Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija A bi mi kdo znal shranit eno sliko z neta

A bi mi kdo znal shranit eno sliko z neta

In sicer tretjo od zadaj naprej v tejle galeriji:

Ali pa mi prijazno razložil, kako se to naredi v Photoshopu.
Print screen mi tu ne dela.

Hvala.

odpreš sliko se ti odpre slika v novem oknu pol pa pritisni tipko alt+Prtsc,greš v start,programi,pripomočki odpreš ‘slikar’ pod menijem urejanje pritisneš prilepi in jo imaš v slikarju pol jo lahko shraniš pod imenom kakor in kamor te je volja

Ne gre, noče mi posnet slike, sploh mi ne dopusti možnosti, da bi jo prilepila.

Fotografiraj ekran z digitalcem.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kateri browser imaš?

IE 6.0

Še to:
Če hočem v tej galeriji shraniti prvo stran, mi printscreen čisto normalno dela, lahko kopiram v photoshop.
Samo povečave teh majhnih slikic pa ne grejo.

a je tale prava?

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Originalni naslov je , samo vprašanje je če je dovoljeno kopiranje?

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

why not dr. Wega? Hehe, prav lepo prime Kopiraj, vsaj v Firefoxu. Fotka v Wordu lepa in jasna ko suza…

Vprašanje je, če je avtor fotografije upravičeno objavil tablo….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Prava je, hvala!
Saj je ne rabim za nobene strašne namene, v bistvu samo za namen raziskovanja dela otoka, kar pa je bil verjetno tudi cilj tistih, ki so tablo postavili.

Zakaj pa je meni ne rata posnet?

Pota računalništva so včasih čudna, čaja. Danes dela to, jutri spet ne etc. etc. Skratka čarunalniku so spremenljivi in nepredvidljivi, skoraj tako kot ženske. Ampak, v glavnem smo moški z njimi zadovoljni, kakor tudi z lepšim spolom.

Ko je bilo sveže vprašanje za to kopiranje sem poizkusil, pa ni šlo.
Zdaj gre z IE.
Ne vem kaj je bilo prej narobe.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close