a bi to bil biznis al bi sam js bla stranka
No vsekakor, mi lahko ukrade idejo a vseeno bom pa redna stranka in če bo pošten mi bo še kak procent dal :)))…skratka obstaja že vse možno kar se lahko dostavi…pizza, mehiška, kitajska hrana ni da ni…nooo men si je patoook zaluštu en fajn cocktail :))).
Kam lahko pokličem za tovrstno dostavo…morda obstaja pa sem pač tok za svetom?
Če ne pa…kot sem že na začetku napisala….če se začnem z tovrstno dostavo ukvarjat kok vas je tu gor zainteresiranih :)?
Lp pa …no vseeno čin čin čeprav nimam sčem 🙁
Kaj pa Rent-a-Butler?
Dandanašnji ko nouveaux riches rasturajo sceno, prirejajo raznorazne družabne prireditve zaradi širjenja in ohranjanja socialnega omrežja, je pravi profesionalni butler nepogrešljiva oseba! Žal si ga le redkokdo lahko privošči 24/7.
Če pripravljate večerjo za poslovne partnerice in partnerjem, potrebujete sodobnega butlerja, ki posrbi za vse, pokličite 080-1303!
Če pokličete v naslednjih 15 minutah, dobite za povrh še brezplačni 4-urni najem čisto prave spletične!
Pokličite zdaj!
[img]http://www.snapme.ca/files/imagecache/thumbnail/files/story_images/monkey%20butler.jpg[/img]
vbnš :))) se strinjam……………sam js pa moj zdaj doma…otrok končno zaspal ob normalni uri, dobra glasba..atmosferica je tako na izi in kar me vleče nekaj z ”dežnički” spit. Mal zafeštat….pred časom sva se lahk oblekla in samo zaprla vrata pa šla na drink zdaj pa to več ni možno…..saj ga nagovarjam naj nama gre tu k sosedom do Bowlinga po kak kokteljček :)))
Nekaj alkota je doma sam to mi zdaj ni to to. Itak, da je najceneje ko sam doma zmešaš…ti tu dnajbolj zadenejo…sam ni mi ravno do tega…malo bi tak se sprostila ob dobri družbi, pijači, glasbi 🙂
Rent a butler :)) ha dobro je vedeti tudi to info. Bom si pa pogledala te, ki jih navajaš. Kaj imaš pa ti za neko dejavnost :)? Kak naziv obstaja ali le tel.št.? se te da kje prevrit na netu?
LP
Pice, pa ostala hrana, ki jo dostavljajo, če hočeš narediti sam kar traja, pa potem doma nimaš packarije, pa tudi cene so solidne, tako, da to ja.
Da bi pa doma plačevala koktaile po gostilniških cenah, si pa ne predstavljam. Pravzaprav nimam ideje, kdo bi ti bil stranka. Mladi zanesljivo ne, družine tudi dvomim, babice in dedki? Tisti bolj fini, pa tudi tisti manj, ljubitelji koktailov, pa verjetno imajo sami kaj doma, da si zmešajo. Ne vem, morda kakšni zaljubljenci, vendar le v primeru, če doma ni nič, saj je tudi mešanje koktailov lahko romantično. Fešte so v naprej pripravljene, za nepredvidene žurke se gre v dežurno trgovino, bo tudi s taxijem tja in nazaj ceneje, kot naročati pijačo takole.
Pa enega koktaila tudi verjetno ne bi šla dostavljat? Pa prevozit celo mesto za dostavo dveh kozarcev?
Pa še to, na pico že počakam 45 min, 1 uro, na koktail pa res ne vem, če bi bila pripravljena.
Osebno vidim v tem bizinisu popolno izgubo.
Forum je zaprt za komentiranje.