Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika A bo še kakšno srečanje?

A bo še kakšno srečanje?

Pozdravček vsem skupaj!

Zanima me, če ste na zadnjem novemberskem srečanju govorili o kakšnem naslednjem potencialnem kuharskem srečanju. Mene takrat ni bilo, pa bi vas spet vseeno rada videla…

Kaj pravita Babi in Primož?

A je že kakšen datum določen?

In tema kuhanja tudi? V znamenju Velike noči in pomladi?

lep pozdravček vsem skupaj!

Nika

Hoj Nika!
Tudi jaz sem ravno danes zjutraj razmišljala isto. Novembersko srečanje sem prešpricala, pa bi tudi z veseljem prišla še kdaj. Upam, da se kmalu vidimo!!!
lp avena

Živjo,

na zadnjem srečanju smo se pogovarjali, da bo naslednje srečanje v mesecu februarju … glede na to, da se počasi izteka, predvidevam, da bo marca. Upam. Saj je bilo takrat super dobro, hrana odlična, družba prav tako …

Upam, da se čimprej vidimo.
Lp, Ines

A nam ni Primoz neke posebne nove kuhinje obljubljal ;)? Mogoce pa se ni dokoncana…

Tudi jaz upam, da se vidimo spet na naslednjem srecanju (v kolikor bo cas tokrat dovolil).

Lp, mishika

Hej,verjetno Primoz res caka na obnovljeno novo kuhinjo. Lepo pa bi bilo srecati se spet! Lp Babi

Pozdravljene,

ker so moji krofi tko dobri bili, da jih sedaj peče domala cella Slovenij :))), se moram naslednjemu srečanju pridružiti tudi jaz, da vas, mojstrice, spozan tudi tako, ne samo preko nekta.

torej v upanju da se kmalu vidimo.

Tajna

Oj,
jaz tudi vsakič ko odpiram tole stran pomislim, ali bo spet kakšno srečanje. Mi bi prišli z veseljem.
Pozdravček

lpD

Jaz sem zgrešila prvega in drugega, tako da komaj čakam tretjega.
LP Mimi

Hej,Mimi! Prvic sem tvoje ime prebrala kar KimNovak.Moc navade;imamo mackona Kim in pred leti pes,tudi Kim. Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close