaj boljše, ste ponovno v veliki zmoti.

Dobrodošli v realnem svetu, otročički.

lepo948, 22.12.2021 ob 10:30

Pa sta se le našla.

A je tvoje sorodstvo tudi zraven, kir si tako pametno?

Anonimno 10175, 22.12.2021 ob 10:34

Ja.

Tale hit piece je nekatere res šokiral. Kako vas bo šele šokiralo, ko boste ugotovili, da vse klavnice po celem svetu operirajo podobno – enako.

Pa ne mi o kmetih in lokalni pridelavi. Če mislite, da se živalim pri vašem lokalnem kmetu godi kaj boljše, ste ponovno v veliki zmoti.

Dobrodošli v realnem svetu, otročički.

ovce so za to da se jih striže. Od kje pa misliš da davki pridejo.

Ne vidim razloga, da ne bi več jedel. Če sem do sedaj, bom še naprej. Dogaja se povsod isto, če se mene vpraša.

Bojkotiral bom vse trgovske verige, ki bodo prenehale prodajat izdelke od Košakov, ker mi gre na K*C woke kultura in pa kultura kenslanja. Ali po domače bom skenslal one, ki hočejo kenslat.

Njihova prešana šunka je vrhunski izdelek.

V vsaki klavnici pride do neprijetnih dogodkov, saj gre za ubijanje živali. Človeštvo to počne od pamtiveka in bo počelo vekomaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close