Najdi forum

kako gledate na to, da je fant ful bolj suh kot punca? vam je to čist normalno oz se na to sploh ne ozirate?

Jaz imam na splošno raje močnejše moške… RAje debelega kot preveč suhega 🙂

Za zacetek je ze bolje bolj suhega vzet, ker se potem itaq zredi kot svinja.

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Nepredvidljiva :)))))))))))))))))

Hudo:-))))

Ja, sem trenutno bolj slabe volje, pa da ne stresam jeze na domace, raje tuki kaksno pikro (a resnicno) vn spustim.

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Nepredvidljiva, take komentarje je najlepše brati.

Res je:-)

meni so bolj všeč okrogli,suhi se mi zdijo nekam bolani.Čeprav sem sama suha,me taki ne privlačijo

ohjoj… a vas moti pleša, a va smoti če je zavaljen, a vas moti, če je suh, a vas moti, če mu manjka zgornji levi četrti zob, a vas moti, če ima kosmate rame, a vas moti, če ima predebelega tiča, a vas moti njegov večji levi uhelj… ??? nič ne moti, če se zdravo zapališ za moškega! Potem ljubiš cel paketek. ni tako?

Seveda je tako! Jaz sem zmeraj “padala” na visoke tipe, moj sedanji (skupaj sva ze 5 let) pa je celo za nekaj cm manjsi od mene. Na zacetku mi je bilo cudno in mogoce celo nerodno, ampak ljubezen je naredila svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close