Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A bomo imeli spet peklensko vroče poletje?

A bomo imeli spet peklensko vroče poletje?

Gledam temperature na Arso, ki za dobrih 10 dni vnaprej kažejo temperature od 30 – 33stopinj.

Koliko je T šele v Lj., kjer je sam beton in asfalt.

Ne razumem, kako je to mogoče, saj je na Medarda (8.junij), ponekod deževalo. In bi vsaj 40 dni moralo biti bolj ‘kislo’ vreme …

Včeraj je bil tako močen temperaturni pritisk, da sploh nisem zmogla iti na daljši sprehod. Komaj sem stala na nogah in se vrnila domov.

Za piko na i …. pa je potrebno v tej vročini in vlagi nositi še masko busu. :((

Zmrzovala sem od novembra do junija z izjemo nekaj dni v februarju, zdaj pa, naj le traja poletje!

Ce jaz prezivim zimo in 9-10 mesecev mraza, boste tudi vi preziveli 2-3 mesece poletja!

To sedaj še nekako gre. To zadnjih par dni. Ko se bo to potegnilo v en teden, ali več, bo pa katastrofa. Težko prenašam vročino ( in vlago) in , če bo tako, bom samo komaj čakala, da poletje mine. Upam, da res ne bo trajalo več kot 10 dni. Tako približno je bilo rečeno.

Odgovor na objavo uporabnika
naj le traja, 17.06.2021 ob 08:12

Zmrzovala sem od novembra do junija z izjemo nekaj dni v februarju, zdaj pa, naj le traja poletje!

Ce jaz prezivim zimo in 9-10 mesecev mraza, boste tudi vi preziveli 2-3 mesece poletja!

?

Vroče ( 30-32) bo do konca meseca. S 1.7. bo malo padlo  (27-28).

Poletje je eno samo mučenje. Vlaga, vročina, klopi, komarji, uv sevanje, ozon.

Dopoldne do 10 ih še gre, pa od 19 ih naprej, drugače pa ni hodit za ven, ker je prevroče. Brez veze, poletja bi morala biti do največ 28 stopinj, da bi bilo res prijetno.

brez veze, 17.06.2021 ob 09:06

Poletje je eno samo mučenje. Vlaga, vročina, klopi, komarji, uv sevanje, ozon.

Dopoldne do 10 ih še gre, pa od 19 ih naprej, drugače pa ni hodit za ven, ker je prevroče. Brez veze, poletja bi morala biti do največ 28 stopinj, da bi bilo res prijetno.

Se ne bi mogla bolj strinjat. Poletja do 28C. Leta nazaj so bila taka, zelo topla, suha poletja. Sedaj pa je ena sama muka. Od 10h  do 21h  ni za it ven. Če človek dobro prenaša, še gre. Res je, da to za zdravje ni dobro, tudi če se dobro prenaša.

kaj pa če je vroče poletje le teorija zarøte? ??

se ne bi mogla, 17.06.2021 ob 09:11

Se ne bi mogla bolj strinjat. Poletja do 28C. Leta nazaj so bila taka, zelo topla, suha poletja. Sedaj pa je ena sama muka. Od 10h  do 21h  ni za it ven. Če človek dobro prenaša, še gre. Res je, da to za zdravje ni dobro, tudi če se dobro prenaša.

Si pomislil, da si že malo stara in te zato matra vročina?

tkole razmišljam, 17.06.2021 ob 09:15

kaj pa če je vroče poletje le teorija zarøte? ??

??

A 30 stopinj je za vas vroče? Će ravno niste srčni bolniki, potem ste pravi razvajenci. Jaz pri 30 stopinjah vrt plevem.

Samo do Srede bo trajalo, potem pride deževje in 15 stopinj…

Na Obali je že kakih 10 dni blizu 30 in bo še naprej tako. Julija in avgusta bo še malce topleje. To so poletja kot se šika. Pri 25+ pridemo komaj na normalno delovno temperaturo. Nič drugače ni bilo pred 30 leti, le do smo sedaj 30 let starejši in eni so 30 let bolj godrnjavi 🙂

Ne jamrat, korajžno naprej! To so idealne noči za žuranje.

mejčken si že stara, 17.06.2021 ob 09:30

Si pomislil, da si že malo stara in te zato matra vročina?

Pa sem res že majčkeno stara;). Ne boš verjel/a, da sedaj zadnja leta laže prenašam vričino  kot  pri svojih 35-45 letih. Takrat je bilo huje.

ne morš no, 17.06.2021 ob 10:35

Samo do Srede bo trajalo, potem pride deževje in 15 stopinj…

No, ja….do srede zadnjega junija mogoče. Res bo prvi dan julija nekoliko hladnejši. Za celih 5 stopinj.

a ne pravijo, da je v peklu vroče? se potem vprašate kje smo v resnici?

Bomo videli, kako bo – zaenkrat sonce po dolgem casu, paše. Nekaj dni vrocine bo prijalo, ohladitev je na obzorju že v naslednjem tednu, druga polovica, tako da za dramo delat ni podlage. Je del poletja. Vrocina preseda šele, ko se iz tedna v teden, neprekinjeno, temperature nitii malo ne spustijo; zaenkrat pa po dveh dneh poletja govoriti o neznosnostnosti temperatur – sploh po dolgem ‘usranem’ in mrzlem maju – ni niti malo realno.

Sonceee, pozdravljeno 😉

Bivša, 17.06.2021 ob 10:29

A 30 stopinj je za vas vroče? Će ravno niste srčni bolniki, potem ste pravi razvajenci. Jaz pri 30 stopinjah vrt plevem.

Meni danes je vroče. Termometer kaže 31,5 , drugi 32. Vlaga je 81%. Če ti pri tem uživaš, super.

hvala bogu da je končno poletje, sonce… samo naaaaaj traja 🙂

meni je vroče, 17.06.2021 ob 15:32

Meni danes je vroče. Termometer kaže 31,5 , drugi 32. Vlaga je 81%. Če ti pri tem uživaš, super.

Trenutno 30 stopinj in 44% vlaznost.

Vceraj, predvcerajsnjim se mi je zdelo bolj vroce, danes sem od 13 do 15 peglala, kuhala in pekla v enem prostoru brez klime. No, ko sem vse koncala, sem vklopila klimo, je bilo 29 stopinj v stanovanju.

Če bo le do ponedeljka, se bo dalo zdržat. Vsakih 4-5 dni  če je en dan precej hladneje + še malo dežja, kar gre. Če pa 30 traja cel teden, ali več, je pa kriza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close