Najdi forum

???

Prvič sem tule na tem forumu in moram reči, da sem ful razočarana nad nekaterimi osebki, nad nivojem pisanja, nad odgovori…. Ko sem brala odgovore na temo kaj naredite za ženo, se mi je zazdelo, da sem pomotoma zašla med krdelo zašpehanih, smrdečih moških osebkov, ki iz fotelja in s 100 kg piše odgovore, svoje frustracije na temo “moja mamica. Svet je še prepoln takih osebkov, ki se obešajo na ženske in jih preparirajo v svojo korist, ker je ženska pač šibkejša in potem so tako odvisni od nje, da bi jim morala še rit obrisati, ker so oni tak fajni :ppppppV resnici pa patetični ničvredni zajedalci.Človek, ki kaj da nase tega ne počne, saj ima privzgojeno moralo in lastno ceno.
Hvala Bogu, da imam oči, da se lahko ognem takemu zajedalcu ali pa vsaj ne dovolim, da me zasužnji, ampak mu dam direktno brco v rit in mu pustim samo sanje o moji….

No noo doroteja,pomiri se.Je res,da se nekateri stvari izmišljujejo,to so neresni najstniki ali bahači in razni “mačoti “.Ne meči vse moške v en koš,ker vsi niso isti.So tudi resni in žal je povsod tako:dobro in slabo ali pa pozitivni in negativni ljudje.Malo več bontona,pa bo Doroteja.Ne bodi jezna na ves moški svet!

Ne morem si pomagati, ko berem nekatere izjave :pppp. Vem, da vsi moški niso taki, tudi moj ni tak, ampak jaz nebi dovolila niti hotela gojiti takega “kao mačota” na lastnih prsih :ppppp

Zarečenega kruha se največ poje.Če bi te en tak “mačo “osvojil in te ujel v svoje mreže,bi ti zobe pokazal kasneje in bi bila že njegova.Kaj storiti?Blatiti vse moške po vrsti,ah dajte no.Najbrž bi ga zapustila in se spraševala,le kako sem mu nasedla.Danes je veliko laži,prevar,varanja,zato moraš biti previden.

Natanko tako!!!

Ej.. kaj pa beres ce ti ni vsec.. saj te noben ne sili…. pol pa idi brat skrinjico idej… ce je to tvoj cilj foruma 🙂

Draga Doroteja1,

na tem forumu sodeluje kardelo popadljivih ! Dost si upaš, da se sploh oglasiš, je podobno kot, da bi skočila v jato “piranh”. Te bomo oglodal, per takoj !!! Če ne bi bilo takih prijaznih, kot si ti, ki mislijo, da jo imajo samo one, bi se itak med sabo požrli. :-))))))))))))))

Macho, vseved in izkoriščevalec ženskih src,

JOHANUS

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pozabil si napisati v priklonu ))))))))))))))

Kar dolgčas nam je bilo že po tebi Johanus,tako da si se še prikloniti pozabil.Res si dober v odgovorih,kot kakšen sexolog ali pa preprosto izkušen moški.Le tako naprej.Prošnja:postavi kako novo temo,da bo zanimivo.V pričakovanju.

To si pa lepo napisala, malce z jezo, ampak lepo.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Hi hi hi saj vem, da je nimam samo jaz, ampak moja je res kjutana!.)))

Zanimivo !!
Ali gre za slučaj…. mislim tile vprašaji ?

Zakaj si pa nisi upala dokončati zadnjega stavka ?

Kako pa med prijateljicami rečete svojim češpljam ?

samo vprašam
???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close