Najdi forum

kdo šel v Dominikansko republiko, za 14 dni v resort v Punta Cano, med tem naredil kratek izlet pa še kaj……oziroma po dogovoru???

LP Papaya

Oprosti moji nevednosti,vendar kaj je to resort?

upam, da ne zameriš, če jaz razložim – to je navadno eno področje, kjer je vsa infrastruktura namenjena turistom – kot npr. sharm-el-sheik ali antalya. nekaj takega

Jaz grem januarja, pa ti? Btw, Punta Cana je carska. Preverjeno, 2x.

Manya

Mene bi zanimalo…..mogoče bi lažje šla v januarju,ker imam takrat nove zaloge dopusta…napišita kaj več…koliko vas gre…cena……

Jaz še nimam konkretnih planov. Edini plan je, da grem. S kom, kam konkretno, točno kdaj… še ne vem. Proračun pa do cca. 300.000.

Če želiš mi piši na mail: marjanas@email.si

Manya

Ja jest mam namen it tko super last minute, s tem mislim, da samo čakam na ugodno cene letalske karte, plačat hotel mislim pa na kraju samem, ker sem nekako dogovorjena, preko mejla sem se dogovorila z enim iz resort-a, kjer sem lani bila, pa je reku da ni problema, bi šla pa čim prej september, oktober, november, ker nism bla čez poletje nič na dopustu, in se mi že ornk meša, vsekakor ciljam da še letos, ampak to so samo upi, trenutno sem na seznamu samo jest tko, da….
p.s. so pa cene zelo padle, tko da jest pričakujem še ceneje kot je 250.000 sitov, nebi glih najdražjo, ker maš čez in čez zadosti

hvala za mail…bom še vidla,ker trenutno se vse neki preveč zapleta,januar je pa še tko daleč,da se kar ne upam za 100% menit…kaj praviš,če se slišiva kaneje,ko bodo stvari bolj jasne…drugače mi je pa to zelo kull..pa res se mi ga žura in bi se rada mal odklopla v krogu ljudi,ki me ne poznajo…pa kaj novga vidla….

Kar se cene tiče se strinjam. Tisto je moj max, vse kar bo ceneje, bo še toliko bojše. Jaz tudi nisem bila to poletje nič na dopustu, ampak upam, da zdržim do takrat. Jan/feb sem izbrala z namenom.

Če želiš mi piši na mail, pa rečeva kaj več.

Manya

Sicer je tko ne, jest nebi glih rekla da se da kej “žurat” tam, čist je odvisn od posameznika kako si žuranje predstavlja. Glih v kakšno diskoteko se ne da it, ker je mal preveč ne varno, za tujce da o ženskah sploh ne govorimo, ker je pač tam revščina, kar je žura je pač “diskač” v resort-u, mah zabavat se da, sej se tud kakšni mladci najdejo, če ne se ga loh pa tud same “napijamo” itak je all inklusiv, kenede…
Men je blo všeč, sem bila zelo zadovoljna

…ne sj jaz tud nisem tiste variante za party…ker pol bi šla kam na Ibizo:)…bi mi blo všeč že,če bi bla vesela ženska družba…pa tam,pa tam kakšen osebek moškega spola…alkohol,pa ples..pa da kaj vidiš…koliko časa pa imam,da se dokončno zmislim ali grem ali ne?

no dejva se kej preko mejla dogovorit, časa načeloma kokr hočeš, jest bi samo rada šla čim prej, ker mi resnično manjka dopust in sprostitev, tko da mi načeloma ni problem počakat, sej lahko tm okt.-nov.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close